نوشته شده توسط : من

مظلوم‌نمايي‌منافقين‌صداي‌ضدانقلاب‌راهم‌در‌آورد

 

با وجود تلاش گروهك تروريستي منافقين براي مظلوم نمايي، حتي اغلب محافل ضدانقلاب هم اذعان دارند كه اين گروهك سابقه سراسر مزدورمآبانه داشته و حمله اخير نيروهاي نظامي عراق به پادگان اشرف امري مشروع بوده است.
با وجود تلاش گروهك تروريستي منافقين براي مظلوم نمايي، حتي اغلب محافل ضدانقلاب هم اذعان دارند كه اين گروهك سابقه سراسر مزدورمآبانه داشته و حمله اخير نيروهاي نظامي عراق به پادگان اشرف امري مشروع بوده است.

در پي استنكاف منافقين از تخليه پادگان نظامي اشرف كه در 80 كيلومتري شمال بغداد قرار دارد، نيروهاي نظامي عراق به اين پادگان حمله كردند كه طي آن 3 تن از تروريست ها به هلاكت رسيدند. به دنبال اين ماجرا كه از سوي كارشناسان به عنوان صحنه سازي عامدانه سران «سازمان» ارزيابي شده، رسانه هاي نزديك به گروهك تروريستي منافقين اقدام به مظلوم نمايي كردند و در اين ميان حتي رسانه هاي دولتي آمريكا و انگليس (نظير صداي آمريكا و بي بي سي و دويچه وله و راديو فرانسه) نيز در كنار سايت هايي نظير بالاترين به همراهي پرداختند.
با اين حال سايت گويانيوز در مطلبي يادآور شده است: در ماجراي اخير واقعيتي هرچند تلخ براي مجاهدين [منافقين] وجود دارد و آن اين است كه دولت عراق در پي اعمال حاكميت ملي خود بر اردوگاه اشرف است. اين حق هر دولتي بويژه دولتي كه مشروعيت خود را از آراي مردمش گرفته هست كه بر تمام خاك خود اعمال حاكميت كند.

گويانيوز با مرور تاريخ نوشت: هنگامي كه مجاهدين خلق در اوايل سال 86 ميلادي فرانسه را به قصد عراق ترك كردند، بسياري از ناظران سياسي استقرار اين سازمان در كشور در حال جنگ با ايران را خودكشي سياسي ارزيابي كردند. تصور پيامدهاي مهلك چنين تصميمي براي كساني كه با الفباي سياسي آشنا بودند، چندان مشكل نبود. اما كمتر كسي مي توانست در آن سالها پيش بيني كند كه سرنوشتي چنين تراژيك در انتظار سازمان خواهد بود.

اين رسانه ضدانقلابي مي افزايد: 26 سال پيش آنها ظاهرا «براي مدتي كوتاه به عراق رفتند تا به زعم خويش طي چند سال مبارزه و در سايه ارتش صدام، جمهوري اسلامي را ساقط كنند. در ميان سازمانهاي سياسي در تاريخ ايران معاصر كمتر نيرويي مي توان يافت كه به اندازه سازمان مجاهدين دچار اشتباهات مهلك سياسي و نظامي و حتي فرهنگي شده باشد. ارزيابي شتابزده و غيرواقعي سران سازمان از تعادل نيروها، آنها را به تظاهرات مسلحانه در بهار سال 1360 واداشت كه به كشته شدن هزاران نفر از اعضا منجر شد. بعد از خروج مسعود رجوي و بقيه نيروهاي سازمان از كشور، ماجراي شخصي ازدواج مسعود رجوي با مريم عضدانلو قاجار در نمايشي مضحك، امري سياسي- ايدئولوژيك نام گرفت. بار ديگر با محاسبه اي غلط، در اوج جنگ ايران و عراق مسعود رجوي در لباس رهبري نظامي سازمان سرنوشت خود و سازمانش را با سرنوشت رژيم بعث عراق گره زد و راهي عراق شد. در تابستان 67 در پي موافقت ايران با قطعنامه 598 شوراي امنيت و صلح ميان ايران و عراق، رجوي كه خود را بازنده بزرگ صلح مي ديد، با فراخواندن هزاران نفر از هواداران سازمان از سرتاسر اروپا و آمريكاي شمالي، حمله اي در پناه نيروي هوايي ارتش صدام به ايران سازمان داد. خوش خيالي سياسي نشأت گرفته از ارزيابي هايي سخت دور از واقعيت باعث گشت تا چند هزار عضو با شعار از «مهران تا تهران» چند شهر مرزي را به اميد رسيدن چند روزه به تهران، آن هم از راه جاده، پشت سر بگذارند. عملياتي كه فروغ چنداني نداشت اما جاويدان شد.

گويانيوز همچنين نوشت: اين عمليات جاويدان شد از آن جهت كه در تاريخ عمليات جنگي، خطاهايي چنين فاحش از نظر نظامي و ارزيابي هاي كودكانه از توان خويش، امكانات دشمن و اين چنين به قربانگاه فرستادن نيروهاي خودي، بي سابقه است.
اين رسانه وابسته به اپوزيسيون ادامه مي دهد: اگر عمليات «فروغ جاويدان» و كشته شدن بيش از هزار نفر از نيروهاي سازمان در دشت حسن آباد و تنگه چهارزبر، اوج تراژدي سياست هاي مجاهدين خلق است، اعتراض اين سازمان به تصميم دولت قانوني عراق در مورد بستن اردوگاه اشرف و امتناع مجاهدين از ترك خاك اين كشور، سوي كمدي اين تراژدي است. آن روز كه همه صاحب نظران سياسي، سازمان را از رفتن به عراق، به خاك دشمن در حال جنگ با ايران، برحذر داشتند، گوش شنوايي در اين سازمان وجود نداشت. امروز نيز كه دولت قانوني عراق از اين سازمان مي خواهد، به هر دليل، خاك عراق را ترك كند، آنها كودكانه با اين درخواست كشور ميزبان مخالفت مي كنند. آن روز كه نمي بايست مي رفتند، رفتند و امروز كه مي بايست حال كه ميزبان عذرشان را خواسته، محترمانه خاك عراق را ترك كنند، قصد ماندن دارند. (!)

گويانيوز در پايان تاكيد كرده است: حتي اگر دولت عراق، خواهان بستن اردوگاه اشرف و ترك خاك عراق ازسوي مجاهدين خلق نباشد، به خاطر منافع ملي خويش و برقراري روابط دوستانه با همسايه بزرگ شرقي خود، با فعاليت هاي سياسي مجاهدين خلق عليه ايران مخالفت خواهد كرد تا چه رسد به فعاليت هاي نظامي. معلوم نيست سازماني كه حتي امكان فعاليت سياسي عليه نظام جمهوري اسلامي در خاك عراق ندارد، به چه علت بر ماندن خود، آن هم عليرغم ميل صاحبخانه اصرار دارد؟ اين نيز حتما يكي ديگر از شاهكارهاي سياسي اين سازمان است.
كيهان
 

بیداری اسلامی با سلاح امریکایی!

 
 
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران گفت: 'بيداري اسلامي با سلاح هاي آمريكايي، انگليسي و رژيم صهيونيستي از بين نمي رود.'

بيداري اسلامي با سلاح آمريكايي-انگليسي از بين نمي رود/ عربستان بزرگترين اشتباه را كرد
سرلشگر بسيجي 'سيدحسن فيروز آبادي' روز دوشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار حوزه دفاعي ايرنا، خاطرنشان كرد جلوي بيداري اسلامي را نمي توان با طرح هاي ارتجاعي و صهيونيستي گرفت.
سرلشگر فيروز آبادي در مورد حضور نيروهاي نظامي برخي كشورهاي عربي در بحرين، اظهار داشت: 'بيداري اسلامي از درون دل انسان ها مي گذرد و سررشته آن به دست خدا است و هيچ كسي به جز خدا نمي تواند قلب ها را هدايت كند؛ بنابراين اقدامات سعودي ها در بحرين، موجب تشديد سقوط استبداد و ارتجاع در بحرين مي شود.'
وي با تاكيد بر اينكه آن دسته از كشورهاي عربي كه به بحرين نيرو فرستاده اند، اشتباه كرده اند، خاطرنشان كرد عربستان سعودي بزرگترين اشتباه را مرتكب شد كه به دعوت آمريكا در بحرين دخالت كرد، هر چند كه اين كشور خود انگيزه لازم را داشت؛ ولي با درخواست آمريكا وارد اين ميدان شد.
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران با بيان اين كه نيروهاي نظامي خارجي در بحرين عده اي از مسلمانان بحريني را كشته اند، تصريح كرد اين ظلمي كه در حق ملت بحرين شد، موجب تسريع در سقوط آنها مي شود.
سرلشگر فيروز آبادي با بيان اينكه 'اگر در هر نقطه اي از جهان از جمله بحرين استبداد، ديكتاتوري، زورگويي و مخالفت با قرآن و نماز و مخالفت با مسلمين و حق آنان در برابر آمريكا و صهيونيست ها باشد، آن ملت بپا خواهند خاست'، افزود: 'انشاءالله ملت هاي مسلمان از هم درس مي گيرند و نفس هاي آنها در هم اثر مي كند و خدا هم بركت مي دهد و به پيروزي دست خواهند يافت.'
وي افزود: 'مردم بحرين 30 سال است كه تحت فشار بوده اند و خدا الان اراده كرده است اين فشار را از روي آنها بردارد و بهترين كار را همان رييس جمهوري تونس كرد كه همان شب اول گذاشت و رفت، اينها هم بايد همين كار را مي كردند.'
سرلشگر فيروز آبادي خاطرنشان كرد ماندن در قدرت براي اين رهبران جز بدبختي و روسياهي براي آنها چيزي به دنبال ندارد و بي آبرويي خودشان را تشديد و عمر خود را تلف و پرونده خودشان را سياه تر مي كنند؛ ولي ملت ها آزاد مي شوند.
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اين كه جمهوري اسلامي ايران كشوري صلح طلب است، گفت: 'در فرهنگ جمهوري اسلامي ايران، بي عدالتي جايي نداشته و ندارد و نشانه آن اين است كه هيچ دخالتي در كشورهاي ديگر نكرده و با گذشت بيش از 33 سال از انقلاب اسلامي ايران هيچ اتفاقي در اين مناطق نيفتاده است.'
سرلشگر فيروز آبادي خاطرنشان كرد در فرهنگ جمهوري اسلامي ايران، جنگ، سلاح و تجاوز جايي ندارد و بناي ايران بر جنگ و درگيري با ساير كشورهاي منطقه نيست.


 

حقه جدید برای فریب کاربران فیس‌بوک

 
 
متخصصان امنیتی یک بار دیگر به کاربران سایت فیس‌بوک در مورد ترفند جدیدی که به منظور فریب آنها طراحی شده هشدار داده اند.
فارس به نقل از زد دی نت نوشت: هکرها و کلاهبرداران اینترنتی این بار تلاش می کنند کاربران فیس بوک را به بارگذاری برنامه و نرم افزار ثالثی تشویق کنند. آنها برای موفقیت در این زمینه سعی می کنند به کاربران بقبولانند که اگر این برنامه را بارگذاری و نصب نکنند فیس بوک تمامی حساب های کاربریشان را مسدود می کند.
صاحب نظران می گویند استفاده درست و حساب شده از تکنیک های مهندسی اجتماعی باعث شده تا برخی کاربران این تهدید را جدی بگیرند و از ترس بسته شدن حسابشان در فیس بوک این برنامه مخرب را دانلود و نصب کنند.


در پیامی که همراه با این برنامه ارسال می شود هشدار داده شده که فیس بوک در حال تعطیل کردن حساب های غیرفعال است چون قادر به رسیدگی به این تعداد زیاد حساب کاربری نیست. در ادامه توضیح داده شده که برنامه یاد شده فعالیت کاربران در فیس بوک را تایید کرده و از بسته شدن حساب کاربری جلوگیری می کند.
بررسی های شرکت امنیتی سوفوس نشان می دهد این برنامه بعد از دسترسی به حساب هر کاربر فیس بوک پیام هشداردهنده و لینک این برنامه را برای دیگر دوستان وی نیز ارسال می کند.
در سه سال اخیر فیس بوک به یکی از مهم ترین پایگاه های فعالیت هکرها و ویروس نویسان مبدل شده است.
 

استعفا معاون شهردار برای کاندیداتوری

 
اخبار دریافتی از برخی استعفاها جهت آماده سازی برخی مدیران برای شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حکایت دارد.
استعفا معاون شهردار برای کاندیداتوری مجلس

اخبار دریافتی از برخی استعفاها جهت آماده سازی برخی مدیران برای شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حکایت دارد.
به گزارش جوان آنلاین، شنیده ها حاکی است که یکی از معاونان شهرداری تهران برای حضور در انتخابات مجلس نهم هفته آینده از سمت خود استعفا خواهد داد. گفتنی است این استعفا با موافقت قالیباف مواجه شده و فرد مزبور برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس به مشهد خواهد رفت

 

سيدحسن نصرالله: زبان مخالفان ايران زبان رژيم صهيونيستي است
 

دبير كل حزب الله لبنان گفت، در برابر مواضع ضد ايراني سعدالدين حريري سكوت نخواهيم كرد.
سيد حسن نصرالله در سخنراني خود كه از طريق تلويزيون المنار پخش شد درباره مواضع ضد ايراني اخير سعدالدين حريري نخست وزير سابق و رئيس گروه المستقبل اظهار داشت، وقتي نسبت به دولتي كه به صورت كامل وفاداري خود را به لبنان انجام داده اهانت مي شود در برابر آن سكوت نخواهيم كرد.
وي تصريح كرد، وقتي كسي مدعي مي شود كه فقط ايران دشمن لبنان است و ايران باعث بحراني كردن وضعيت كشور ما شده است، نه رژيم صهيونيستي و آمريكا، اين همان منطق، زبان و صداي رژيم صهيونيستي است.
نصرالله با اشاره به حمايت هاي ايران از لبنان در جريان جنگ 33 روزه و بعد از آن تأكيد كرد: اگر كسي از ما دلخور باشد كه ما چرا دولت وي را ساقط كرده ايم، اين موضوع ربطي به ايران ندارد. ايران هم خبر سقوط دولت را از طريق رسانه ها شنيده است؛ تحليل 14 مارس از اين مسائل بسيار اشتباه است.
وي افزود: در حالي كه من درباره قيام مردم تونس، ليبي و ديگر كشورهاي عربي سخن گفتم، ولي صرفاً به سخنان من در مورد بحرين اعتراض شد؛ من مسئول رسمي نيستم كه دولت را ملزم به پيروي از سخنان خودم كنم، ولي مشكل 14 مارس اين است كه رابطه بين المللي لبنان را خراب مي كند.
دبير كل حزب الله خاطرنشان كرد، تا زماني كه سعدالدين حريري نخست وزير دولت انتقالي بود، نمي توانست اين چنين سخني راعليه ساير كشورها بيان كند.
نصرالله تأكيد كرد: بحرين تصميم گرفته 10 تن از لبناني ها را از بحرين اخراج كند و اين اقدام كشور بحرين اشتباه است. من از دولت بحرين مي خواهم كه اين اقدام اشتباه را انجام ندهد چرا كه نه تنها به اهداف خود نايل نخواهد شد، بلكه باعث پيچيدگي بيشتر وضعيت خواهد شد.
وي گفت: از سال 2005 ميلادي تاكنون بدگويي ها و توطئه هايي عليه سوريه از لبنان به شكل بسيار گسترده صورت گرفته است، ولي سوريه تاكنون به اين اقدامات پاسخي نداده و حتي لبناني هاي مقيم آن كشور را از سوريه اخراج نكرده و مردم لبنان را به شكل طايفه اي و مذهبي تقسيم بندي نكرده است، ولي در مقابل امروزه نخست وزير سابق دولت انتقالي موضوع تندي را عليه ايران اتخاذ مي كند؛ آيا ايران در واكنش به اين اظهارات به اخراج لبناني ها از سرزمين خود اقدام مي كند؟
نصرالله گفت: درباره تشكيل دولت جديد لبنان هم بايد بگويم كه از همان روز اول كه مشورت هاي رئيس جمهور با نمايندگان مجلس شروع شد، مسئله اختلاف مذهب مطرح شد. جريان 14 مارس ادعا دارد كه گروه شيعه تلاش مي كند تا نخست وزير اهل سنت را معرفي كنند ولي اين امر نادرست است و حتي برخي ها نيز ادعاهايي را عليه من انجام داده اند كه اين ظلم بزرگي است.
دبير كل حزب الله لبنان افزود: ما معتقديم كه نخست وزير جديد لبنان موظف به تشكيل دولت جديد است، ولي عادتاً در لبنان اين امر به وسيله مشورت با فراكسيون هاي مختلف صورت مي گيرد و اين مسئله جديدي نيست.
وي تصريح كرد: طبيعي است كه تشكيل دولت به زمان نياز دارد، ولي ما در مقام تشكيل دولت نيستيم، بلكه تلاش مي كنيم مثل سايرين به اين روند كمك كنيم.
نصرالله تصريح كرد: همگي مي خواهند دولت هر چه سريعتر تشكيل شود و گام هايي در اين زمينه برداشته شده، ولي به رغم پيشرفت هاي حاصله، همه ما در معرض فشارهايي قرار داريم و من مي دانم كه چقدر بر نخست وزير جديد براي تشكيل دولت غير سياسي فشار وارد مي شود، در حالي كه تمامي احزاب گروه هشت مارس خواستار دولت سياسي با رنگ تكنوكرات هستند.
وي گفت: در حالي كه ما اصرار داريم دولت از اقوام و گروه هاي مختلف باشد ولي امروزه متاسفانه شاهد آن هستيم كه گفته مي شود حزب الله عامل تأخير در تشكيل دولت است؛ اين ادعا درست نيست چرا كه ما خواستار تشكيل دولت در اسرع وقت هستيم.
دبير كل حزب الله لبنان تأكيد كرد گروه 14 مارس با نيرنگ سياسي تلاش مي كند حزب الله راعامل تحريك و بي ثباتي كشور عنوان كند كه در واقع با اين كار به حزب الله ظلم كرده است.
وي اظهار داشت، آيا اين امر دردناكي نيست كه ما در كشوري زندگي مي كنيم كه سران سياسي آن از آمريكا و رژيم صهيونيستي مي خواهند كه مقاومت را مجازات كند؟ آيا اين چنين اقداماتي شايسته مقاومتي است كه سرزمين هاي اشغالي لبنان را آزاد كرده و كرامت رابه آن برگردانده است.
نصرالله گفت: ما نمي خواهيم پرونده هاي كهنه را باز كنيم؛ همين گروه 14 مارس به ما گفتند كه چرا دو نظامي صهيونيست را به گروگان گرفتيم و اين در حالي بود كه اسرائيلي ها خاك لبنان را بمباران مي كنند و هر كاري مي خواهند، انجام مي دهند ولي 14 مارسي ها به ما حق نمي دهند كه از خاك و شرافت لبنان حمايت كنيم.
دبير كل حزب الله لبنان همچنين تأكيد كرد، گناه حزب الله اين بوده كه خاري در چشم رژيم صهيونيستي و مانع بزرگي در برابر توطئه هاي اين رژيم است.
وي افزود، آنچه كه مهم است، اين است كه آمريكا و رژيم صهيونيستي گروه 14 مارس و شخصيت ها، رسانه هاي خبري آن، احزاب مختلف وابسته به آن و تمامي امكانات آن را در جهت نابودي حزب الله مطيع خود كرده است تا با تحقق هدف خود اين گروه را به قدرت برساند، ولي نتيجه اين شد كه مقاومت باقي ماند ولي قدرت آنها در دولت از بين رفت.
دبير كل حزب الله لبنان تصريح كرد: آنچه را كه در گذشته به شكل مخفيانه با «جفري ويلتمن» و «ميشل سيسون» سفراي سابق آمريكا در بيروت گفته مي شد، امروزه به صورت علني گفته مي شود و 14 مارس از عنوان كردن اينكه ابزار دست دولت آمريكا است واهمه اي ندارد.
سيدحسن نصرالله در بخش ديگري از سخنانش تاكيد كرد كه مواضع ضد ايراني سعدالدين حريري براي ما غيرمنتظره نبود و ما چيزي براي پنهان كردن نداريم و علناً مي گوييم كه به داشتن روابط خود با ايران، سوريه و ديگر كشورها و احزاب و گروه ها افتخار مي كنيم.
وي افزود، ايران كشوري است كه از نظر سياسي، معنوي، مادي و مالي هميشه در كنار لبنان و ملت لبنان و مقاومت اين كشور ايستاده است و ساكت نشستن در برابر سخنان ضد ايراني حريري كاري اشتباه است.
دبيركل حزب الله لبنان تصريح كرد: ايران در خلال جنگ ژوئيه 2006 و بعد از آن در كنار لبنان ايستاد و اگر كمك هاي مالي ايران نبود بسياري از خانه ها تاكنون بازسازي نشده بود.
وي تاكيد كرد، به كشوري كه هميشه در كنار لبنان ايستاده نبايد اين گونه پاداش داده شود.

منبع:کیهان
 


بر خلاف تصور افکار عمومی؛ چه کشوری بیشترین تعداد روزنامه نگار در بند را دارد؟

 

سازمان «امنیت و همکاری اروپا» با انتشار جدیدترین گزارش «موسسه بین المللی مطبوعات» مدعی شد: ترکیه رکورددار زندانی کردن روزنامه نگاران در جهان است.

روزنامه «حریت»، چاپ ترکیه با انتشار این گزارش نوشت: هم اکنون در کشور ترکیه، 54 روزنامه نگار زندانی هستند که این تعداد از روزنامه نگاران در بند در چین و ایران، بسیار بیشتر است، به گونه ای که تا ماه دسامبر گذشته، ایران و چین، هر کدام، 34  روزنامه نگار داشته اند که به دلایل گوناگون در زندان هستند.

آمار روزنامه نگاران بازداشت شده در ترکیه، در حالی تقریبا دو برابر ایران و چین است که این کشور، خود را ملزم به رعایت الگوی آزادی بیان می داند و همواره خود را به عنوان الگویی برای کشور منطقه به ویژه پس از تحولات اخیر منطقه معرفی می کند.

در همین حال، روزنامه «دیلی رادیکال» چاپ ترکیه در شماره دیروز، جمعه، اعلام کرده است: مدیر ماهنامه علمی و ادبی «جنوب» به یک سال و نیم حبس محکوم شده است.

بنا بر گزارش سازمان «امنیت و همکاری اروپا»، هم اکنون نزدیک هفتصد تا هزار مورد برای بررسی جرایم روزنامه نگاران وجود دارد که احتمالا تعداد دیگری به روزنامه نگاران در بند در ترکیه افزوده خواهد شد.

این گزارش همچنین افزوده است: اغلب روزنامه نگارانی که در ترکیه محبوس شده اند، به دلیل اقدام علیه امنیت ملی کشور، مورد محاکمه قرار گرفته اند؛ افزون بر این که وجود قانون ضد عملیات تروریستی در ترکیه نیز باعث شده است که روزنامه نگاران ترک، در هر زمانی مورد بازجویی مقامات امنیتی ترکیه قرار بگیرند.

گویا، ترکیه که به ویژه در ماه های اخیر، خود را به عنوان کشوری معرفی می کند که می تواند سبک حکومتی خود را به دیگر کشورهای اسلامی  صادر کند و البته به حق موفقیت های زیادی نیز در این زمینه داشته است با چالش های متعددی در این زمینه روبه روست، حال آن که تبلیغات رسانه های غربی نیز درباره زندانی کردن روزنامه نگاران در ترکیه، بسیار محدود و معدود است؛ بنابراین، شکی نیست که اگر اروپا و آمریکا به درستی میزان روزنامه نگاران در بند کشورهای خود را منتشر کنند، آمار آنان نیز چندان درخشان نخواهد بود.



اتمام بررسي فساد سنگين مالي يكي از سفراي دولت اصلاحات در كميسيون اصل 90

خبرگزاري فارس: بررسي پرونده فساد سنگين مالي و اقتصادي يكي از سفراي دولت اصلاحات در كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي رو به پايان است و اين پرونده به‌زودي به قوه قضاييه ارسال خواهد شد.


 

حجت‌الاسلام حسين اسلامي نماينده مردم ساوه و سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس از بررسي پرونده مفاسد يكي از سفراي دولت اصلاحات در اين كميسيون خبر داد و گفت: اين سفير جرايم اقتصادي و مالي سنگيني دارد و علي‌رغم نظر منفي وزارت اطلاعات، در وزارت خارجه دولت اصلاحات به كار گرفته شده بود.

وي افزود: علي‌رغم اينكه در همان مواقع تخلفات مالي اين فرد محرز شد، اما سيستم وزارت خارجه دولت اصلاحات از وي حمايت كرد.

سخنگوي كميسيون اصل 90 تصريح كرد: رفتار كاري اين فرد بيشتر شبيه يك شارلاتانيزم اداري بود چرا كه اين فرد از سوي حامياني قوي هم حمايت مي‌شد.

اسلامي در رابطه با نتايج حاصله درمورد اين پرونده اظهار داشت: به‌زودي پرونده اين فرد به دستگاه قضايي ارجاع خواهد شد.
 


امروز بازار تهران تعطيل است

 
 
اصناف و بازاریان تهران در اعتراض به کشتار مسلمانان مظلوم و بی دفاع به دست قدرتهای سلطه گر و حکام دیکتاتور منطقه فعالیتهای خود را تا ساعت 11 تعطیل کردند.
  به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ در  پی اقدام مذبوحانه عمال امریکا در منطقه و کشتار مردم مسلمان و بی دفاع بحرین ، لیبی و یمن و دیگر کشورهای عربی اسلامی و به منظور یادبود شهدا و محکومیت این اقدامات غیرانسانی بازار و اصناف تهران امروز دوشنبه تا ساعت 11 تعطیل است.

هم اکنون جمعی از بازاریان به منظور محکومیت این اقدام غیرقانونی برای شرکت در تجمع در مسجد سید عزیزالله به سمت این مسجد در حرکتند.


همایش عليه ايران با جمعيت انبوه ۳ نفره!

 
 
همايشي كه اخيرا با پيگيري برخي مقامات دولتي فرانسه و تحت عنوان «كنگره دموكراسي خواهان سبز ايران» در پاريس تدارك شده بود، صرفا بهانه اي براي خودنمايي برخي عناصر فرصت طلب بود.
 
همايشي كه اخيرا با پيگيري برخي مقامات دولتي فرانسه و تحت عنوان «كنگره دموكراسي خواهان سبز ايران» در پاريس تدارك شده بود، صرفا بهانه اي براي خودنمايي برخي عناصر فرصت طلب بود.


به گزارش کیهان اين همايش در يكي از تالارهاي مجلس شوراي ملي فرانسه برگزار شد و قرار بود مسئول حقوق بشر در وزارت خارجه فرانسه هم در آن شركت كند كه به بهانه برخي مشغله ها درباره آفريقا از حضور در همايش امتناع كرد. با اين حال نيكل املين وكيل مجلس (وزير سابق) و مانوئل والس شهردار اوري در همايش حضور داشتند. رضا پيرزاده رئيس دفتر و مشاور ارشد رضا ربع پهلوي پيگير اصلي برگزاري اين همايش بود و در كنار او اميررضا بختياري، محمد مصطفايي و كاوه شيرزاد هم سخنراني كردند كه خود را نماينده ۴ طيف سياسي معرفي كردند. پيرزاده مدعي دفاع از مشروطه خواهي بود. شيرزاد خود را به عنوان سخنگوي حزب دموكرات كه در كمپين انتخاباتي مهدي كروبي فعاليت كرده و پس از ۶ ماه زندان اكنون پناهنده سياسي است، معرفي نمود. جمهوري خواهي و دفاع از سكولاريسم و حقوق بشر از ديگر مدعاهاي حاضران بود. محمد مصطفايي وكيل كلاهبردار سكينه-م (قاتل همسر خود به همراه مردي كه مرتكب زناي محصنه با وي شده است) است كه با سوءاستفاده از اين پرونده خود را مبارز سياسي جا زد و پناهندگي گرفت.

سايت خودنويس با اشاره به سياه بازي اخير طيفي از عناصر ضدانقلاب در پاريس نوشت: به راستي اگر همه اپوزيسيون ايران عضو اين مجموعه هستند، چرا مجاهدين [تروريست هاي منافق] نه؟ اين همايش، كنگره اي براي هيچ بوده نگاهي به آلبوم عكس هاي اين كنفرانس و ژست هاي شركت كنندگان بيشتر تبليغات سريال لاست را تداعي مي كند تا مبارزه و خلاصه آنكه وقتي به حضور محمد مصطفايي به عنوان وكيل حقوقي در اين گونه مراسم ها دقت مي كنم تاسف مي خورم به خاطر عشق به شهرت و رسانه اي شدن.



اسلامي شدن دانشگاه‌ها تنها مختص دانشگاه‌هاي دولتي نيست

دانشجو مطرح كرد:
اسلامي شدن دانشگاه‌ها تنها مختص دانشگاه‌هاي دولتي نيست

خبرگزاري فارس: وزير علوم خاطرنشان كرد: اسلامي شدن دانشگاه‌ها تنها مختص دانشگاه‌هاي دولتي نيست و همه دانشگاه‌هاي كشور اعم از دانشگاه آزاد، موسسات آموزش عالي و مراكز غيرانتفاعي، پيام‌نور، جامع علمي كاربردي و ... را در بر مي‌گيرد.


 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، كامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري در ديدار با كاركنان معاونت‌هاي فرهنگي، اجتماعي و امور مجلس و حقوقي اين وزارتخانه با اعلام اينكه علت بازنگري علوم‌انساني ماهيت ترجمه‌اي نظريه‌هاي غربي در اين دروس است، گفت: دروس علوم‌انساني بايد بومي شود و مطابق با آموزه‌هاي ديني و فرهنگ اسلامي و ايراني و در جهت پاسخ به نيازهاي كشور باشد، همچنين نظريات و فرضيه‌هاي غربي نيز با نقدهايي كه از نگاه ديني و با جهان‌بيني توحيدي بر آنها وارد است براي آشنايي دانشجويان مطرح شوند.

وي با اشاره به عمكرد معاونت فرهنگي و اجتماعي در سال گذشته، تصويب آيين‌نامه برگزاري كرسي‌هاي آزادانديشي را يكي از اقدامات بسيار خوب سال گذشته عنوان كرد و افزود: راه‌اندازي كرسي‌هاي آزادانديشي يكي از دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري بود كه براساس آيين نامه تدوين شده، دانشجويان به راحتي مي‌توانند درخواست برگزاري مناظره و طرح ايده‌هاي خود را نمايند و مانند سابق نيست كه تنها به درخواست تشكل‌هاي دانشجويي اين كارها انجام شود.

دانشجو خاطرنشان كرد: تاكنون نيز استقبال خوبي از كرسي‌هاي آزادانديشي صورت گرفته است، به طوري كه در شش ماهه دوم سال گذشته 800 كرسي آزاد‌انديشي در دانشگاه‌هاي كشور برگزار شده است.

وزير علوم در ادامه تصريح كرد: دانشگاه‌ها محل تضارب آرا و انديشه‌ها هستند و نه برخورد افراد با يكديگر و هر تفكر و انديشه‌اي مي‌تواند در قالب كرسي‌هاي آزادانديشي و در يك فضاي منطقي مطرح شود و ديدگاه مخالف يا منتقد آن انديشه هم ارائه شود و دانشجويان پس از شنيدن نظرات مختلف خود قضاوت كنند بدون اينكه به فرد و عقيده‌اي بي‌احترامي شود.

وي با اشاره به فعاليت‌هاي پژوهشكده مطالعات فرهنگي و علوم‌اجتماعي وزارت علوم براي تدوين رشته‌هاي ميان رشته‌اي تاكيد كرد: تعداد زيادي از سرفصل‌هاي رشته‌هاي ميان رشته‌اي كه همه آنها نيازمحور و در جهت رفع نيازهاي مختلف جامعه است درحال بررسي در شوراي گسترش آموزش عالي است و چندين گروه مختلف درحال تدوين نهايي آنها هستند.

وزير علوم در ادامه گفت: در انجام كار فرهنگي هم شكل و هم محتوا مهم است و پرداختن به شكل نبايد ما را از محتوا غافل كند و بايد پيام هاي با ارزش فرهنگي را در مناسب‌ترين قالب‌هاي هنري و ادبي و مراسم عرضه كنيم.

وي حركت در راستاي اسلامي شدن دانشگاه‌ها را مهمترين برنامه محوري فرهنگي وزارت علوم عنوان كرد و اظهار داشت: معاونت‌هاي فرهنگي، اجتماعي و آموزشي بايد توام و با كمك يكديگر به اجرايي شدن اين برنامه بپردازند.

دانشجو افزود: همان‌طور كه تفاوت نظام اسلامي با ساير نظام‌هاي حكومتي دنيا در اسلامي بودن آنهاست، دانشگاه يك جامعه اسلامي هم با دانشگاه‌هاي ديگر جوامع متفاوت است و اسلامي بودن در شكل و محتوا ويژگي بارز آن مي‌باشد.

وزير علوم خاطرنشان كرد: بيشتر دروس علوم‌انساني كه در دانشگاه‌هاي ما درحال تدريس است ترجمه‌اي محض بوده و صرفاً ديدگاه‌ها و نظريه هاي انديشمندان غربي و مادي را بدون نقد عالمانه‌اي ارائه مي‌كنند و برگرفته از تعريف مادي غرب از انسان و هستي مي‌باشند كه بايد اين ماهيت براي دانشجويان و افكار عمومي تبيين شود.

وي افزود: بايد مشخص شود كه نگاه مادي غرب و نظريه‌هاي برآمده از آن تفاوت اساسي با نگاه اسلامي از نظر هستي‌شناسي، انسان شناسي و حتي روش‌شناسي آن دارد.

دانشجو در ادامه بيان داشت: تعريف غرب از انسان موجودي مادي‌گرا و لذت‌جو است كه به دنبال ارضاي نيازهاي غريزي است، انساني كه آنها براساس اومانيزم تعريف مي‌كنند، انساني است كه هيچ بايد و نبايد اخلاقي، فلسفي و ...ندارد، فطرت مطرح نيست تعالي روح مطرح نيست، هرچه هست همين دنياي مادي است و در نظريه‌هاي خود رابطه انسان با خدا و وحي را از مناسبات انساني و اجتماعي خارج كرده‌اند و تمام اين نظريه‌ها و فرضيه‌ها بر مبناي كنار گذاشتن دين و هدايت انبيا و وحي بنا شده است كه البته علت خاص خودش را دارد و بر مي‌گردد به چند قرن قبل، ولي انسان را محور گرفته‌اند و هستي را براي برآوردن غرايز و تنها روش را هم حس و تجربه قلمداد مي‌كنند.

وزير علوم تاكيد كرد: بر اين اساس علوم غربي نيز عقل مستقل و وحي را از دايره خارج كرده و فقط روش تجربي را روش علمي مي‌دانند در حالي كه ما براي انسان قائل به بقاي روح هستيم و گرنه آخرت معنايي نداشت و همچنين عقل مستقل و وحي را نيز به عنوان ابزارهاي شناخت واقعيت و هستي در كنار عقل تجربي قبول داريم و انسان را موجودي مي‌شناسيم كه داراي فطرت است و استعدادهاي بالقوه دارد كه بايد در چارچوب بايد و نبايدهاي اخلاقي، فلسفي و علمي بالفعل نمايد. انسان موجودي است آرمان‌خواه و نشئه‌اي از روح قادر مطلق و زيبايي مطلق كه برهمين اساس فطرتاً محبت، عدالت و زيبايي را دوست دارد.

وي در ادامه گفت: هنگامي كه تعريف غرب با تعريف ما از انسان و هستي كاملاً متفاوت است مصرف محض ترجمه‌اي نظريه‌هاي غربي نيز براي جامعه اسلامي ما مناسب نخواهد بود كه اين امر بايد براي دانشجويان و مردم تببين شود چون اگر مردم واقعيت نظريه‌هاي مادي غربي را بدانند راضي نخواهند بود و اجازه نخواهند داد فرزندانشان كه به رسم امانت به دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي سپرده مي‌شوند با انديشه‌هاي غربي كه بر مبناي كنار گذاشتن دين و انديشه‌هاي ديني شكل گرفته است تربيت شوند.

وزير علوم خاطرنشان كرد: علوم‌انساني اهميت بيشتري از علوم ديگر دارد چون راه و مقصد را نشان مي‌دهد و علوم ديگر ابزاري هستند تا به اين مقاصد دست يابيم.

دانشجو ضمن تاكيد بر ضرورت يادگيري نظرات غربي گفت: مبادا دروس ما طوري باشد كه دانشگاه‌هايمان جواناني با ديدگاه‌هاي غربي و درخدمت انديشه‌هاي غربي تربيت كنند بلكه بايد فرهنگ اسلامي و ايراني اساس تربيت ما باشد و در كنار آن دانشجويان با انديشه‌هاي غربي هم آشنا شوند.

وي افزود: ملت ما ثابت كرده‌اند كه از تحريم نمي‌هراسد، از خشم و ناراحتي دشمن باكي ندارد ولي آنچه بايد نگران آن باشيم تربيت فرزندان اين ملت است كه خداي ناخواسته در دانشگاه‌ها جوانان آن طور كه غرب مي‌خواهد تربيت شوند، بازنگري در علوم‌انساني يا بهتر است بگوييم بازنگري در نظريه‌هاي مادي غربي در ارتباط با علوم‌انساني از اين جهت يك امر الزامي است.

وزير علوم تاكيد كرد: كسي با قواعد علمي كاري ندارد اين نظريه‌هاي مادي غربي است كه اگر نقد نشود و صرفاً به صورت ترجمه‌اي محض تدريس گردد نه تنها مفيد نيست بلكه مي‌تواند مضر هم باشد. بايد اساتيدي بيايند كه بر علوم و معارف‌اسلامي تسلط دارند و شناخت كافي از نظريه‌هاي غربي هم داشته باشند و بتوانند آنها را نقد كنند و شبهاتي را كه در اذهان جوانان ايجاد مي‌شود پاسخ بدهند و همچنين بايد متون و سرفصل‌ها بازنگري شود و اين يك كار اساسي و گام زيربنايي در اسلامي كردن دانشگاه‌هاست.

دانشجو در ادامه گفت: معاونت‌هاي فرهنگي و آموزشي بايد ضرورت بازنگري و ماهيت علوم‌انساني در حال تدريس در دانشگاه‌ها را براي مردم تبيين كنند زيرا مردم ولايت‌مدار و مسلمان ايران و دانشگاهيان مومن ما در صورت شناخت ماهيت واقعي دروس علوم‌انساني با گرايشات مادي غربي قطعاً از اين بازنگري استقبال بيشتري خواهند كرد.

وزير علوم تاكيد كرد: در دانشگاه‌ها بايد با اصل قرار گرفتن معارف و آموزه‌هاي اسلامي و نظريه‌هاي انديشمندان مسلمان، نظريه‌هاي غربي نيز به دانشجويان ارائه شود ولي ماهيت فرضيه‌هاي غربي بايد به طور شفاف براي دانشجويان و افكارعمومي روشن شود.

دانشجو اظهار داشت: اسلامي شدن دانشگاه‌ها تنها مختص دانشگاه‌هاي دولتي نيست و همه دانشگاه‌هاي كشور اعم از دانشگاه آزاد، موسسات آموزش عالي و مراكز غيرانتفاعي، پيام‌نور، جامع علمي كاربردي و ... را در بر مي‌گيرد زيرا وزارت علوم متولي آموزش عالي كشور است و نه فقط دانشگاه‌هاي دولتي و براين اساس و بر مبناي مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي و قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي آموزش عالي كشور را جهت‌دهي مي‌كند.

وزير علوم در پايان تعامل با مجلس شوراي اسلامي را يك اصل عنوان كرد و گفت: احترام به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي احترام به مردمي است كه اين نمايندگان را انتخاب كرده‌اند و در راستاي هم‌افزايي براي خدمت بيشتر به مردم بايد از نظرات و ديدگاه‌هاي نمايندگان محترم مجلس و به ويژه كميسيون‌هاي آموزش و تحقيقات و فرهنگي هرچه بيشتر استفاده كرد.
 


عاشقانه ترین نوشته شهید آوینی

 
 
خودتان خوب می دانید که چقدر شما را دوست می داریم و چقدر دلمان می خواست آن روز که به دیدار شما آمدیم، سر در بغل شما پنهان کنیم و بگرییم.
 
مطلبی که خواهید خواند نوشته ای است از «سید مرتضی آوینی» پس از دیدار هنرمندان حوزه هنری با رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در آبان‌ماه 1368 نگارش یافته و در شماره آذرماه 1368 ماهنامه‌ «سوره» به چاپ رسیده است.

«دیدیم که می شناسیمش ……..و تصویرش را از پیش در خاطر داشته ایم. دیدیم که می شناسیمش، نه آن سان که دیگران را…… و نه حتی آن سان که خود را. چه کسی از خود آشناتر ؟ دیده ای هرگز که نقش غربت در چهره خویش بیند و خود را نبشناسد؟
دیدیم که می شناسیمش، بیش تر از خود … تا آنجا که خود را در او یافتیم، چونان نقشی سرگردان در آبگینه که صاحب خویش را باز یابد و یا چونان سایه ای که صاحب سایه را …… و از آن پس با آفتاب خود را بر قدمگاهش می گستر دیم و شب که می رسید به او می پیوستیم.


 


آن صورت ازلی را چه کسی بر این لوح قدیم نقش کرده بود؟ می دیدیم که چشمانش فانی است، اما نگاهش باقی، می دیدیم که لبانش فانی است، اما کلامش باقی. چشمانش منزل عنایتی ازلی و دهانش معبر فیضی ازلی و دستانش... چه بگویم؟ کاش گوش نامحرمان نمی شنید.
پهندشت "حدوث " افقی بود تا "طلعت ازلی " او را اظهار کند و "زمان فانی "، آینه ای که آن "صورت سرمدی را دیدیم که می شناسیمش، و او همان است، که از این پیش طلعتش را در آب و خاک و باد و آتش دیده ایم، در خورشید آنگاه می تابد، در ابر آنگاه که می بارد، در آب باران آنگاه که در جست و جوی گودال ها و دره ها برمی آید، در شفقت صبح ، در صراحت ظهر، درحجب شب، در رقّت مه و در حزن غروب نخلستان، در شکافتن دانه ها و در شکفتن غنچه ها ... در عشق پروانه و در سوختن شمع.
دیدیم که می شناسیمش و آن "عهد " تازه شد. شمع میمرد و پروانه می سوزد تا آن عهد جاودانه شود، عهدی که آتش او با بال های ما بسته است. دیدیم که می شناسیمش و دوستش داریم، آن همه که آفتابگردان آفتاب را، آن همه که دریا ماه را... و او نیز ما را دوست میدارد، آن همه که معنا لفظ را.


 


دیدیم که می شناسیمش، از آن جاذبه ای که بالها را بسوی او می گشود، از آن قبای اشک که بر اندامش دوخته بود، از آنکه می سوخت و با اشک از چشمان خویش فرو میریخت و فانی می شد در نوری سرمدی، همان نوری که مبدآ ازلی ادم و عالم است و مقصد ابدی آن. آب میگذرد، اما این نقش سرمدی فراتر از گذشتن بر نشسته است. چشمانش بسته شد، اما نگاهش باقی ماند، دهانش بسته شد، اما کلامش باقی ماند.
زمین مهبط است، نه خانه وصل. در این جا نور از نار می زاید و بقا در فنا است و قرار در بی قراری. زمین معبر است و نه مقر... و ما می دانستیم. پروانه ای دوران دگردیسی اش رابه پایان برد و بال گشود و پیله اش چون لفضی تهی از معنا، از شاخه درخت فرو افتاد. رشته وحی گسست و ما ماندیم و عقلمان. عصر بینات به پایان رسید و ان اخرین شب، دیگر به صبح نینجامید. در تاریکی شب، زیر زیرکی نوحه غربت را زمزمه میکرد. خانه، چشم بر زمین و آسمان بست و در ظلمت پشت پلک ها یش پنهان شد. پرده ها را آویختیم تا چشمانمان به لاشه سرد و بی روح زمین نیفتد و درخود ماندیم و یتیمانه گریستیم.


 


دیری نپایید که ماه بر آمد و در آینه خود را نگریست و شب پرک ها بال به شیشه کوفتند تا راهی به دشت شناور در ماهتاب بیابند.
عزیز ما، ای وصی امام عشق! آنان که معنای "ولایت " را نمی دانند در کار ما سخت درمانده اند، اما شما خوب می دانید که سر چشمه این تسلیم و اطاعت و محبت در کجاست. خودتان خوب می دانید که چقدر شما را دوست می داریم و چقدر دلمان می خواست آن روز که به دیدار شما آمدیم ، سر در بغل شما پنهان کنیم و بگرییم .
ما طلعت آن عنایت ازلی را در نگاه شما باز یافتیم . لبخند شما شفقت صبح را داشت و شب انزوای ما را شکست. سر ما و قدمتان، که وصی امام عشق هستید و نایب امام زمان (ع).



دفاع تمام قد بنی‌صدر از مجاهدین خلق

 
 
پدرخانم سابق سرکرده گروهک تروریستی منافقین، به اخراج اعضای این سازمان از کشور عراق واکنش نشان داد و ضمن اعلام همدردی با این گروهک، اخراج منافقین از عراق را "اقدام علیه بشریت" نامید.
  به گزارش شبکه ایران، «ابوالحسن بنی‌صدر» که در زمان حضور در ایران و مسئولیت ریاست جمهوری رابطه بسیار نزدیکی با «مسعود رجوی» و سازمان مجاهدین خلق داشت تا جایی که دختر خود را به همسری رجوی درآورد، در مصاحبه با رادیو وابسته به منافقین، اقدام قانونی نیروهای امنیتی عراق در برخورد با اعضای این گروهک در پادگان اشرف را محکوم کرده و در ادعایی جالب، آن را نتیجه فشارهای دولت ایران دانسته است!

بنی‌صدر همچنین اعضای این سازمان را «مردم بی‌گناه» نامید که کار اشتباهی مرتکب نشده‌اند.

پدر خانم سابق رجوی در ادامه خواستار ورود شورای امنیت سازمان ملل به این ماجرا شده است.

گفتنی است، مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۳۱/۳/۱۳۶۰ به عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر رای مثبت داد و امام خمینی(ره) هم که از همراهی بنی‌صدر با گروهک منافقین ناراحت بود، یک روز بعد این رای را تایید کرد.

بنی صدر پس از آنکه خیانت های خود به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را افشا شده دید، به همراه مسعود رجوی با پوشش زنانه از کشور گریخت و به فرانسه پناهنده شد.

از آن به بعد، همکاری گسترده سازمان مجاهدین خلق با بنی‌صدر در خارج از کشور تا جایی پیش رفت که او به پای ثابت جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی سازمان تبدیل شد.

گفتنی است، دولت عراق در راستای اجرای قانون اساسی خود که اجازه حضور گروه های تروریستی در خاک این کشور را نمی دهد اخیرا در حال ایجاد یک مقر ایست بازرسی در پادگان اشرف بود که با واکنش خشونت آمیز اعضای سازمان مجاهدین خلق مواجه شد؛ رویدادی که به درگیری مسلحانه انجامید و تعدادی از منافقین کشته و عده ای از دو طرف زخمی شدند.

سایت‌های ضدانقلاب هم با اشاره به هلاکت تعدادی از اعضای گروهک تروریستی منافقین در اردوگاه اشرف عراق، به حمایت ویژه از اعضای این گروهک پرداخته و کشته‌شدگان را «شهید» نامیده‌اند



:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


تلاوت آیات قرآن کریم در تجمع اعتراضی مردم ویسکانسین


 


به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی، مردم ایالت ویسکانسین هنگام گرامی‌داشت یاد "مارتین لوتر کینگ"، رهبر اسبق سیاهپوستان آمریکا، به لایحه بودجه که حقوق کارگران را محدود می‌کند اعتراض کردند.
رییس‌جمهور آمریکا بارها در مراسم‌های مختلف از لوترکینگ به نیکی یاد کرده و وی را شخصیت محبوب و مرشد خود دانسته است! این در حالی است که رفتارهای اوباما قرابتی با تعلیمات لوترکینگ ندارد.
فیل نونفلدت رئیس اتحادیه AFL-CIO با حضور در این گردهمایی و تظاهرات گفت: "ما امروز اینجا و در سراسر ایالت ویسکانسین جمع شده‌ایم تا از حقوق خود دفاع کنیم."
به گفته خبرنگار پرس تی‌وی، در این مراسم که با روشن کردن شمع همراه بود، آیاتی از قرآن کریم  نیز به نشانه همبستگی با مسلمانان قرائت شد. این در حالی است که برخی گروه‌ها در آمریکا به هر نحو ممکن برای افزایش اسلام‌هراسی در این کشور تلاش می‌کنند و اخیرا نیز، یک کشیش هتاک آمریکایی دست به سوزاندن قرآن کریم زده بود.
در میان معترضان، کشیش "جسی جکسون"، یکی از رهبران حامی حقوق مدنی که از منتقدان سیاست‌های دولت آمریکا به شمار می‌آید، حضور داشت.
جکسون در این مراسم گفت: " چهل و سه سال از مرگ کینگ می‌گذرد، در حالی که ما همچنان در سه جنگ عراق، افغانستان و لیبی شرکت داریم."
وی گفت: "ما به خاطر مشروعیت لوتر کینگ مبارزه می‌کنیم. مسیحیان، یهودیان، مسلمانان و هندوها در کنار هم قرار دارند. این دموکراسی کینگ است."
مارتین لوتر کینگ چهارم آوریل 1968 در ممفیس ترور شد. وی برای حضور در کنار کارگران بخش فاضلاب منطقه که خواستار دستیابی به حقوق خود بودند، در ممفیس به سر می‌برد.
اسکات واکر فرماندار ایالت ویسکانسین در دفاع از لایحه پیشنهادی خود گفته است، با اجرای این لایحه می‌توان تا دو سال آینده، کسری بودجه 3.6 میلیارد دلاری پروژه‌های عقب‌افتاده عمرانی و کسری 137 میلیون دلاری بودجه ایالتی را از محل کم کردن هزینه‌های آموزشی و مزایای کارمندان دولتی جبران کرد. این درحالی است که بر مبنای لایحه پیشنهادی واکر، حق اتحادیه‌ها در هرگونه تقاضای بیمه بهداشت و درمان، اضافه حقوق، حقوق بازنشستگی و دیگر مزایا از 300 هزار کارمند سازمان‌های عمومی سلب می‌شود.


 

وطن فروشی به چه قیمت!؟

در همین راستا، ماجرای «مازیار بهاری» نیز بر همین منوال است. او که در ایران با وطن فروشی و به سخره گرفتن مقدسات مذهبی مردم ایران و شیعیان مانند عمل «استخاره»، به سفارش شبکه های وهابی با ساخت فیلم های مستندی در مورد با عنوان خرافات و... به کسب درآمد و امرار معاش می پرداخت اکنون به یکی از پایه های اصلی کنفرانس ها در مورد ایران تبدیل شده است.
  کسب منافع مادی و رسیدن به جایگاه های اجتماعی در جامعه آمریکایی از طریق مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران برای عناصر دست چندم اپوزیسیون، از امتیازات بارزی است که دشمنان خارجی این نظام و ملت به عوامل خود ارزانی می دارند.

خانم «رکسانا صابری» که پس از یکصد روز زندانی بودن در ایران، بعد از آزادی برای اولین ملاقات رسمی خود، خانم هیلاری کلینتون را در ساختمان پنج طبقه وزارت امور خارجه امریکا ملاقات نمود و سپس با تالیف و فروش کتابی در مورد دوران زندانی بودن خود در ایران به صدها هزار دلار پول دست یازید اکنون به یکی از مدعوین همیشگی اتاق های فکر و همچنین دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در آمریکا تبدیل شده است.

بنابر این گزارش، او در جدیدترین اقدام خود با نوشتن مقاله ای با عنوان «شجاعت زیر آتش»!! نقش هالیوودی ستارگان سینمایی آمریکا را به نحو احسن به اجرا درآورده و قصد دارد این مقاله را در روز 14 آوریل 2011 در دانشگاه نبرسکا ـ لینکلن ارائه کند و این درحالی است که رکسانا صابری قبل از دستگیری به جرم تخلفاتی که انجام داده بود، تنها یک خبرنگار درجه چندم محسوب می شد.

در همین راستا، ماجرای «مازیار بهاری» نیز بر همین منوال است. او که در ایران با وطن فروشی و به سخره گرفتن مقدسات مذهبی مردم ایران و شیعیان مانند عمل «استخاره»، به سفارش شبکه های وهابی با ساخت فیلم های مستندی در مورد با عنوان خرافات و... به کسب درآمد و امرار معاش می پرداخت اکنون به یکی از پایه های اصلی کنفرانس ها در مورد ایران تبدیل شده است.

گفتنی است وی نیز بدون داشتن هیچ گونه سابقه تحقیقاتی و مطالعاتی به عنوان کارشناس برجسته در مجامع آمریکایی خوانده می شود و از این طریق به کسب پول و امکانات معنوی دیگر دست پیدا می کند.

 

درباره کشف حجاب خانم خبرنگار مقابل رئیس جمهور
به هر حال رياست محترم جمهور بايد پاسخگوي اين سوال جدي باشند که‌آيا مصاحبه شما با خبرنگار بي‌حجاب اسپانيايي در دفتر کارتان اقدام فرهنگي است که در جهت ترويج حجاب و مقابله با بي‌حجابي قولش را داده بوديد؟
به گزارش جهان محمد صادق کوشکي در الف نوشت:يادمان هست آن روزهايي که بحث مبارزه با مفاسد اجتماعي و بي‌حجابي مطرح بود رياست محترم جمهوري با رد مقابله انتظامي با بي‌حجابي به اين نکته اصرار داشتند که براي مقابله با بي‌حجابي و مفاسد اجتماعي بايستي کار فرهنگي - تربيتي کرد. اينکه مصداق اقدامات فرهنگي مورد نظر  چيست و دولت تاکنون در اين زمينه چه اقداماتي انجام داده از جمله مبهمات  محسوب مي‌شود؛ چرا که مجموعه اقدامات فرهنگي دولتهاي نهم و دهم (به ويژه دهم) نه تنها موجب ترويج فرهنگ حجاب و مقابله با بي‌حجابي نشده بلکه  ثمره‌اي جز ترويج بي‌حجابي و مفاسد اجتماعي نداشته است!

براي بررسي اين ادعا کافي است مجموعه تئاترهايي که در طول عمر دولت دهم با مجوز و حمايت وزارت ارشاد به روي صحنه رفته‌اند مرور شوند! همچنين است وضعيت اخلاقي فيلم‌هايي که در اين دوران ساخته شده و مجوز اکران گرفته‌اند و...!

کسي مدعي مخالفت دولت دهم با مقوله حجاب و عفاف نيست اما بي‌اعتنايي  به اين حکم شاخص و بارز الهي (که نمونه آن در مصاحبه با خبرنگار زن بي‌حجاب اسپانيايي آشکار شد) تبديل به يک «بهمن فرهنگي» شد و هر چه از راس هرم دولت به سمت بدنه دولت نزديکتر مي‌شود بيشتر و بيشتر رنگ مخالفت به خود مي‌گيرد.

ترديد جدي مشاور سابق رئيس‌جمهور و معاونت سينمايي فعلي وزارت ارشاد در لزوم و ضرورت حجاب زنان و حمايت جدي مديران وزارت ارشاد از روند فاسد و بي‌حجابي گسترده در اکثر تئاترهاي مجوز گرفته (که تئاتر مبتذل هدا گابلر فقط نمونه‌اي از اين‌گونه تئاترها به شمار مي‌آيد) از سوي وزارت ارشاد نمونه‌هايي از اين بي‌اعتنايي متمايل به مخالفتند!

شايد در اين روند غلط (که تداوم دقيق سياست‌هاي دوران سازندگي و اصلاحات در خصوص حجاب و عفاف به شمار مي‌رود) تعمدي در کار نباشد اما جهالت و خود مجتهدبيني رايج ريشه اساسي اين روند به شمار مي‌آيد. روندي که ميوه منحوس آن وضعيت به شدت اسفبار حجاب و عفاف در تنها حکومت اسلامي جهان است! به هر حال رياست محترم جمهور بايد پاسخگوي اين سوال جدي باشند که‌آيا مصاحبه شما با خبرنگار بي‌حجاب اسپانيايي در دفتر کارتان اقدام فرهنگي است که در جهت ترويج حجاب و مقابله با بي‌حجابي قولش را داده بوديد؟


 

چرا میرحسین موسوی به مراسمهای پدرش نرفت؟
در حالی رسانه های ضد انقلاب در اخبار متعددی تلاش کردند تا از درگذشت مرحوم میر اسماعیل موسوی بهره برداری کرده و طی خبرسازی دروغین از ممانعت ماموران از حضور میرحسین موسوی در مراسم های مختلف آن مرحوم سخن به میان بیاورند،اخباربدست آمده از واقعیت دیگری حکایت دارد.
به گزارش جهان به نقل از جوان آنلاین یک منبع آگاه در این زمینه با بیان این که میرحسین موسوی پیش از فوت مرحوم پدرشان با وی دیدار داشته گفت:پس از فوت پدر ایشان به میرحسین موسوی گفته شده که مانعی برای حضور وی در مراسم های مختلف آن مرحوم وجودنداشته و وی می تواند در این مجالس شرکت کند ولیکن شخص ایشان هر بار از رفتن به این مراسم ها خودداری کرده است.

وی همچنین گفت:حتی در نوبت آخر که با میرحسین موسوی این مساله مطرح شده وی روز دوشنبه گذشته را فرصتی مناسب برای شرکت در میان برنامه های خانواده خود ذکر کرده بود که باردیگر شخص وی این برنامه را لغو کرده است.

 


 

حیف خون ندا...غیرت مورچه از شما بیشتره!
به سربالايي افتادن گروهك هاي اپوزيسيون پس از تحرك ناكام در بهمن و اسفند ۸۹ باعث زد و خوردهاي لفظي تازه در اين مجموعه خارج نشين شده است.
به گزارش جهان به نقل از کیهان شبكه بالاترين كه پس از چاخان هاي چند هفته اي، روزگار بدي را مي گذراند ضمن سلب مسئوليت از خود و حمله به گروه موسوم به شوراي هماهنگي راه سبز نوشت: «جنبش كاملا در حال فرسايش است. وقتي موسوي و كروبي گرفتار شدند، نمايندگاني با برچسب شوراي هماهنگي و با تاخير و اختلال در تصميم گيري، سريال سه شنبه هاي اعتراض را بنيان گذاري كردند اما حالا سرعت سازماندهي آنچنان كم شده كه گويا آقايان مشاور فراموش كرده اند چرا در اروپا و آمريكا تشريف دارند. نه صدايي از آنان شنيده مي شود نه تكاني مشاهده مي گردد به نحوي كه جنبش را به اضمحلال برده است.»
نويسنده بالاترين با بيان اينكه «خودمان را گول مي زنيم و مي گوييم رژيم رفتني است. با كدام مبارزه؟ تمام مبارزه و انقلاب ما منحصر به فضاي مجازي شد» ادامه مي دهد: حقيقت تلخي است ولي ما آماده نيستيم و به خودمان اطمينان نداريم. ما سرخورده و افسرده و عصباني هستيم چون آرزوهايمان با آنچه قادريم يا حاضريم انجام دهيم، هيچ تطابقي ندارد.
بالاترين در مطلب ديگري نوشت: اين بود آن همه ادعا و ابتكار؟ اين بود جنبش اعتراضي شما؟ به كجا رسيديد؟ خوابيد يا بيداريد؟ نكنه حكومت رو تغيير داديد ما خبر نداريم؟ خاك بر سرتون... حيف خون ندا... غيرت و لياقت يه مورچه از شما بيشتره.
«ن-ك» كاريكاتوريست خارج نشين نشريات زنجيره اي نيز كه متهم به همكاري با سازمان هاي امنيتي نظام شده، در پاسخ در «خودنويس» نوشت: تعطيلات نوروزي را دو هفته رفتم اروپا و آلمان و ايتاليا. برخي دوستان ساكن اروپا را ديدم. دوستاني هم معتقد بودند كه برخي مطالب انتقادي رسيده به خودنويس را مغزهاي متفكر امنيتي مي نويسند. راستش تا آنجا كه مي دانم اين دوستان امنيتي تر از گمنام هاي «شوراي هماهنگي» نيستند! در گپي با يكي از دوستان سبز آلمان، بيشتر به اين نتيجه رسيدم كه روش امنيتي شورا نشان سابقه امنيتي مي تواند داشته باشد، وگرنه دليلي براي «گمنام» ماندن كساني كه مدعي رهبري اند وجود ندارد.

 



 

هاشمي و خاتمي جرات اجراي هدفمندي يارانه‌ها را نداشتند
حبيب‌الله عسگراولادي گفت: بنده در زمان آقايان هاشمي و خاتمي هم با اجراي اين طرح موافق بودم اما اين دو نتوانستند يا جرات نداشتند اين طرح را اجرا كنند و شجاعت احمدي نژاد در اجراي اين طرح ستودني است.
به گزارش جهان به نقل از فارس، حبيب‌الله عسگراولادي در نخستين گردهمايي مديران و معاونان استاني و ستادي امداد كه در سالن همايش غدير برگزار شد با اشاره به شجاعت احمدي‌نژاد در اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها اظهار داشت: بنده در زمان آقايان هاشمي و خاتمي هم با اجراي اين طرح موافق بودم اما اين دو نتوانستند يا جرات نداشتند اين طرح را اجرا كنند و شجاعت احمدي نژاد در اجراي اين طرح ستودني است.

وي افزود: دولت احمدي‌نژاد هم در شروع و هم در ادامه اين طرح موفق عمل كرده است و شايد اواسط يا اواخر امسال شامل تبعات قانون هدفمند كردن يارانه‌ها باشيم كه در اين زمينه هم بايد هوشيار باشيم و همه با هم همكاري كنيم.

عسگر اولادي همچنين با انتقاد از سخنان احمدي‌نژاد مبني بر پرداخت مستمري مددجويان در آينده از سوي سازمان هدفمند‌سازي يارانه‌ها گفت: تصور مي‌كنم اگر چنين موضوعي را مجلس در بودجه ۹۰ تصويب كند پول بدون نظارت پخش مي‌شود.

نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام خطاب به روابط عمومي امداد ادامه داد: من از بيان اين صحبت‌ها ابايي ندارم و لازم مي‌دانم تمام حرف‌هايم بيان شود چرا كه لازم مي‌دانم.

عسگراولادي افزود: در خصوص پرداخت مستمري از سوي سازمان هدفمند كردن يارانه‌ها از رئيس جمهور و مجلس انتظار داريم در اين خصوص دقت بيشتري كنند چرا كه اگر مستمري دستگاه حمايتي بدون نظارت و حمايت پرداخت شود بدون شك تا آخر سال آسيب‌ها خانواده‌ها خودشان را نشان مي‌دهند.

نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام (ره) بيان داشت: براي تحقق جهاد اقتصادي در امداد بايد تمامي بدنه امداد تلاش كنند ضمن اينكه براي شناختن شعار جهاد اقتصادي در سال جاري بايد آموزش هاي لازمي را در عين خدمت به امدادگران داده شود.

وي در خصوص صحبت‌هاي سرپرست كميته امداد مبني بر اينكه بايد ضمانت وام‌هاي اشتغال از سوي امداد انجام شود، گفت: بنده نيز اين خطر‌پذيري را قبول دارم و اين خطر‌پذيري پربركت است ضمن اينكه بنده اين موضوع را نيز با رئيس جمهور در ميان گذاشتم كه حتي وام‌هاي مسكن نيز از طريق ضمانت امداد انجام شود.

عسگر‌اولادي در ادامه به حمايت بيشتر و آموزش هاي لازم از دختران ۳۰ الي ۳۵ ساله در روستا ها تأكيد كرد و ادامه داد: بايد اعتبارات ويژه‌اي را براي حرفه آموزي اين طيف از دختران تخصيص داد.


 
 

پشت پرده تلویزیون 'ایران ندا' و سوءاستفاده از 'ندا آقاسلطان'
تلویزیون "ایران ندا" که توسط مهدی جامی، نیک آهنگ کوثر و مسیح علینژاد، سه عنصر اپوزیسیونی خارج نشین و با سوءاستفاده از نام نداآقاسلطان قرار بود راه اندازی شود، در واقع یک موسسه "کلاه برداری" بود که قصد داشت ایرانیان خارج از کشور را سرکیسه کند...
جزئیاتی از پشت پرده راه اندازی تلویزیون اپوزیسیونی "ایران ندا"  فاش شد.
به گزارش جهان به نقل از نسیم :

۲ سال پیش وقتی ندا آقا سلطان به تازگی از شر شوهر سابق و ازدواج ناموفقش خلاص شده بود و با جراحی و زیبا کردن بینی اش برای شروع یک زندگی رویایی با نامزد جدیدش – که البته او هم بعدها آدم به درد بخوری از آب در نیامد - آماده میشد ، هیچ تصور نمی کرد هنگام عبور از کوچهء خسروی خیابان کارگر شمالی تهران ناگهان گرفتار تیر فردی بی رحم و بی مرام گردد و بطور اتفاقی تبدیل به یک شهید آزادیخواه شود . اما گردید و شد . نام و نشان ارنستو چه گوارای انقلابی چهل سال بعد از مرگش تبدیل به دکانی برای عده ای کاسب و شیاد و بنجل فروش و دستفروش دوره گرد شد ، ولی اسم ندا آقا سلطان – که عمرا” سیاسی نبود و هیچ علاقه ای هم به شهادت نداشت – از همان فردای مرگش ، برای خیلی ها در خارج از ایران تبدیل به دکانی دو نبش و وسیله ای برای کسب و کار و درآمد و شغلهای نان و آبدار شد

زندگی در خارج از ایران به مراتب مشکلتر از داخل کشور است . افراد فراوانی هستند که به خارج از کشور می آیند و با جعل سوابق سیاسی و محکومیت قضایی برای خود و یا اغراق در شرح ماجرای برخوردهای مختصری که احتمالا” حکومت با آنها کرده است ، به هر شکلی که شده ، مانند مرحوم مش قاسم در سریال دایی جان ناپلئون ، خودشان را در صف شجاعان جنگ کازرون جا می زنند و پناهندگی سیاسی می گیرند و مقیم اروپا و آمریکا میشوند . اما این تازه اول بدبختی آنهاست . زندگی در خارج از ایران خرج دارد . در نتیجه این مبارزین عزیز ، چندی که از ورودشان به ممالک غربی گذشت ، عملیات پول درآوردن و کاسبی کردن را شروع می کنند . برخی از آنها برای خدمت به رسانه های فارسی زبان متعلق به وزارت خارجه کشورهایی مانند آمریکا و هلند و آلمان ، نذر و نیاز و چله نشینی می کنند . برخی های دیگر همراه با رفقا و اهل و عیال خود یک سازمان یا کمیته و انجمن حقوق بشری و سیاسی ، یا لااقل یک عدد وبسایت راه می اندازد و سپس با این عنوان که مدیر و نویسندهء آن کمیته یا سازمان و یا وبسایت هستند و برای رشد سیاسی و بهبود حقوق بشر در ایران و براندازی حکومت جمهوری اسلامی در سایت گویا و روز آنلاین یا سایت خودشان و یا در فیس بوک و سایت بالاترین مطلب می نویسند ، از موئسسات وابسته به سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا ، فرانسه ، هلند ، نروژ ، آلمان و غیره درخواست کمک مالی و بودجه می کنند . برخی های دیگر هم که از استخدام در رادیو فردا ، تلوزیون فارسی صدای آمریکا ، رادیو زمانه ، تلوزیون فارسی بی بی سی ، رادیو فرانسه ، سایت روز آنلاین ، سایت جرس و غیره ناامید شده اند ، برای درآوردن یک لقمه نان ، دست به کارهایی ابتکاری و در عین حال عجیب و غریب می زنند . کار این گرسنگان و شارلاتانهای بدبخت به جایی رسیده بود که یکی از آنها – به نام بابک داد – از شدت فلاکت و بی پولی ، اعلام کرده بود که دولت آمریکا باید اموال مصادره شده مملکت ایران در آمریکا را بفروشد و پولش را به ایشان و سایر شیادهایی که خودشان را روزنامه نگاران تبعیدی و آزادیخواهان و فعالین حقوق بشر می نامند ، بدهد!

یکی از اولین دکانهایی که با نام ندا آقا سلطان باز شد ” بنیاد خیریه ندا ” در لندن بود . این بنیاد البته صرفا” در یک وبسایت خلاصه میشد و هدف خودش را روشنگری ، دفاع از حقوق بشر و حمایت از جنبش آزادیخواهانه مردم ایران و از همه جالبتر ، جمع آوری پول برای کمک به ” فعالین حقوق بشری ، روزنامه نگاران و فعالین سیاسی تبعیدی ” اعلام کرد و نوشت ” بعد از این خیزشی که در ایران اتفاق افتاده است ، حکومت خیلی ها را به جرم شرکت در اعتراض های اخیر از محل کارشان اخراج کرده است ، کودکان و زنان زیادی در ایران گرسنه مانده اند و هیچ درآمدی برای تامین حداقل مایحتاج زندگی شان را ندارند ، میلیونها (!) جوان تحت شکنجه هستند و خانواده هایشان گرسنه مانده اند ، هزاران (!) روزنامه نگار و فعال حقوق بشر از طریق کوههای مرزی ایران و ترکیه از کشور فرار کرده اند و اکنون در خارج از کشور شبها گرسنه می خوابند ، وزارت اطلاعات حکومت ایران روزانه به هزاران تن از فعالین حقوق زنان و بخصوص اعضای کمپین یک میلیون امضا تجاوز می کند ( یا حضرت عباس! ) ، ای انسانهای آزاد .. ای وجدانهای بیدار جهان ، برای نجات ملت ایران و برای کمک به این مبارزان ، به ما کمک مالی کنید! .. ” . و خوشمزه تر اینکه بنیاد ندا تاکید کرده بود ” برای کمک مالی به ملت ایران فقط و فقط به ما اعتماد کنید .. ما با دیگران تفاوت داریم چرا که ما در پوشش یک بنیاد غیر انتفاعی کار می کنیم و در لندن مستقر هستیم و حکومت ایران کاری به کار ما ندارد . بنیاد ندا تصاویری بسیار دلخراش از حوادث دو سال گذشته در ایران را هم از در و دیوار وبسایتش آویزان کرده بود تا دل هر بیننده ای را بیشتر به رحم آورد . اینکه در طول مدتی که بنیاد ندا دایر بود چه حجم پولی به حسابش ریخته شد ، نمی دانم . اما چندی که از کار بنیاد ندا گذشت ، بنیانگزارانش کیسه های پول را برداشتند و الفرار .. یعنی اینکه ناگهان غیبشان زد . سایتشان را هم از روی اینترنت حذف کردند و بطور کامل ناپدید شدند . البته آثار سایت و مطالب سابقشان را هنوز هم می توان با استفاده از ذخیره گوگل (گوگل کش) پیدا کرد و خواند ، کما اینکه لینکی که در بالا گذاشته ام نیز یکی از همانهاست . اما اگر الان آدرس بنیاد ندا را تایپ کنید با وبسایتی حذف شده روبرو میشود که دامین و نشانی اینترنتی اش هم برای فروش ارائه شده است . بعد از آن ، از بنیاد ندا خبری نشد تا اینکه بنیاد ایران ندا ظهور کرد

بعد از ماجرای بنیاد ندا ، جمعی دیگر از هموطنان ما که مقیم خارج از کشور هستند و هشت شان گروی نه شان بود و شدیدا” دچار مضیقه و کمبود و مشکل مالی شده بودند ، تصمیم گرفتند با استفاده از اسم و رسم ندا آقا سلطان برای خود کسب و کاری مختصر راه بیندازند . این بزرگواران عقل هایشان را روی هم گذاشتند و قرار شد که تلوزیونی را برپا کنند تحت عنوان تلوزیون ندا یا ایران ندا . اینکه آیا بنیاد ایران ندا ادامه کار همان بنیاد ندای قبلی هست یا خیر ، را نمی دانم ، اما می دانم که هر دو بنیاد در لندن براه افتاده اند و هر دو هم ادعا کرده اند که موسسه ای خیریه خواهند بود . با این تفاوت که اولی ادعا می کرد در لندن به ثبت رسیده بود و دومی ادعا می کند در کالیفرنیای آمریکا ثبت شده است . حالا اینکه چرا موسسین دومی در لندن تشکیل جلسه داده اند و کارشان را هم در لندن شروع کرده اند ولی ترجیح داده اند بنیادشان را در آمریکا به ثبت برسانند ، این را هم نمی دانم . هر چه هم در عالم اینترنت گشتم که کوچکترین رد و اثر و نشانه ای از قانونی بودن کار بنیاد ایران ندا و مشخصات ثبت شده اش در سازمان ثبت ایالت کالیفرنیای آمریکا را پیدا کنم ، موفق نشدم . اما بنیانگزاران تلوزیون و بنیاد ایران ندا شناخته شده هستند و جالب اینکه خودشان را هم ” نمایندگان فعالان سیاسی و حقوق بشری، روزنامه نگاران شهروندی، چهره‌های شناخته‌ شده پهنه همگانی جامعه ایران ، هنرمندان و فیلم‌سازان و وبلاگ‌نویسان ایران “ می نامند. مشخصاتی که بنیانگزاران بنیاد و تلوزیون ایران ندا از نحوه کارشان – و در واقع از امیدها و آرزوهایی که برای تلویزیونشان داشتند – ارائه کرده اند ، نشان میدهد که آنها بجای بنیادی خیریه ، یک شرکت سهامی خاص برای درآمد مالی و سرمایه گزاری و افزایش سود و خرید و فروش سهام راه انداخته اند و از جمله نوشته اند “ ایران‌ندا متعهد است که تنها بخشی از درآمدهای خود را صرف هزینه‌های جاری کند و باقی را برای پایداری بنیاد سرمایه‌گذاری کند. ایران ‌ندا به فعالیت‌های بازاریابی، ارائه‌ی خدماتِ رسانه ای، پس‌اندازِ درازمدت و فعالیت‌های عمومی رایج بنیادها می پردازد تا بتدریج توانِ مالیِ خود را افزایش دهد … هر گونه افزایش توان مالی صرف گسترش کار و تضمین پایداری آن و بالابردن کیفیت تولیدات خواهد شد و در دستمزدهای مدیران ارشد ایران‌ندا تاثیری نخواهد داشت” . من تصور می کنم عوامل اصلی بنیاد و تلویزیون ایران ندا سه نفر به نامهای مهدی جامی ، نیک آهنگ کوثر و معصومه ( مصی ، مسیح) علی نژاد بوده اند و سایر اسامی اعضای این بنیاد را تزیینی می دانم . بخصوص اینکه دو سه آدم بدبخت و موجه ساده دل را هم پیدا کرده بودند و به عنوان نخودی اسمشان را در لیست اعضای شرکت سهامی تلویزیون ایران ندا گذاشتند تا به توسط نام آنها برای دکان جدیدشان اعتباری کسب کنند و مشتری های بیشتری را جلب نمایند . البته نقشه ها و کسب و کار این بنیاد و تلویزیون ایران ندا نگرفت و همه برنامه ها و آرزوهایشان – لااقل تا این لحظه – روی همان کاغذی که در لندن زیرش را امضا کرده بودند باقی ماند و حسرت ” دستمزدهای مدیران ارشد ” بنیاد و تلویزیون ایران ندا در دل هموطنان گرسنه و بدبختی که قرار بود در بنیاد اینترنتی خودشان مدیران ارشد بشوند ، باقی ماند . مهدی جامی قبل از اعلام شروع به کار تلوزیون ایران ندا – که هیچوقت هم شروع به کار نکرد – در مصاحبه ای با رادیو دویچه وله گفته بود ” در بین ایرانیان خارج از کشور مسأله‌ مالی وجود ندارد . مسأله‌ اصلی این بوده که برای هر سرمایه‌ گذاری شما نیاز به اعتمادسازی دارید . یعنی همانطور که اگر در بازار اعتماد وجود نداشته باشد، سرمایه‌گذاری نمی‌شود، برای یک ساختار مدنی مثل بنیاد یا شرکت هم اگر اعتمادسازی نشده باشد، طبعاً نمی‌تواند جلب کمک کند، وگرنه پول وجود دارد . مطمئن باشید در میان ایرانیان خارج از کشور پول بسیار زیاد است. در واقع آن ساختار مدنی مناسب وجود نداشته برای این که از این پول‌ها برای یک کار رسانه‌ای مناسب استفاده کند و ما امیدواریم که آن ساختار مدنی الان شکل گرفته باشد و ممکن است ما اولین‌اش باشیم . ” ( اینجا) البته مهدی جامی اولین کسی نبود که تصور می کرد با یک چنین طرح و برنامه هایی می تواند به گنج بزند و این ” پول های بسیار زیاد” را تبدیل به حقوق مدیران ارشد کند . پیش از او ، شیادهای حقوق بشری و کاسبان و روزنامه نگاران جعلی و تبعیدی ، با راه انداختن ده ها و بلکه صدها و حتی هزاران سازمان سیاسی ، حقوق بشری ، کمیته ، انجمن ، وبسایت و نشریهء آنلاین و حزب و گروه و دسته و رادیو تلوزیون ماهواره ای ، شروع به استخراج از این معدن طلا کرده بودند . در واقع مهدی جامی و نیک آهنگ کوثر و مسیح علی نژاد خیلی دیر بازار خیرات و مبرات شب جمعه را کشف کردند . نکتهء رقت انگیزی که این افراد در اساسنامه بنیاد و تلویزیون ایران ندا نوشته بودند ، پیشنهاد فروش خودشان بود . من دیده بودم کسی از فرط گرسنگی و بدبختی بدنش و اجازه استفاده از اندام جنسی اش را بفروشد ( کما اینکه ، به قرار مسموع ، دختر هجده سالهء یکی از بنیانگزاران همین بنیاد و تلویزیون ایران ندا در فیلمهای جنسی و پورنوی مستهجن خارجی بازی می کند و به خود فروشی مشغول است) اما ندیده بودم کسی علنا” برای فروش قلم و اندیشهء خودش هم نرخ تعیین کند . مهدی جامی ، نیک آهنگ کوثر و مسیح علی نژاد ، بعد از اظهار مقداری تعارفات معمول و رایج پیش از معامله ، از قبیل گفتن “حامیان مالی ، فارغ از میزان کمک‌هاشان، نمی توانند سیاست ها و ارزشهای اعلام شده ایران ندا را تغییر دهند ” ، تعارف را به کناری گذاشته و صراحتا” و بطور علنی نوشته اند ” کمک‌ مالی بر اساس قوانین جاری کشوری که اهدا کننده در آن زندگی می کند دریافت می شود .. حمایت کنندگان حق دارند کمک خود را به برنامه‌های معین یا موضوعات مشخصی اختصاص دهند . حمایت کنندگان مالی حق دارند بر امورِ مالی ایران ‌ندا نظارت کنند .. حمایت کنندگانی که بیشتر از ? هزار دلار کمک سالانه کنند عضو «هیات مشاوران افتخاری» ایران‌ندا خواهند بود. اعضای ارشد این هیأت در نقش هیات رئیسه افتخاری بنیاد ایران‌ندا عمل می کنند . هیأتِ مشاورانِ افتخاری همراه با نمایندگانی از اعضای ایران‌ندا سالانه در نشستی با هیات مدیره بنیاد و سردبیران ارشد ایران ندا شرکت می‌کنند تا نظرات خود را مطرح کنند و از پیشرفت کارها با خبر شوند و با آنها در مورد برنامه‌ها مشورت شود. ” دقت کردید؟ با پرداخت فقط ? هزار دلار می توان بر کار این جماعت و تلویزیون و بنیادشان نظارت کرد ، به آنها خط و ربط و جهت داد ، و مثل عروسک های خیمه شب بازی جابجایشان کرد . من اگر جای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بودم ، یک چک پانزده هزار دلاری می کشیدم و مهدی جامی ، نیک آهنگ کوثر و مسیح علی نژاد را یکجا می خریدم .

مهدی جامی معتقد بود در بین ایرانیان مقیم خارج از کشور پول بسیار زیادی وجود دارد ، فقط باید یاد گرفت که چگونه این پولها را جذب کرد!

علیرضا رضایی و نیک آهنگ کوثر در جریان افتضاح و رسوایی موسوم به نامه ۶۶نفره ؛ نیک آهنگ کوثر تلاش کرد تا یکی دو خانم معروف به فساد و فحشا و آلوده به مواد مخدر و نیز عده ای لات و لمپن و شیاد را به عنوان روزنامه نگاران تبعیدی! جا بزند که نشد
معصومه (مصی، مسیح) علی نژاد که در سایت جرس بیشتر درباره خانواده زندانیان و مقتولین می نویسد و ظاهرا” بابت هر مطلبش هم حدود یکصد دلار معاش می گیرد ، در رقابت با خانم دیگری که او نیز در یک سایت و روزنامه اینترنتی ، متخصص گفتگو با خانواده های زندانیان و مقتولین شده و بابت هر مطلبش حدود پنجاه دلار می گیرد ، وارد یک رقابت عجیب و غریب شغلی شده است که شرحش را احتمالا” در مطلبی جداگانه خواهم نوشت

و حرف آخر اینکه من دلم برای خانواده ندا آقا سلطان میسوزد . نمی دانم مادر آن جوان خدابیامرز با دیدن این کاسبی هایی که به نام فرزندش در خارج از کشور راه افتاده است چه حس و حالی پیدا می کند؟ چندی پیش هدا آقا سلطان – خواهر مرحوم ندا آقا سلطان – در مطلب کوتاهی که خطاب به مسیح علی نژاد نوشت و در سایت خودنویس (متعلق به نیک آهنگ کوثر) منتشرش کرد از این زن خواهش کرد که دست از سر اسم ندا آقا سلطان بردارد و برای کسب و کارش راه دیگری را پیدا کند . او از جمله نوشت ” خانم علی‌‌نژاد! شما قول دادید که اسمی از مادر من نیاورید و حتی چیزی از سکوتش ننویسید ، ولی‌ متاسفانه شما داستان‌سرائی کردید . همه جا می‌گویید که هدا به من ایمیل زده است اما در تلفن روز جمعه ، از مادر من ، ایمیل من را خواسته بودید .. لطفأ ما را راحت بگذارید ، این راه درستی‌ برای مشهور شدن نیست! ” من واقعا” امیدوارم که کاسبان و شیادها و شارلاتان های سیاسی و حقوق بشری نه تنها دست از سر اسم مرحوم ندا آقا سلطان و خانواده اش بردارند و آنها را راحت بگذارند ، بلکه توصیه خواهر آن مرحوم را هم جدی بگیرند و برای کسب و کار و درآمد و معروف شدنشان ، بجای راه انداختن دکانهای سیاسی و روزنامه نگاری های زرد و مشمئز کنندهء غیراخلاقی و تلوزیون بازی های سیاسی – تجاری و ساخته و پرداخته کردن گروهها و سایتهای جعلی حقوق بشری ، واقعا” به دنبال راه های دیگری و کارهای بهتری باشند . من مطمئن هستم اگر این شیوه ای که شیادها و کلاهبردارهای فراری و روزنامه نگارهای جعلی مقیم خارج از کشور برای کسب و کار سیاسی و حقوق بشری خود در پیش گرفته اند ادامه پیدا کند ، بخاطر یک مشت دلار ، علاوه بر بنیاد و تلوزیون ندا ، بزودی باید در اروپا و آمریکا شاهد راه افتادن چلوکبابی ندا ، فالوده ندا ، کابارهء ندا ، قنادی ندا ، رستوران ندا ، تاکسی تلفنی ندا ، کافی شاپ ندا و حتی شاید زیر سیگاری ندا ، فندک ندا ، و … غیره هم باشیم . با این کاسبان و شیادهایی که من می شناسم ، شکی ندارم که چنین روزی هم فرا خواهد رسید و عاقبت عکس و چهرهء معصومانه و لبخند غم انگیز ندا آقا سلطان را روی چیزهایی که نباید ببینیم ، خواهیم دید


 

اقدام دانشگاه آزاد درتایید فرقه بهاییت+عکس
درحالی که حمایت و تایید فرقه ضاله بهاییت یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی است که جریانات ضدانقلاب و اپوزیسیون به آن می‌پردازند، اخیرا دانشگاه آزاد در اقدامی تامل برانگیز و عجیب، دست به اقدامی برای تایید این مکتب انحرافی زده است.

 فارس با انتشار یک عکس از این موضوع، نوشته است: هر یک از دانشجویان دانشگاه آزاد که برای اولین بار به صفحه شخصی خود در این دانشگاه وارد شده و اطلاعات خود را ویرایش می‌کند، در کنار محل تولد، محل صدور، وضعیت نظام وظیفه، استفاده از خوابگاه و وضعیت تأهل باید دین خود را نیز قید کند.

اما نکته اصلی اینجاست که برخی واحدهای دانشگاه آزاد در کنار ادیانی مانند اسلام، یهودی، کلیمی، زرتشتی و مسیحی، نام فرقه ضاله و انحرافی بهائیت را نیز درج کرده و به نوعی آن را جزء ادیان به شمار آورده است.
این در حالی است که بهائیت جزء هیچ یک از ادیان و فرقه‌های مذهبی نبوده و یک فرقه سیاسی انحرافی ایجاد شده توسط رژیم سلطنتی انگلیس است که مأمن اصلی آنان نیز در حال حاضر در سرزمین‌های اشغالی است.

 



 

"جمعه آينده"همبستگي جهاني با ملت بحرين
مخالفان بحريني در خارج از اين كشور طي فراخواني از برگزاري تظاهرات و فعاليت‌هايي اعتراض آميز در كشورهاي مختلف در جمعه آينده، براي اعلام همبستگي و حمايت از مردم بحرين خبر دادند.

به گزارش فارس، مخالفان بحريني در خارج از اين كشور امروز در بيانيه‌اي كه نسخه‌اي از آن براي شبكه العالم ارسال شد، اعلام كردند، قرار است جمعه آينده فعاليت‌هايي در كشورهاي مختلف تحت عنوان "ملت بحرين را نجات دهيد " برگزار شود.

مهمترين پيام اين فعاليت‌ها، درخواست براي خروج نيروهاي موسوم به سپر جزيره، رسوا كردن اقدامات رژيم بحرين در نقض حقوق شهروندان، و محكوميت سكوت دولت‌ها، سازمان‌ها و مجامع بين المللي اعلام شده است.

همچنين قرار است در جريان اين فعاليت‌ها با محكوم كردن اشغال بحرين توسط نيروهاي سپر جزيره و بويژه نظاميان سعودي، تاكيد شود كه مطالبات تظاهرات كنندگان و معترضان در بحرين سياسي است و نه مذهبي.

در بيانيه مخالفان بحريني خارج از كشور آمده است: ملت صلح جوي بحرين از ۵۰ رو

:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


گزينه‌هاي احتمالي هيئت مؤسس براي هيئت امناي دانشگاه آزاد

گزينه‌هاي احتمالي هيئت مؤسس براي هيئت امناي دانشگاه آزاد

با وجود گذشت 2 ماه از آخرين فرصت دانشگاه آزاد و عدم معرفي اعضاي پيشنهادي هيئت مؤسس براي عضويت در هيئت امنا، از برخي چهره‌ها به عنوان اعضاي احتمالي مدنظر هيئت مؤسس نام برده مي‌شود.

 

 

به گزارش کلمه ، در حالي كه قرار بود پس از اصلاحات نهايي در اساسنامه دانشگاه آزاد، هيئت مؤسس اين دانشگاه تا 17 اسفند سال 1389 اعضاي پيشنهادي خود براي عضويت در هيئت امنا را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي معرفي كند، اين هيئت تا كنون از معرفي اين اعضاي پيشنهادي خودداري كرده است.

بر اين اساس، كريم زارع معاون پارلماني دانشگاه آزاد نيز چندي پيش به فارس گفت كه هنوز هيئت مؤسس تصميمي در اين زمينه اتخاذ نكرده و بايد منتظر "روزهاي آتي " باشيم.

طبق اساسنامه جديد دانشگاه آزاد، تركيب هيئت امناي اين دانشگاه به صورت 4 نفر اعضاي حقيقي، 3 نفر اعضاي معرفي شده توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي و 3 نفر اعضاي پيشنهادي هيئت مؤسس با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي خواهند بود.

اعضاي حقيقي هيئت امناي دانشگاه آزاد شامل رئيس دانشگاه، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و وزراي علوم و بهداشت خواهند بود.

همچنين اخبار حاكي از آن است كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز درباره 3 گزينه خود به جمع‌بندي نهايي رسيده اما هنوز از اعلام آن خودداري مي‌كند و بر اين اساس تركيب 4-3-3 هيئت امناي دانشگاه آزاد به دليل عدم تصميم‌گيري نهايي هيئت موسس دانشگاه آزاد در هاله‌اي از ابهام قرار گرفته است.

هيئت مؤسس اين دانشگاه مركب از اكبر هاشمي رفسنجاني، سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي، عبدالله جاسبي، علي اكبر ولايتي، حسن حبيبي، سيدحسن خميني، محسن قمي و حميد ميرزاده است.

با اين وجود جديدترين اخبار حاكي از آن است كه محمدرضا عارف معاون اول خاتمي در دولت اصلاحات و كريم زارع معاون پارلماني جاسبي محتمل‌ترين گزينه‌هاي هيئت مؤسس دانشگاه‌ آزاد براي معرفي به عنوان اعضاي هيئت امناي جديد هستند.


 
 

هاشمي براي دفاع از سابقه انقلابي خود در سال 90 عليه فتنه‌گران موضع‌گيري كند

هاشمي براي دفاع از سابقه انقلابي خود در سال 90 عليه فتنه‌گران موضع‌گيري كند

عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اين كه افرادي مثل آقاي هاشمي رفسنجاني در سال جديد اگر به دنبال رضاي الهي است بايد سكوت خود را در برابر جريان فتنه بشكند و از نظام الهي دفاع كند، گفت: انتظار اين است كه هاشمي در سال جديد به فكر جلب رضاي خداوند باشد.

 

 

آيت‌الله سيد علي‌اكبر قره‌باغي عضو مجلس خبرگان رهبري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، با اشاره با آغاز سال جديد به سرگذشت خواص مردود در سال گذشته اشاره كرد و گفت كه برخي خواص مورد رضايت خداوند قرار نگرفته‌اند.

وي با بيان اينكه اعلام موضع براي رضايت افراد و اشخاص در اسلام شرك است، افزود: افرادي مثل آقاي هاشمي رفسنجاني در سال جديد اگر به دنبال رضاي الهي است بايد سكوت خود را در برابر جريان فتنه بشكند و از نظام الهي دفاع كند. البته ما نمي‌توانيم براي آقاي هاشمي تعيين تكليف كنيم خود ايشان بايد بداند و به فكر جلب رضايي خداوند باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبري خطاب به هاشمي رفسنجاني گفت: آقاي هاشمي شما زحمات زيادي براي انقلاب كشيده‌ايد و ما منكر آن نيستم اما در حوادث اخير از مردم فاصله گرفته‌ايد و اگر مي‌خواهيد رضاي خداوند را داشته باشيد عليه فتنه‌گران موضع‌گيري كنيد. بايد همه به وظايف عمل كنيم و خواست انقلاب را تامين كند.

قره‌باغي با بيان اينكه جمهوري و انقلاب اسلامي في‌نفسه ارزشي ندارند، خاطر نشان كرد: امروز جمهوري اسلامي احكام اسلام را اجرا مي‌كند و ارزش اين انقلاب به خاطر اسلام است به همين دليل است كه جمهوري اسلامي را نظامي الهي مي‌دانيم.

وي در پايان با بيان اينكه انقلاب اسلامي هيچ‌ضربه‌اي از سقوط افراد نمي‌خورد، گفت: البته آقايان بدانند هركسي با نظام اسلامي ما مخالفت كند بدون رودربايستي در مقابلش خواهيم ايستاد و او را از صحنه كنار خواهيم زد.


 

علي مطهري با تشكيل كميسيون ويژه جهاد اقتصادي مخالفت كرد

علي مطهري با تشكيل كميسيون ويژه جهاد اقتصادي مخالفت كرد

نماينده تهران تشكيل كميسيون ويژه جهاد اقتصادي را كاري احساسي دانست و گفت: براي عملياتي كردن جهاد اقتصادي بايد فرهنگ كار و تلاش را در جامعه ترويج داد.

 

 

به گزارش کلمه ، علي مطهري نماينده تهران در جلسه علني امروز (دوشنبه) در مخالفت با پيشنهاد تشكيل كميسيون ويژه در راستاي عملياتي كردن انديشه جهاد اقتصادي اظهار داشت: بايد از كارهاي احساسي خودداري كرد چرا كه سال گذشته نيز كه با عنوان همت و كار مضاعف از سوي معظم‌له اعلام شد، اقداماتي را به دنبال داشت مبني بر اينكه زمان كار كميسيون‌ها در مجلس افزايش يابد اما در باره اين موضوع عملا كاري انجام نشد.

وي با بيان اينكه تشكيل كميسيون‌هاي ويژه به صلاح نيست، گفت: كميسيون ويژه اصل 44 و قانون هدفمند كردن يارانه‌ها در حال حاضر وجود دارد و لذا تشكيل اين كميسيون‌هاي ويژه باعث تكثير قوانين مي‌شود.

مطهري خاطرنشان كرد: بهترين كار در سال جاري اين است كه بر اجراي دقيق قوانين موجود نظارت داشته باشيم و اگر بر اجراي اصل 44 و قانون هدفمند كردن يارانه‌ها نظارت بيشتري صورت گيرد، موثرتر خواهد بود.

اين نماينده مجلس هشتم تصريح كرد: اين كميسيون ويژه قطعاً قوانيني را ايجاد مي‌كند كه با رويه‌هاي دولت تداخل دارد. لذا ما معتقديم بيشتر از آنكه بتوانيم وضع قوانين كنيم، بايد فرهنگ كار وتلاش را در جامعه ترويج دهيم.

اين نماينده تهران همچنين خاطرنشان كرد: درآمد بايد ناشي از كار باشد لذا بايد فرهنگ كار را در جامعه ترويج داد و اين موضوع نيازمند كار فرهنگي و نظارت بر قوانين موجود است.

وي با اشاره به قانون برنامه پنجم توسعه گفت: تسهيل فضاي كسب و كار از جمله مواردي است كه در برنامه پنجم به آن اشاره شده است.

مطهري همچنين خاطرنشان كرد: ما با تشكيل اين كميسيون به مقصود خود نمي‌رسيم و نيازمند قوانين جديد نيستيم.


 

خاتمي: جنبش سبز يك هيجان كاذب بود كه تمام شد
سيد محمد خاتمي در ديدار نوروزي با تني چند از همفكران و مشاورانش ضمن برائت از جنبش سبز اعلام كرد كه از اين به اصطلاح جنبش متنفر است

 

 

 

   چند تن از نزديكان و همفكران محمد خاتمي در تعطيللات نوروز ضمن ديدار با وي صحبت هايي را درباره آينده جنبش سبز داشته و مواردي را در اين زمينه مطرح كرده اند كه با واكنش منفي و توام با عصبانيت خاتمي مواجه شده است .

خاتمي در اين ديدار جنبش سبز را يك جنبش تمام شده دانسته و با بيان اينكه از ابتدا اميد چنداني به اين جنبش كه بيشتر به يك هيجان كاذب شبيه بوده نداشته است از كساني كه وي را تشويق به پيوستن به موسوي كرده بودند به شدت انتقاد كرد .

خاتمي در اين ديدار ضمن اعلام برائت از جنبش سبز و افرادي مثل موسوي و كروبي كه باعث انزواي وي شده اند ، از نزديكان خود خواست به جاي مانور بر روي جنبش سبز و افرادي مثل موسوي و كروبي به دنبال احياي دوم خرداد در چارچوب قانون اساسي باشند .


 

اولين ناكامي‌هاي ائتلاف غرب در ليبي آشكار شد

اولين ناكامي‌هاي ائتلاف غرب در ليبي آشكار شد

اقدام ضد اسلامي كشيش آمريكايي در آتش زدن قرآن عامل ناآرامي‌ها در افغانستان، سركوب تظاهرات مخالفان دولت در پايتخت جمهوري آذربايجان و ركورد مشاركت مردمي در انتخابات رياست‌جمهوري در قزاقستان، از مهم‌ترين عناوين روزنامه‌هاي امروز صبح روسيه هستند.

 

 

به گزارش کلمه ، مهم‌ترين عناوين روزنامه‌هاي چاپ مسكو به شرح زير است:

كامرسانت:
-آمريكا فعاليت نظامي در ليبي را به نفع فعاليت‌هاي انتخاباتي متوقف كرد
-تظاهرات به سبك عربي مخالفان در باكو بشدت سركوب شد
-آتش برپا شده در آمريكا در افغانستان قربانيان زيادي گرفت
-ميزان مشاركت مردمي و آراء نظربايف در انتخابات يكشنبه ركورد شكست

نيزاويسيمايا گازيه تا:
-اولين ناكامي‌هاي ائتلاف غرب در ليبي آشكار شد
-ميزان مشاركت مردمي در انتخابات رياست‌جمهوري در قزاقستان بي سابقه بود
-سران چين، روسيه، هند، برزيل و آفريقاي جنوبي در پكن گرد هم جمع خواهند شد
-انقلاب به سبك عربي در آذربايجان موفقيتي به همراه نداشت
-ميدويديف از دولت روسيه توقع دارد در اصلاحات سريع عمل كند

راسيسكايا گازيه تا:
-در قزاقستان انتخابات پيش از موعد رياست‌جمهوري با موفقيت برگزار شد
-غرب بطور فعال‌تر و آشكارتر به حمايت از انقلابيون در ليبي مشغول است
-كشيش ضد اسلامي آمريكايي اين‌بار مي‌خواهد در كنار ديوار يك مسجد قرآن را به آتش بكشد

گازيه تا:
-تعداد قربانيان زلزله و سونامي در ژاپن به 12 هزار نفر رسيد
-مردم قزاقستان بار ديگر نظربايف را به رياست‌جمهوري برگزيدند
-ميزان مشاركت مردمي در انتخابات قزاقستان يك ركورد است
-تظاهرات بر ضد آتش زدن قرآن در افغانستان گسترده‌تر شد

نووي يه ايزوستيا:
-اتحاديه اروپا بخاطر قفقاز شمالي نمي‌تواند رژيم رواديدي با روسيه را لغو كند
-بخاطر اقدام ضد اسلامي كشيش آمريكايي در افغانستان ده‌ها تن كشته و زخمي شدند
-رئيس شوراي فدراسيون (سناي) روسيه خواستار بكارگيري روش‌هاي شديدالحن در مبارزه با فساد مالي شد

وزگلاد:
-كشيش "تري جونز " قصد دارد اقدام ضد اسلامي ديگري در كنار ديوار بزرگترين مسجد آمريكا براه اندازد
-آمريكا جنگ هوايي در ليبي را متوقف و اقدامات زميني سري خود در اين كشور را آغاز كرد
-آوارگان آفريقاي شمالي در جنوب ايتاليا تظاهرات اعتراض آميز براه انداختند


 

پيشنهاد لاريجاني براي تشكيل كميسيون ويژه‌ "جهاد اقتصادي "
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر نمايندگان لازم بدانند از نظر آئين‌نامه مجلس اين امكان وجود دارد كه براي تمركز بر موضوع جهاد اقتصادي كميسيون ويژه‌اي متولي اين امر شود.

 

 

 

به گزارش کلمه ، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنان خود در آغاز جلسه علني امروز (دوشنبه) مجلس اظهار داشت: مسئله‌اي ‌كه براي دولت، مجلس و قوه قضائيه در سال جاري پراهميت است، هم‌راستايي در طراحي حركت پرشتاب اقتصادي است كه رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيت‌الله خامنه‌اي از آن به عنوان جهاد اقتصادي نام بردند.

وي تصريح كرد: انتخاب اين راهبرد تيزهوشانه پاسخي درخور به حيله‌گري‌هاي دشمنان ملت است كه قصد غبارآلود كردن فضاي واقعي منطقه را دارند، همچنين اين راهبرد علاج مشكلات اصلي كشور كه يعني مسئله بيكاري و بهبود وضع معيشت مردم است.

رئيس قوه مقننه گفت: طبعا مجاهدت اقتصادي با حضور و درگير شدن همه مردم محقق مي‌شود كه البته در سياست‌هاي اصل 44 چند سال پيش زمينه آن فراهم شد و اميد است كه به درستي اين قانون به اجرا درآيد.

وي افزود: در پناه مجاهدت اقتصادي و بالا بردن توان توليد كشور توسعه پايدار حاصل مي‌شود و مشكل بيكاري به حداقل مي‌رسد، لذا ‌تسهيل فضاي كسب و كار جزء اصلي اين طرح است كه خوشبختانه اين طرح هم با حضور كارشناسان مطلع تهيه و كليت آن به تصويب رسيد و اميدواريم كه در اسرع وقت به صحن مجلس ارائه شود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: البته از لوازم ايجاد فضاي پرتحرك مجاهدت اقتصادي و تمركز واقعي در اين امر پرهيز از ‌موضوعات حاشيه‌اي است كه متأسفانه در سال‌هاي گذشته باعث فرسايش بخشي از توان ملي كشور شد.

لاريجاني ابراز اميدواري كرد كه كميسيون‌هاي تخصصي مجلس از ابتداي جلسات امسال موضوع جهاد اقتصادي را در دستور جلسات خود قرار دهند و با كمك مركز پژوهش‌هاي مجلس پيشنهادات خود را ارائه كنند.

وي به بررسي بودجه سال 90 در سال مجلس اشاره كرد و گفت: بررسي بودجه فرصت مغتنمي براي كميسيون تلفيق خواهد بود كه در اين راستا لايجه بودجه را تكميل و جهت تصويب به مجلس ارائه كنند و در اين رهگذر از نظرات پيشنهادي كميسيون‌هاي تخصصي بهره جويند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: آنچه در سياست‌هاي برنامه و قانون برنامه پنجم مورد توجه قرار گرفت كه بر اساس آن بنا شد رشد اقتصادي كشور به 8 درصد و نرخ بيكاري به زير 7 درصد برسد، مي‌تواند مهمترين هدف در ‌اين مجاهدت اقتصادي باشد كه اميدواريم همكارانمان در كميسيون تلفيق زمينه تحقق آن‌را فراهم كنند.

لاريجاني گفت: ضروري است كه با تجربه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها در چند ماه گذشته در تنظيم اين امر طوري عمل شود كه هم نواقص احتمالي در اجراي آن مرتفع و هم حمايت‌هاي واقعي از بخش‌هاي كشاورزي، دامپروري، صنعت، سلامت و حمل و نقل با سهمي مشخص فراهم شود.

وي ضمن تشكر از كميسيون تلفيق كه از روز گذشته با جديت كار بررسي بودجه 90 را آغاز كردند، از اعضاي اين كميسيون خواست ‌با دقت و در كوتاه‌ترين زمان ممكن، لايحه بودجه را جهت تصويب به مجلس ارائه كنند.

رئيس قوه مقننه همچنين اظهار داشت: اگر نمايندگان لازم بدانند، از نظر آئين‌نامه مجلس اين امكان وجود دارد كه براي تمركز بر موضوع جهاد اقتصادي كميسيون ويژه‌اي متولي اين امر شود تا در طول سال جاري طرح‌هاي مؤثر نظير تسهيل فضاي كسب و كار را به مجلس ارائه كند.

لاريجاني در پايان از كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي كشور ازجمله پليس راهنمايي و رانندگي، ارتش و سپاه، صدا و سيما، شهرداري‌ها، هلال احمر، راهداري‌ها و اورژانس‌ كه در ايام تعطيل ابتداي سال با تلاش خود اسباب امنيت و آسايش ملت ايران و مسافران را فراهم كردند، قدرداني كرد.


 

استفاده تبليغاتي اسرائيل از پايگاه‌هاي اينترنتي
رژيم صهيونيستي در سال‌هاي اخير براي جنگ تبليغاتي عليه اسلام و مسلمانان به استفاده از محيط مجازي اينترنت و استخدام روزنامه نگار و مفسر اينترنتي كرده است.

 

 

 

به گزارش کلمه  به نقل از روزنامه واكيت تركيه، رژيم صهيونيستي در دوران اخير به منظور دستيابي به اهداف شوم خود به استفاده از محيط مجازي اينترنت و به خصوص پايگاه‌هاي اينترنتي پر بازديدكننده نظير يوتيوپ كرده است.

اين رژيم همچنين در سال‌هاي اخير در راستاي جنگ تبليغاتي عليه اسلام و مسلمانان اقدام به استخدام روزنامه نگار و مفسران اينترنتي كرده و كار اين عده، كنترل 24 ساعته پايگاه‌هاي اينترنتي و نگارش تفسير در ذيل هرگونه خبر راجع به اسرائيل و جنايات اين رژيم و توجيه اين جنايت‌ها در لواي بازديدكنندگان عادي است.

نويسندگان و مفسران استخدام شده از سوي تل آويو به خصوص پايگاه‌هاي اينترنتي پر بازديدكننده نظير يوتيوپ، فيس بوك و توييتر را تحت نظارت قرار داده و اقدام به نگارش تفسيرهاي جانبدارانه از اسرائيل مي‌كنند.

بنا به اين گزارش بيش از دو هزار و پانصد روزنامه نگار و مفسر براي اسرائيل كار مي‌كنند. همچنين گفته مي‌شود براي مقابله با هرگونه نوشته و مقاله عليه اين رژيم، سيستم هشدار اينترنتي طراحي شده است.



 

راهپيمايي انقلابيون مصري براي محاكمه مبارك در قاهره
مردم مصر پس از كناره گيري حسني مبارك رييس جمهور مخلوع مصر تاكنون بارها با راهپيمايي هاي گسترده بر ضرورت توجه به تقاضاهاي خود از سوي شوراي عالي نظامي اين كشور تاكيد كرده اند.

 

 

 

به گزارش کلمه ، مردم مصر پس از كناره گيري حسني مبارك رييس جمهور مخلوع مصر تاكنون بارها با راهپيمايي هاي گسترده بر ضرورت توجه به تقاضاهاي خود از سوي شوراي عالي نظامي اين كشور تاكيد كرده اند.
يكي از اين تقاضا محاكمه حسني مبارك رييس جمهور سابق مصر است.
بنا بر اين گزارش در حالي كه هر روز خبرهاي جديدي از فرار حسني مبارك رييس جمهور مصر از منطقه شرم الشيخ منتشر مي شود، مردم مصر عزم و اراده خود را براي محاكمه وي با قاطعيت بيشتري فرياد مي زنند.
اين گزارش،‌ روايتي تصويري از يكي از اين راهپيمايي ها است.


 
 

تشكيل انجمن جهاني خبرنگاران زن مسلمان براي مقابله با ديدگاه‌هاي فمنيستي
 

 

تشكيل انجمن جهاني خبرنگاران زن مسلمان براي مقابله با ديدگاه‌هاي فمنيستي

رئيس هيئت مديره خبرگزاري بين‌المللي زنان "وفا " با بيان اينكه خبرگزاري زنان سازمان ملل جديداً ايجاد شده است، گفت: القاء ديدگاه‌هاي فمنيستي و موضوع برابري جنسيتي از نظر اسلام قابل قبول نيست و انجمن جهاني خبرنگاران زن جهان اسلام با اين موضوع مقابله مي‌كند.

 

 

سيد ناصر‌الدين اسلامي فرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار زنان باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: خبرگزاري بين‌المللي زنان ايران (ايونا) به دو دليل عمده به خبرگزاري "وفا " تغيير نام داد؛دليل نخست تأكيد مقام معظم رهبري در خصوص حضور زنان در خانواده و تعريف زن در كنار خانواده بود همچنين تأكيد ايشان بر استفاده از نام‌هاي فارسي دلايل عمده تغيير نام خبرگزاي از ايونا به وفا بود.

وي در ادامه افزود: خبرگزاري بين‌المللي زنان به عنوان رسانه‌اي كه در ايران فعاليت مي‌كند بايد نام فارسي براي خود انتخاب كند در حالي كه "ايونا " مخفف لاتين خبرگزاري بين‌المللي زنان بود از اين رو نام "وفا " را براي خبرگزاري بين‌المللي زنان و خانواده انتخاب كرديم.

اسلامي فرد با اشاره به اولويت‌هاي تنها خبرگزاري اختصاصي زنان كشور در سال جديد عنوان كرد: در سال جديد خبرگزاري زنان نگرشي بين‌المللي خواهد داشت و تلاش مي‌كنيم تا در كشورهاي اسلامي حضور فعا‌تري داشته باشيم و امسال دومين همايش خبرنگاران زن جهان اسلام را برگزار خواهيم كرد.

وي افزود: خبرگزاري بين‌المللي سازمان ملل به تازگي تشكيل شده است كه يكي از برنامه‌هاي آن مطرح ساختن موضوع برابري جنسيتي است كه اين موضوع از منظر اسلام قابل قبول نيست از اين رو ما تلاش مي‌كنيم با ايجاد انجمن جهاني خبرنگاران زن جهان اسلام با خبرگزاري سازمان ملل رقابت كنيم.

 


 
 

وال‌استريت ژورنال: آمريكا در تحريم شكست خورد به تدريج در برابر تهران كوتاه مي‌آيد
دولت اوباما ظاهرا قدرتي در چنته ندارد كه به ديگر كشورها براي تحريم ايران فشار وارد كند و به تدريج در مقابل تهران كوتاه مي آيد.

 

 

 

به گزارش کلمه ،‌ روزنامه كيهان ستون اخبار ويژه امروز دوشنبه (15 فرودين 90) خود را به موضوعات زير اختصاص داد:

* شهادت كديورافندي و اكبر پونز عليه فتنه سبز

مواضع غيرقانوني و رياكارانه آمريكا موجب شده حتي محافل ضدانقلاب ارتزاق كننده از بودجه اين رژيم هم ولو به صورت ظاهري از اين رويكردها ابراز برائت كنند.

محسن كديور مدير سايت جرس با اشاره به احتمال خارج كردن گروهك منافقين از فهرست گروه‌هاي تروريستي مورد نظر وزارت خارجه آمريكا نوشت: هيلاري كلينتون با انتخاب دشواري در قبال ايران مواجه است. گروهي در ميان ايرانيان خارج از كشور سعي كرده اند كه كرسي جنبش دموكراسي خواهي ايران را به خود اختصاص دهند و اين موجب نگراني رهبران [؟!] سبز شده است. نمونه كامل چنين گروهي سازمان مجاهدين خلق است كه توسط دولت آمريكا به عنوان سازمان تروريستي شناخته مي شود.

كديور كه به طور علني هم تحت عنوان جايزه از محافل آمريكايي مخالف جمهوري اسلامي پول دريافت كرده، ادامه مي دهد: اين سازمان فاقد پايگاه سياسي و يا حمايت مردمي قابل اعتنا در داخل ايران است. چرا كه سال‌ها در عراق از حمايت صدام حسين بهره‌مند بود. اين گروه آخرين بارقه‌هاي احترام را در حالي از دست داد كه در سال‌هاي پسين جنگ ايران و عراق (1367-1359) به نفع نيروهاي دشمن وارد جنگ شدند. از اين روست كه شايسته است سياستمداران آمريكا لاف لابي گردانان مجاهدين را در مورد محبوبيت اين گروه در ايران به گوش ترديد بشنوند.
وي همچنين نوشت: در حالي كه سياستمداران واشنگتن سعي در اعمال فشار بر همتايان تهراني خود در مسائل هسته اي را دارند بايد از اقداماتي كه موجب صدمه به اعتماد و دوستي درازمدت بين مردم دو كشور خواهند شد دوري جويند. بيرون آوردن مجاهدين خلق از ليست سازمان هاي تروريستي باعث خواهد شد راست افراطي در ايران نهضت سبز را به برچسب اين سازمان مورد تنفر ملوث و در نهايت تضعيف كند. حتي دولت بوش هم با همه اشتباهاتش مي دانست كه خارج كردن اين سازمان از فهرست گروههاي تروريستي، حركت خطرناك بر صفحه شطرنج سياست خارجي آمريكا خواهد بود.

از سوي ديگر اكبر گنجي يكي ديگر از عناصر فراري ارتزاق كننده از كمك‌هاي مالي دولت آمريكا، حمله نظامي آمريكا و غرب به ليبي را زير سؤال توصيف كرد و نوشت: آمريكا پس از آنكه بر سر پروژه هسته‌اي ليبي با قذافي به توافق رسيد، ليبي را از زير ديد خارج ساخت. كساني در ايران از سر استيصال دل به دخالت بشردوستانه دولت‌هاي غربي به رهبري آمريكا بسته‌اند. مي‌گويند اوباما با بوش فرق دارد، اوباما برنده جايزه صلح نوبل است. آري، ولي او پيش و بيش از هر چيز، رئيس جمهوري آمريكاست. در زمان مبارزات رياست جمهوري با افتخار مي گفت كه به حمله نظامي به عراق راي نداده است و هرگونه تهاجم نظامي نيازمند مجوز كنگره آمريكاست. اما همو، اينك بدون مجوز كنگره آمريكا به ليبي حمله كرده است. سياست دو معياري دولت آمريكا در رابطه با منطقه خاورميانه پرسش برانگيز است. به همين دليل اوباما به صراحت گفته است كه وقتي «ارزشهاي ما» با «منافع ما» مقارن باشد، دست به اقدام خواهيم زد. در ليبي اين گونه است. اما در بحرين و عربستان، نقض گسترده و سيستماتيك حقوق بشر توسط سركوبگرترين حكومت ها ناديده گرفته مي شود، چرا كه «منافع» آمريكا وجود همين دولتهاي سركوبگر را ضروري مي سازد.

آنچه در نوشته هاي فريبكارانه محسن كديور و اكبر گنجي به عمد مسكوت مانده، پاسخ به چند سؤال است و از جمله؛ اولا چه نسبتي ميان نفاق جديد و منافقين قديمي نظير سازمان مجاهدين خلق وجود دارد كه آمريكا همزمان از هر دو طيف حمايت مي كند؟ ثانيا گروهك تروريستي منافقين در آشوب هاي خياباني سال 88 و دعوت هاي ناكام فتنه گران در اواخر سال 89 براي تكرار اغتشاش نقش فعالي ايفا مي كرد و به اعضاي خود فراخوان داده بود كه برخي از آنها در اغتشاشات مذكور و از جمله عاشوراي سال 88 و... بازداشت شدند. چرا هر دو طيف از آشوب خياباني و شعارهاي ساختارشكنانه آن هم در نقشه ديكته شده آمريكا حمايت مي كردند؟ ثالثا چرا هنگامي كه عناصر وابسته به گروهك تروريستي منافقين در آشوب ها بازداشت شدند جريان هاي فتنه گر مدعي اصلاحات (سبز) علنا از بازداشت شده ها با نام و مشخصات حمايت كردند؟ رابعا اگر آمريكا به خاطر منافع استعماري محض به حمايت از گروههاي تروريستي يا اقدام هاي نظامي غيرقانوني مي پردازد، سردمداران فتنه سبز بايد توضيح دهند كجاي منافع استعماري آمريكا قرار گرفته اند كه كاخ سفيد علنا از آنها هم حمايت مي كند؟ به يقين همان گونه كه اكبر گنجي مي گويد آمريكا طرفدار ارزشهاي انساني نيست. بنابراين بايد پرسيد حمايت استعمار و استكبار از فتنه گران از چه جنسي است؟!

* چه كسي نظرات آيت الله وحيد را سانسور مي‌كند؟

به گزارش مشرق، آيت الله وحيد خراساني كه بارها بر حمايت از ولايت فقيه تاكيد كرده اخيراً حفظ نظام را از اوجب واجبات دانسته است. اما متاسفانه يكي از فرزندان آيت الله وحيد خراساني برخلاف مشي ايشان، تلاش شاياني مي كند كه نظرات حمايتي آيت الله وحيد از ارزش هاي انقلاب اسلامي سانسور شود!

يك منبع آگاه در گفت وگو با خبرنامه دانشجويان گفت: اخيراً آقاي كعبي ديداري با آيت الله وحيد داشت كه در اين ديدار آقاي كعبي با شرح شيطنت هاي دشمنان انقلاب از آيت الله وحيد خواسته بود كه مواضع خود را براي دفاع از انقلاب رسانه اي كند و از همين رو بود كه آيت الله وحيد تاكيد فرمودند حفظ نظام از اوجب واجبات است.

وي گفت: بعد از اينكه آقاي كعبي اين خبر را به رسانه ها داده بود با اعتراض محسن خراساني، پسر آيت الله وحيد مواجه شده است. همچنين اخيراً يكي از اعضاي جامعه مدرسين قصد ديدار با آيت الله وحيد را داشت اما آقاي محسن خراساني فرزند آيت الله وحيد مانع اين ديدار شده است.

يادآور مي شود پيش از اين سايت «جهان» در گزارشي نوشته بود: هنگامي كه آيت الله آملي لاريجاني براي مشورت به خدمت آيت الله وحيد خراساني رسيده بودند تا نظرات ايشان را درخصوص پست رياست قوه قضائيه جويا شوند ايشان فرمودند به هر طريق كه مي توانيد اين سيد را كمك دهيد ايشان تنها است اگر شما او را كمك نكنيد پس چه كسي به ايشان ياري رساند.

آيت الله محمد مهدي شب زنده دار نيز در درس خارج فقه خود كه در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حمايت آيت الله وحيد خراساني از مقام معظم رهبري گفت: آيت الله العظمي وحيد خراساني كه ما بيست و چند سال خدمت ايشان مشرف مي شديم و تلمذ كرديم، چند بار در جلسات مختلف فرمودند «كارهاي آقاي خامنه‌اي براساس موازين است».

وي ادامه داد: يعني ايشان ضوابط شرعي را مراعات مي‌كنند و اصل در اين است كه هوا و هوس ندارند و وقتي تشخيص مي دهند كه اين حكم، حكم خداست به آن عمل مي‌كنند و اين يك شهادت بزرگي است.

* گزارش لوموند ديپلماتيك از هويت اسلامي و ضدصهيونيستي قيام خاورميانه

هراس از احتضار آمريكا در خاورميانه سران برخي كشورهاي تحت حمايت اين رژيم را آزار مي دهد.

اين تحليل را نشريه فرانسوي لوموند ديپلماتيك منتشر كرده و نوشته است: در گوشه و كنار كاخ هاي صدارت در غرب، تمسخر «كوچه و خيابان هاي كشورهاي عرب» امري پيش پا افتاده بود. آيا واقعا نيازي بود كه به خواست و فكر چند صد ميليون نفر توجه شود، در جائي كه در بهترين حالت انتظار مي رفت كه شعارهاي اسلامي يا ضد غربي بدهند، به ويژه كه اين حكومت هاي غربي با رهبران اين كشورها كه نظمي سودمند برقرار كرده بودند، بهترين روابط را داشتند و در حالي كه پادشاهان و روساي جمهوري خودكامه اين كشورها، در خيال «صلح و سازش با اسرائيل» به سر مي بردند؟

نشريه مذكور اضافه مي كند: همه تحليل گران در مورد مصر اتفاق نظر دارند كه كاخ سفيد متفقي وفادار و دوست صادقي را از دست داده است كه از سي سال پيش، استراتژي منطقه اي آمريكا بر دوش او و اسرائيل بود. مصر در جنگ با عراق نيز شركت كرد (1991-1990). در سال هاي اخير، حسني مبارك پرچم مبارزه با «خطر ايران» را در دست گرفته بود. او موفق شده بود توهم «روند صلح» را با فشار آوردن به تشكيلات خودگردان فلسطين جهت ادامه مذاكرات زنده نگهدارد.

او در محاصره غزه شركت كرده و از هر اقدامي براي سازش بين حماس و الفتح جلوگيري كرده بود. در قيام هاي زمستان جاري، معترضان شعاري را به دست گرفته بودند كه به عبري نوشته شده بود «زباني كه مبارك مي فهمد، زبان رهبران اسرائيل است».

لوموند ديپلماتيك با تاكيد بر اينكه مردم مصر قرارداد كمپ ديويد را برخلاف صلح و ثبات مي دانند، تاكيد مي كند: مردم مصر هر بار كه امكان يافتند، همبستگي خود را با فلسطين و لبنان نشان دادند. به هنگام جنگ در تابستان 2006، تصوير حسن نصرالله، رهبر حزب الله در مغازه هاي قاهره به چشم مي خورد، در حالي كه رژيم مصر ماجراجوئي حزب الله را محكوم كرد. شركت كنندگان در تظاهرات امتناع ايران از تسليم شدن به امر و نهي آمريكا و اسرائيل را تحسين مي كنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 779
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


آمریکا چگونه بوسیله گردشگری قلب ها و ذهن ها را تصرف می کند
آمریکا چگونه بوسیله گردشگری قلب ها و ذهن ها را تصرف می کند

 

نشریه فارن سرویس اعلام کرد که 300 فارغ التحصیل برنامه 'مدیریت بازدیدکنندگان بین‌المللی' آمریکا مانند سارکوزی و کرزای رئیس دولت یا مقام بلند پایه هستند.
 
 
 

  نشریه "فارین سرویس" در جدیدترین شماره خود نوشت: برنامه مدیریت بازدیدکنندگان بین‌المللی آمریکا "به مدت60 سال در تلاش است تا از طریق قدرت نرم احساس و منطق افراد را نسبت به ایالات متحده آمریکا تغییر دهد."
این گزارش می افزاید: این برنامه  فرصت تجربه کردن بی‌واسطه زندگی در یک دوره اقامت سه هفته‌ای در آمریکا را برای بازدیدکنندگان خارجی فراهم می‌سازد و به شهروندان آمریکا نیز این امکان را می‌دهد تا با بازدیدکنندگانی از سرتاسر جهان ملاقات داشته باشند که این خود به مثابه ابزاری مهم برای دیپلماسی "قدرت نرم" آمریکاست.

 "دیپلماسی نفر به نفر ، ابزاری قوی برای توانمندسازی گروههای مختلف است تا با درک جدیدی از آمریکا به کشورهای خود بازگردند– نه براساس  اقدام نظامی یا شایعات و اطلاعات غلط بلکه برپایه دیده‌های خود و ملاقات بی‌واسطه با شهروندان حقیقی آمریکا.

کسب اطلاعات بیشتر از آمریکا در کار حرفه‌ای این افراد نیز موثر خواهد بود و امید است که اثرات بلندمدتی بر روابط بین‌الملل داشته باشد."
نشریه فارین سرویس ادامه می دهد: تقریباً 300 نفر از فارغ‌التحصیلان این دوره هم‌اکنون رئیس کشور یا دولت هستند از جمله نیکولاس سارکوزی رئیس‌جمهور فرانسه؛ فیلیپ کالدرون رئیس‌جمهور مکزیک و حامد کرزی رئیس‌جمهور افغانستان.
نویسنده مقاله اعتقاد دارد که هزینه این برنامه  در مقایسه با بودجه دفاعی کشور بسیار اندک است{اما} نتیجه آن احتمالاً همیشگی و چندین برابر است البته حتی پیش از آنکه بتوان تاثیر آنرا در زندگی فرد بازدیدکننده کاملاً ارزیابی کرد."

 


 

آموزش نظامیان آمریکا با بازی های رایانه ای
آموزش نظامیان آمریکا با بازی های رایانه ای

 

شما در این بازی که حوادث آن در عراق و افغانستان روی می دهد ، نقش سرباز آمریکایی را دارید که باید با عراقی ها و افغان ها به تعامل بپردازید.
 
 
 

 ستاد آموزش و دکترین نیروی زمینی آمریکا برای آموزش حساسیت‌های فرهنگی به نیروهای آمریکایی،‌ به کمک محققان دانشگاه تگزاس دالاس اقدام به ساخت بازی ای با نام «آموزش فرهنگ اول شخص»  نموده است.

این بازی یک بازی سه‌بعدی است که حوادث آن در عراق و افغانستان روی می‌دهد و در آن شما نقش سرباز آمریکایی را دارید که سعی می‌کند با شهروندان عراقی و افغانی به تعامل بپردازد.
دانشگاه تگزاس سه سال بر روی این پروژه کار کرده و در ساخت آن از داده‌های فرهنگی تهیه‌شده توسط ارتش آمریکا استفاده کرده است. هدف این بازی ورود به یک روستا، شناخت ساختارهای اجتماعی و مسائل مرتبط با آن و سپس همکاری با مردم روستا به منظور اتمام موفقیت‌آمیز مأموریت‌های تعیین‌شده می‌باشد.
در این بازی اگر روستاییان از شما خوششان نیاید، در میان خودشان شروع به خبرپراکنی درباره شما می‌کنند. شخصیت‌های موجود در این بازی می‌توانند احساساتی چون خشم، ترس، شادی، و بی‌تفاوتی را از خود نشان دهند. اگر شما شخصی را به اشتباه مورد اذیت و آزار قرار دهید، بازی تمام می‌شود.
مسائل فرهنگی یکی از مهم‌ترین و مشکل‌ترین مقوله‌هایی است که دولت آمریکا سعی دارد آنها را از طریق ساخت بازی‌های رایانه‌ای به سربازان خود آموزش دهد تا نیروهای آمریکایی بتوانند در مواجه با فرهنگ‌های مختلف عکس‌العمل‌های مناسبی را از خود نشان داده و وجه آمریکا را حفظ نمایند.
 


 
 

وقتی غرب وحشی دم از حقوق بشر می زند
 
جالب است که در این میان، پیرزنکی که به «شوهرآزار» معروف است و حتی عرضه ی رعایت حقوق شوهر خود را هم نداشته و ندارد، حال، جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم می کند! و این یعنی این که غرب در چنته چیزی برای رو کردن ندارد جز همین چند تا پیرزنک بزک کرده ی سرخاب سفیدآب...
 
1- چند وقت پیش «مرتضی غرقی» که به برنامه ی «راز» آمده بود درباره ی محدودیت های کار خبری در ایالات متحده صحبت کرد. می گفت مقامات آمریکایی نمی گذارند که خبرنگاران ایرانی از محدوده ای چند کیلومتری در شهر نیویورک آن ور تر بروند و گزارش تهیه کنند. می گفت ایالات متحده حتی به سناتورها و مقامات دولتی خود اجازه ی مصاحبه با خبرنگاران ایرانی را نمی دهد.

چند روز پیش هم احتمالا همه ی شما خبر اخراج کامران نجف زاده از فرانسه را به دستور نیکلا سارکوزی شنیده اید. نجف زاده را به جرم «تشویش اذهان عمومی» اخراج کرده اند. نجف زاده در بازگشت به کشور در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: اين براي من تجربه بسيار خوبي بود و حداقل خودم فهميدم كه فرانسه با وجود اينكه مدعي دمكراسي و جهان آزاد رسانه‌ها است، در عمل چه مقدار به آن اعتقاد داشته و چقدر مي‌تواند به آن پاي‌بند باشد.

وي تاكيد كرد: اگر من دوباره به فرانسه برگردم مجددا در مورد موزه لوور فرانسه گزارش تهيه مي‌كنم و مي‌گويم كه اين اشياء عتيقه را چگونه دزديده‌اند؟، مجددا در مورد نيروگاه هسته‌اي اوريدف كه 50 درصد سهام آن متعلق به ايران است گزارش تهيه مي‌كنم و اين سوال را مطرح مي‌كنم كه سهم ايران كجاست؟!

نجف‌زاده ادامه داد: مجددا گزارش تهيه مي‌كنم و ماجراي خون‌هاي آلوده به ويروس ايدز را كه براي اولين بار از فرانسه به ايران وارد شد را مورد بررسي قرار داده و مي‌گويم فرانسوي‌ها هنوز غرامت آن را به ما نداده‌اند؛ اينها سوال‌هايي است كه وظيفه من است كه به عنوان خبرنگار بپرسم.

حالا فکرش را بکنید که اگر یکی از این موضوعات در مقیاسی خیلی کوچک تر برای خبرنگار مثلا BBC یا CNN یا France Presse اتفاق می افتاد، چه الم شنگه ای که به پا نمی کردند و ایران را به سانسور خبری و جلوگیری از دسترسی آزاد به اطلاعات و اخبار متهم نمی کردند!


2- بر خلاف تصور رایج که بسیاری بر این عقیده اند که تمدن غرب در مرحله ی اوج است و در دوران مدرنیته و پست مدرنیته قرار دارد به نظر می رسد در عصر انحطاط و زوال قرار داشته باشد. «توحّش» از سر و روی تمدن اومانیته ی غرب می بارد. به این موضوع اندیشمندانی چون بتیستا ویکو هم اشاره کرده اند. ویکو معتقد است که یک تمدن حتی اگر در دوران مدرن خود هم قرار داشته باشد باز می توان در آن جلوه هایی از «توحش» را دید. ما امروز جلوه هایی بی شماری از این توحش را در مغرب زمین می بینیم.

اساسا بعد از جریان رنسانس که آن را به غلط دوران شکوفایی و نوزایی غرب می نامند ما شاهد دوران انحطاط غرب بوده ایم. در همین دوره بود که به بهانه ی پیشرفت و توسعه علمی و اقتصادی، بزرگ ترین جنایات بشری رقم خورد. جنگ های سی ساله و صد ساله ی مذهبی، جنگ های امپراطوری های بزرگ، جنگ های استعماری و رواج دوباره و مضاعف برده داری نوین، زیر پا گذاشتن حقوق طبیعی زنان و کودکان و به کار گرفتن آنان در کارخانجات نوپای بورژوایان اروپایی، به راه انداختن دو جنگ جهانی بزرگ و کشتن و آواره کردن میلیون ها میلیون انسان و با خاک یکسان شدن بسیاری از شهرهای بزرگ جهان و بالاخره برای اولین بار استفاده از بمب هسته ای برای مقابله با دشمن که هنوز هم اثرات سوء آن از بین نرفته است، همه و همه محصول همین دوران جدید غرب است.

حتی انقلاب فرانسه که به عنوان سرفصل جدیدی در تمدن غرب به حساب می آید و همواره غربیان آن را به عنوان آغازگر مسائلی چون آزادی و حقوق بشر و دموکراسی و برابری می دانند نیز عملا چیزی نبود جز کشتار دسته جمعی انسان ها. برای این کار حتی ابزار جدیدی به نام «گیوتین» خلق کردند. انقلابیون فرانسه سرهای بی شماری از افراد را به بهانه ی مخالفت با انقلاب فرانسه با گیوتین از تن جدا کردند. و در آخر نیز خروجی این انقلاب ختم به دیکتاتوری و پادشاهی مستبد و روی کار آمدن قاتلی به نام «ناپلئون بناپارت» شد.


3- اندیشمندان غربی به نام «علم گرایی» به جنگ با خدا رفتند و ابتدا خداوند (دین) را از صحنه ی امور اجتماعی حذف کردند و پس از آن فلسفه را. آنان معتقد بودند که در دوران «ساینتیسیسم» اصلا نیازی به خدا نیست. انسان می تواند بر اساس تولیدات و استدلالات علمی و بدون نیاز به خداوند، آینده ی خود را رقم بزند. هنگامی که خدا از صحنه ی امورات انسان کنار گذاشته شد همه ی اعمال انسان تبدیل شد به «امر مباح». و این یعنی همان «لیبرالیسم». لیبرالیسم یعنی «اباحه گری». در تمدن غرب همه ی اعمال مباح ند. از همین روی مسائلی چون هم جنس بازی، سوء استفاده ی جنسی از کودکان، سکس با محارم و حتی با حیوانات، حمله به سایر کشورها و تاراج اموال مادی و معنوی آنان و... خیلی راحت به وقوع پیوست و کک کسی هم نگزید.


4- و حالا این تمدن وحشی و با چنین اعمال حیوانی، جمهوری اسلامی را متهم به نقض حقوق بشر می کند. به چه دلیل؟ به این دلیل که مثلا چرا یک زنی را که به شوهر خود خیانت کرده و با مردی دیگر عمل شنیع زنا را انجام داده و بعد هم با هم دستی آن مرد، شوهر خود را کشته است، به زندان انداخته و می خواهد او را مجازات کند! ببینید اوج توحش آنان تا کجاست که حتی مسأله ی خیانت به شوهر و زنای محصنه را هم مباح می دانند و ایران را برای مجازات چنین فردی متهم می کنند!

و یا آن مردک مجری آمریکایی وقتی می خواهد ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند به رئیس جمهور کشورمان می گوید که شما چرا حقوق هم جنس بازان را به رسمیت نمی شناسید! و اصلا فراموش می کند که تا همین سه دهه ی قبل در همین کشور ایالات متحده، نه تنها حقوق آنان را قبول نداشتند که به شدت هر چه تمام تر با هم جنس بازان مقابله کرده و بسیاری از آنان را کشتند. بعدتر هم بنا به دلایل سیاسی و اجتماعی که فعلا محل بحث آن در این مجال نیست، اختیارات و آزادی هایی به آنان دانند.


5- اصلا با چه رویی آنان از حقوق بشر دم می زنند در حالی که فجیع ترین جنایات را در افغانستان و عراق و پاکستان و کشورهای آفریقایی انجام داده اند! در همین روزها که ارتش آمریکا به بهانه ی مقابله با قذافی هواپیماهای خود را وارد سرزمین لیبی کرده اخبار رسیده حاکی از این امر است که ارتش آمریکا از بمب های اورانیومی استفاده کرده است!

کشورهای اروپایی چون فرانسه که مثلا خود را مهد دموکراسی می دانند بهترین محل امن برای اسکان گروه های تروریستی چون سازمان منافقین شده اند. و جالب آن که نام این سازمان جنایتکار را هم از لیست سازمان های تروریستی جهان خارج کرده اند! و یا صدای آمریکا که تا همین چندی پیش در کنار شبکه العربیه تبدیل شده بود به بلندگوی تبلیغاتی شخص جنایتکاری چون «عبدالمالک ریگی» و گروه «جند الشیطان»!


6- اصلا بزرگ ترین ناقض حقوق بشر، بزرگ ترین سازمان بین المللی یعنی «سازمان ملل» است. اگر حقوق همه ی افراد و ملت ها محترم است و یکسان، چرا باید 5 کشور از این کشورها همواره عضو شورای امنیت باشند؟! چرا باید فقط این 5 کشور دارای «حق وتو» باشند؟! مگر چه فرقی بین این کشورها و مردمان آنان با سایر ملت ها است؟! اصلا در ابتدا باید از این ها سوال پرسید که مراد شما از کلمه ی «بشر» چیست؟ «بشر» به زعم  شما مدعیان رعایت حقوق آن، شامل کدام دسته از انسان ها می شود؟ آیا «بشر» تنها شامل همین چند کشور غربی است؟ آیا مردم افغانستان، عراق، فلسطین، لبنان، پاکستان، بحرین، لیبی و... «بشر» نیستند؟ و اگر آری، پس چگونه است که بزرگ ترین و وحشیانه ترین اعمال را برای پیشبرد اهداف خود در این کشورها انجام می دهید؟!


7- واقعیت این است که غرب در مقابل عظمت انقلاب اسلامی کم آورده و حسابی گاوگیجه گرفته است. آنان به خوبی دریافته اند که نه «تحریم های اقتصادی» برای از پا در آوردن این انقلاب کارساز است و نه «برنامه ریزی های سیاسی و فرهنگی». بنابراین دوباره به همان حربه ی قدیم و از کارفتاده خود یعنی مسائل حقوق بشری روی آورده اند. جالب است که در این میان، پیرزنکی که به «شوهرآزار» معروف است و حتی عرضه ی رعایت حقوق شوهر خود را هم نداشته و ندارد، حال، جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم می کند! اصلا برای حقارت غرب همین بس که به شیرین عبادی جایزه نوبل می دهد و از او به عنوان مخالف جمهوری اسلامی حمایت می کند. و این یعنی این که غرب در چنته چیزی برای رو کردن ندارد جز همین چند تا پیرزنک بزک کرده ی سرخاب سفیدآب. و همه ی اینها یعنی این که حقوق بشر غربی یعنی کشک. یعنی بگذار در کوزه آبش را بخورد. مثل همه ی مفاهیم خررنگ کن دیگر چون آزادی و صلح و دموکراسی.

و تو ای انقلاب اسلامی!

هیچ غم به دل راه مده و بتاز. با قدرت هر چه تمام تر هم بتاز. که آینده از آن تو و از آن مستضعفان جهان است.

 



 

شعار بحرینی ها علیه آل‌خلیفه و آل‌سعود
 
تظاهرکنندگان بحرینی در مراسم تشییع جنازه یکی از شهدای نا آرامی های اخیر همچنان بر سرنگونی رژیم حاکم بر این کشور تاکید کردند.
 
 حرینی ها درمراسم تشییع جنازه یک صدا شعارهایی همچون سرنگون باد حمد ال خلیفه ، الله اکبر، لا اله الا الله ، مرگ بر ال سعود و مرگ بر خاندان سلطنتی بحرین سر می دادند.

یکی از شرکت کنندگاندر تظاهرات دولتی بحرین گفت ما اینجا به عنوان روزنامه نگار یا مداح نیامده ایم بلکه به این کار را به عنوان یک اقدام انسان دوستانه انجام داده ایم.

وی با بیان اینکه جمعیت زیادی که امروز امدند جمعیتی محزون و گریان و در عین حال خشمگین هستند افزود: و ظیفه ما این است که راهپیمایی را هدایت کنیم تا از کنترل خارج نشود زیرا افرادی که اینجا امده اند افرادی خشمگین هستند.


 

محمدرضا پهلوی سوژه خنده شد
 
پس از آنکه فرزند شاه مخلوع در یک برنامه تلویزیونی پخش شده از شبکه صدای آمریکا، از خروج 62 میلیون دلار توسط پدرش هنگام فرار از کشور خبر داد، مورد حملات شدید بسیاری ازطرفداران خود قرار گرفت.
 

پس از آنکه رضا پهلوی فرزند شاه مخلوع در یک برنامه تلویزیونی پخش شده از شبکه صدای امریکا از ثروت 62 میلیون دلاری پدرش در هنگام فرار از کشور خبر داد، در روزهای اخیر بسیاری از کاربران سایت اینترنتی بالاترین را به اعتراضات گسترده نسبت به خود و خانواده‌اش وا داشته است.

رضا پهلوی در برنامه «پارازیت» در پاسخ به سوالی مدعی شد: «پدرم در هنگام مرگ 62 میلیون دلارداشت و همان 62 میلیون دلار را از کشور خارج کرده و اسنادش نیز موجود است که چقدرش به من رسیده است[!]»

این در حالی است که روزنامه فایننشال تایمز چندی پیش در گزارشی به مناسبت قیام‌های مردم کشورهای عربی علیه دیکتاتورها ، میزان دارایی‌های خارج شده از سوی دیکتاتورهای فراری را بررسی کرده بود که بر اساس آن محمد رضا پهلوی به عنوان یکی از این دیکتاتورها،  35 میلیارد دلار دارایی را از ایران خارج کرده بود.

با این حال اگرچه میزان مبلغ مورد اشاره از سوی رضا پهلوی کمتر از میزان مورد اشاره روزنامه فایننشال تایمز است اما اعتراف رسمی به خروج این مبلغ هنگفت در 30 سال قبل، حتی مورد اعتراض بسیاری از طرفداران وی قرار گرفته است.

یکی از کاربران بالاترین در این راستا نوشته است:«رضا پهلوی گفت: ثروت پدر من هنگام خروج از کشور 62 میلیون دلار بود!! چنان با خضوع و خشوع گفت 62 که فکر کردم الان می‌گوید 62 هزار دلار و نه 62 میلیون دلار! این همه پول (نه غیررسمی!!) را از کجا آوردند؟»

یکی دیگر از کاربران این سایت ضد انقلاب نیز خواستار آن شده که فرزند شاه مخلوع برای اثبات حسن نیت خود معادل این مبلغ را به ملت ایران بازگرداند.

با این حال پس از این حملات، طرفداران خاندان سلطنتی نتوانسته بودند معترضان را توجیه کنند اقدام به ساخت نام کاربری برای رضا پهلوی در سایت بالاترین کرده‌اند و از او دعوت به عمل آورده‌اند تا بلکه خود او بتواند گاف خود را به نحوی توجیه کند 

 

ترویج فمینیسم با ادعای توانمندسازی دختران
 
وزارت خارجه آمریکا تلاش می کند تا با طرح' توانمندسازی زنان و دختران از طریق تبادلات بین‌المللی' فمینیسم را در میان کشورها ترویج کند.
 

 سایت وزارت خارجه آمریکا از اجرای "ابتکارعمل 100 زن: توانمندسازی زنان و دختران از طریق تبادلات بین‌المللی " خبر داد.

دفتر آموزش و امور فرهنگی وزارت خارجه آمریکا به منظور بزرگداشت یکصدمین سالگرد روز بین‌المللی زن، طرح "توانمندسازی زنان و دختران از طریق تبادلات بین‌المللی" را آغاز کرده است، طرحی که یکصد رهبر زن از 92 کشور را در آمریکا گردهم می‌آورد.
وزارت خارجه آمریکا مدعی است که ابتکارعمل یکصد زن به نگرش "قدرت هوشمند" هیلاری کلینتون که پذیرای استفاده از گستره کاملی از ابزار دیپلماتیکی در این مورد از تبادلات بین‌المللی است، اعتبار می‌بخشد تا افراد را گردهم آورد و درک بالاتری در میان مردم و فرهنگ‌ها پرورش دهد.
 

100 زن تحسین شده از هر منطقه از جهان، شامل روسای دانشگاهها، مدیران و رهبران تجارتخانه‌ها، جامعه مدنی، دولت، اجرای قانون، رسانه‌ها و بخش‌های خصوصی می‌شوند. این رهبران جهان از خود تعهدی طولانی مدت برای توانمندسازی جامعه‌ خود از جمله زنان و دختران نشان داده‌اند.
این گزارش می افزاید: 100 زن از سراسر جهان به مدت 3 هفته در مجموعه‌ای از فعالیت‌های این نشست مشارکت دارند که شامل دیدار با رهبران دولت آمریکا و تعامل با رهبران جامعه محلی که در زمینه موضوعات مشابه در شهرهای کوچک و بزرگ سراسر آمریکا فعالیت‌ می‌کنند، ‌می‌شود.
این زنان به شهرهای "بوزمن"، "مونتانا"، "شیکاگو"،"ایلینویز"، "دسمونس"، "آیوا"، "ایندیاناپلیس"، "ایندیانا"، "کانزاس سیتی"، "میسوری"، "لوئیس ویل"، "کنتاکی"، "منچستر"، "نیوهمپشایر"، "میناپلیس"، "میناسوتا"، "نئواورلئان"، "لوئیزانا" "نیویورک"، "رالیگ" (Raleigh)، "کارولینای شمالی"، "ساکرامنتو"، "کالیفرنیا"، "سان فرانسیسکو"، "تامپا"، فلوریدا" و "واشنگتن" سفر خواهند کرد.
برنامه بازدیدکنندگان بین المللی هم‌اکنون برنامه برتر و حرفه‌ای تبادلی وزارت خارجه آمریکا محسوب می‌شود که رهبران کنونی خارجی را با همتایان آمریکایی آنها از طریق برنامه‌های کوتاه‌مدت متصل می‌کند تا درک متقابلی در زمینه موضوعات سیاست خارجه به وجود آورد.
نزدیک به 200 هزار افراد برجسته در این برنامه شرکت می‌کنند که شامل بیش از 320 تن از روسای کنونی و سابق کشورها و سران دولت‌ها و هزاران نفر از رهبران بخش‌های دولتی و خصوصی می‌شود.



 
 

انتقاد شديد آلمان از جنگ‌افروزي ساركوزي
 
وزير امور خارجه آلمان، سخنان رئيس‌جمهور فرانسه مبني بر تهديد نظامي ديگر كشورهاي عربي را به شدت به باد انتقاد گرفت.
  " گوئيدو وستروله "‌ با اشاره به سخنان اخير "نيكلا ساركوزي " مبني بر تهديد به اقدام نظامي عليه ديگر كشورهاي عرب پس از ليبي، چنين رويكردي را خطرناك توصيف كرد.

براساس اين گزارش، وي در گفت‌وگو با راديو برلين گفت: من از سخناني كه به تازگي توسط شركاي اروپايي ما مطرح شده‌اند و علاوه بر ليبي سران ديگر كشورهاي عربي را خطاب قرار داده‌اند، بسيار نگرانم و نسبت به هرگونه مذاكراتي درباره مداخله نظامي در شمال آفريقا و جهان عرب كه (اقدامي) غيرقانوني است هشدار مي‌دهم.

وستروله افزود: از ديد من چنين مذاكراتي واقعا خطرناك هستند و پيامدهاي بدي براي منطقه و جهان عرب دارند. ضمن اينكه ما فكر نمي‌كنيم كه تهديد گاه‌و‌بي‌گاه سران عرب به اقدام نظامي با همراهي جامعه‌جهاني راه حلي (براي مسايل موجود) باشد.

ساركوزي پيش از اين طي سخناني در بروكسل دولتهاي عربي را به اقدام نظامي مشابه تهديد كرده بود وي در اين اظهارات كه از آن به عنوان نوعي آتش‌افروزي تعبير شده است گفت: هر حكمراني از جمله حكام عرب بايد اين موضوع را بفهمند كه واكنش جامعه جهاني در اين موارد مشابه خواهد بود و ما از مردمي كه بدون اعمال خشونت تظاهرات مي‌كنند، جانبداري مي‌كنيم.

رئيس جمهور فرانسه همچنين ضمن حمايت از اقدام نظامي نيروهاي پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) عليه دولت ليبي گفت: اگر ائتلاف (كشورهاي غربي) وارد عمل نمي‌شد، مردم بنغازي قرباني يك نسل‌كشي مي‌شدند. همچنين پايان عمليات نظامي نيز فعلا مدنظر نيست و عامل تعيين‌كننده در اين مورد امنيت مردم ليبي است.


 

امام موسی صدر زنده است
 
یک منبع مطلع آفریقایی ادعا کرد که امام موسی صدر، در قید حیات بوده و دو ماه پیش در لیبی رؤیت شده است.
 

امام موسی صدر در لیبی مشاهد ه شده است

این منبع از قول تعدادی از نظامیان لیبیایی ادعا کرد که امام موسی صدر، در قید حیات بوده و دو ماه پیش در لیبی رؤیت شده است.

این نظامیان تأکید دارند که امام صدر هم‏اکنون نیز همچنان زنده می‏باشد.

شایان ذکر است که در ابتدای خیزش مردم لیبی نیز اعلام شده بود که شخصی شبیه امام صدر با هواپیمایی کوچک، به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

امام موسی صدر درسال 1979 در پی دعوت رسمی «معمر قذافی» به لیبی سفر کرد اما نظام لیبی وی و دو همراهش را پس از رسیدن به آن کشور ربود و مدعی شد این سه نفر اصلا وارد لیبی نشده‏اند!



 
 

شیوه‌های گوگل برای اداره جهان
 
شرکت گوگل که بازوی سازمان سیا است با نفوذ به حریم خصوصی و نقض آزادی اطلاعات به کنترل اطلاعات کاربران پرداخته و از این طریق به اداره جهان می پردازد.
 
  سایت "خانه شفاف سازی اطلاعات" (information clearing house) در مطلبی در خصوص شرکت گوگل و نقش آن برای کنترل و اشراف اطلاعاتی آمریکا به جهان می نویسد: از زمانی که میلیون‌ها شرکت با دولت‌ها همدست شدند، شرکت گوگل در صدر این دسته از شرکت‌ها قرار گرفت. این شرکت توسط سازمان سیا پایه‌ریزی شد و در واقع بازوی شرکتی سازمان اطلاعات است.
ده واقعیتی که در ادامه می‌آید نشان می‌دهد که تا چه اندازه گوگل تأثیرگذار بوده و چگونه این شرکت شعار خود، یعنی «بد نبودن» را رها کرده است.
1- گوگل پیوند نزدیک و دیرپایی با شبکه‌های جاسوسی دولتی دارد.
شرکت گوگل رابطه کاری نزدیکی با آژانس امنیت ملی، واحد جاسوسی دولت که پس از 11 سپتامبر مسئول نظارت بدون مجوزِ تلفن‌ها و ایمیل‌های آمریکایی‌ها است، برقرار کرده است. گوگل فراهم کننده‌ی نرم‌افزار، سخت افزار و پشتیبان تکنولوژیکی آژانس‌های اطلاعاتیِ آمریکا در ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی عظیم برای شبکه‌های جاسوسی جهانی و اشتراک اطلاعات است.
همکاری گوگل با شبکه‌های جاسوسی امر جدیدی نیست. همانطور که در اواخر سال 2006 گزارش کردیم، یکی از عوامل سابق سیا، دیوید استیل مدعی شد که منابعی به او گفته‌اند که کمک‌های مالی سیا به موفقیت شرکت گوگل کمک کرده است.
افشاگری‌های اخیر نشان داده است که دولت فدرال چندین قرارداد با شبکه‌های اجتماعی همچون یوتیوب که متعلق به گوگل است، دارد. این قراردادها شامل عبور از قوانین در مورد نظارت بر کاربران و اجازه دادن به شرکت‌ها جهت دنبال کردن کاربران مراجعه کننده به وبسایت‌های دولتی به منظور اهداف تبلیغاتی بوده است.


:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


 
 

کلمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)این روزنامه با اشاره به دیدار نمایندگان کمیسیون دفاع و روابط خارجی کنگره آمریکا با اوباما افزود: این نمایندگان از اوباما خواستند تا مبالغ کلانی را متناسب با مأموریت اصلاح طلبان به سرکردگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی اختصاص دهند تا به زعم خود انقلاب در ایران به پیروزی برسد.

بر پایه این خبر، در هفته جاری، یکی از نمایندگان پارلمان فرانسه از کشورهای ثروتمند عربی خواست در حمله به ایران تعلل نکنند، ضمن اینکه برای تحریک این کشورها، ایران را متهم به دخالت در امور داخلی این کشورها برای ایجاد جنبش‌های انقلابی نمود.

در ادامه این خبر آمده است: یکی از نمایندگان کمیسیون سیاست خارجی مجلس عوام انگلستان پرده از حضور امنیتی و نظامی غرب، اسرائیل و گروه‌های اپوزسیون ایرانی در اطراف ایران برداشت و توضیح داد که این نفوذ به داخل مرزهای ایران از سمت کشورهای آذربایجان و کردستان عراق صورت می‌گیرد، ضمن اینکه تیم‌های کماندویی آمریکا، انگلیس، ناتو و اسرائیل، به همراه تعدادی از عناصر منافقین و برخی گروه‌‌های ایرانی خارج نشین دیگر در اهواز و در مرزهای پاکستان و افغانستان با ایران مستقر شده‌اند.

این نماینده مجلس عوام انگلیس در ادامه افزود: ده‌ها هجوم که علیه پایگاه‌ها و کاروان‌های سپاه و بسیج در مناطق مرزی صورت گرفته، توسط عناصری از گروه‌های غربی که طی سه هفته گذشته و به شکل کاملا ملموس – جهت کمک به آشوبگران درتهران و دیگر شهرهای بزرگ وارد شده‌اند – صورت گرفته است.

این نماینده مجلس عوام انگلستان در پایان از رئیس جمهور فرانسه خواست تا کمک‌های موثری را به اصلاح‌طلبان در ایران انجام دهد.


 
 

 


 

در این بیانیه که اسم گروهک های تروریستی و ضدانقلابی چون کومله، اتحاد جمهوریخواهان، فدائیان خلق، سوسیالیست‏های چپ و جمهوریخواهان لائیک ایران به چشم می خورد، به بهانه فرارسیدن نوروز سال 90 به حمایت از سران و جریان آشوب پرداخته شده است.
آنان از دستگیری موسوی و کروبی ابراز نگرانی کرده و مدعی شده اند که این دو نفر با خانواده خود ارتباطی نداشته و ندارند. این در حالی است که دیدار موسوی با فرزندانش در چند روز اخیر بسیار پر سر و صدا بوده است.
این گروهک هایی تروریستی و ضدانقلاب با حمایت از جریان آشوب و تکرار ادعای صهیونیست ها درباره فعالیت های هسته ایران عنوان کرده اند که "جمهوری اسلامی ایران باز هم با ادامه سیاست خارجی تنش زای خود در عرصه بین المللی، بی اعتنا به درخواست های جامعه جهانی و قطعنامه های سازمان ملل، هر گونه تلاشی برای پایان دادن به بحران اتمی را عقیم گذاشت."
این گروهک ها که در کارنامه برخی از آن ها ده ها ترور و بمبگذاری به چشم می خورد، در پایان خود را "مدافع حقوق بشر و طرفدار آزادی" نامیده اند.

علت حمایت گروهک های تروریستی از سران و جریان آشوب

گروهک تروریستی کومله در شهریور ماه امسال هم در اعلامیه‌ای از میرحسین موسوی و مهدی کروبی دفاع و مخالفان آنان را "اوباش" نامیده بود.

همچنین گروهک تروریستی منافقین که سابقه ترور بیش از 12 هزار نفر از شخصیت ها و مردم عادی کشورمان را در کارنامه اش ثبت کرده، در هفته های اخیر چندین بار از موسوی و کروبی و آشوبگران حمایت ویژه کرده است.
ناظران سیاسی معتقدند علت حمایت گروهک های تروریستی از سران و جریان آشوب، دست یافتن به فضایی است که آشوبگران با اقدامات خود برای اجرای برنامه های تروریستی آنان ایجاد کرده اند.



 


دولت پادشاهی عربستان که تصاویر اعزام نیروهای نظامی آن کشور برای سرکوب قیام مردم بحرین از سوی خبرگزاری های رسمی جهان منتشر شده است ، ایران را متهم کرد که در امور کشورهای عربی دخالت می کند !

 روزنامه الریاض چاپ عربستان در مقاله ای درباره فعالیت های شبکه تلویزیونی العالم نشت: در دوران دشوار و اوضاع تنگ است که نیت حقیقتی دشمنان آشکار می شود. امروز در عرصه سیاسی و تاریخی شاهد آن هستیم که ایران همسایه قدیمی ما در آن سوی خلیج فارس خود را برای ما و جهان، جمهوری اسلامی معرفی می کند و این که در هر جایی به امور مسلمانان توجه دارد.

این روزنامه سپس بدون اعلام مصداقی از ادعای خود نوشت: ایران با رفتارهای شک برانگیز خود با اعراب و مسلمانان به صورت طایفه گری بیمار بر اساس ملی گرایی خود تعامل می کند. به این دلیل در داخل لبنان یک منطقه طایفه ای ایجاد و سوریه را از مرزها و همسایگانش دور کرد. به گزارش البرز البته این روزنامه فراموش کرد عزم دولت و ملت ایران در کمک به کشور پاکستان در زمان وقوع سیل ویران گر امسال را ذکر کند . همچنین نگارنده این مقاله افراطی گویا در بین کاغذ اخبار خود اطلاعاتی مربوط به ملاقاتهای مکرر مسئولان ایرانی با کشورهای کوچک حوزه خلیج فارس نیافت !

نویسنده خشمگین این مقاله در ادامه ادعای خود درباره دخالت ایران در امور برخی کشورهای عربی می نوسید: ایران فلسطینیان را دودسته نموده و دخالت های آن در مصر و یمن آشکار است و با شبکه العالم در عربستان سعودی و کشورهای عرب خلیج فارس دخالت می کند تا طایفه گری خود را در این کشورها رواج دهد.

این روزنامه افزود:‌ سعودی ها این شبکه تلویزیونی را سفیر بدنیت ایران می دانند و از زمان آغاز به کار این شبکه مشخص شد اهداف ایرانی خود را در منطقه دنبال می کند ولی این سوال پابرجاست دلیل عرب زبان بودن این شبکه چیست، چه کسانی در ورای این شبکه در پی آلوده کردن کشورهای عربی به فتنه طایفه ای و ایجاد ناآرامی های سیاسی و مذهبی هستند و به نفع چه کسی کار می کنند؟

این روزنامه در موضع گیری مضحکی ادامه می دهد: شاید خاندان حاکم در عربستان به دلیل درایت و منطقی که دارند در برابر این اقدامات ایران صبر پیشه کنند اما شهروندان سعودی نمی توانند در برابر سیاست های طایفه ای گری دیوانه وار ایران سکوت پیشه کنند و خشم خود را ابراز می کنند.

گزارش البرز می افزاید عربستان که پشتیبانی مالی قدرتمندی از شبکه تلویزیونی العربیه - یا به تعبیری العبریه - را بر عهده دارد در جریان ناآرامی های سال گذشته در ایران برای دروغ پراکنی سنگ تمام گذاشت و در حالیکه از بیان محرومیت زنان در جای جای جامعه مردسالار و خشن خود عاجز است تلاش کرد اوضاع ایران را مغشوش نشان دهد.


 

 "ایلان برمن" معاون شورای سیاست خارجی آمریکا در مقاله‌ای در روزنامه وال استریت ژورنال با تأکید بر لزوم پشتیبانی همه جانبه از موسوی و کروبی، به کاخ سفید توصیه کرد حمایت عملی و همراهی خود با مخالفان نظام ایران را بیش از گذشته نشان دهد.
  برمن در این مقاله در روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: اوباما در فتنه 88 شکست خورد و اکنون فرصت‌های محدودی برای احیاء مجدد این جریان دارد و آن هم حمایت مستقیم از سران فتنه است.
وی افزود: امروزه واشنگتن با توجه به درخواست هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه‌اش برای شنیدن صداهای اپوزیسیون های ایرانی، موضعی صریح در حمایت از فتنه‌گران ایرانی اتخاذ کرده که موضعی خوب است ولی نیاز به تقویت دارد.
برمن در بخشی از سخنانش به عدم مشروعیت سران فتنه اذعان کرد و گفت: باید مشروعیت از دست رفته را به آنها بازگردانیم.
معاون شورای سیاست خارجی آمریکا خطاب به اوباما گفت: باید دوباره اغتشاشگران را به خیابانها بکشانیم و سعی کنیم چهره مخدوش فتنه را بازسازی کنیم.
وی در پایان گفت: فتنه‌گران ایرانی به چیزی بیش از حمایت‌های اخلاقی از سوی غرب نیازمندند. آنها به اقدام سیاسی واشنگتن نیاز دارند تا ایران را از واکنش بازدارد. به عبارتی دیگر کاخ سفید باید پول و نفوذش را در دهان فتنه‌گران بگذارد


 

 


 

مریم رجوی، همسر سرکرده گروهک مجاهدین خلق بار دیگر از اقدامات جریان فتنه برای ایجاد آشوب در روزهای 25 بهمن و اول، دهم و هفدم اسفند تقدیر کرد.
وی در عین حال به شکست این تلاش ها اذعان کرد اما برای بیان علت آن از عبارت سرکوب استفاده کرد.
همسر سرکرده گروهک تروریستی منافقین همچنین از دستگیری تعدادی از عواملش در جریان آشوب های اخیر از جمله 25 بهمن خبر داد.
وی با اشاره به برنامه های آشوب چند هفته اخیر گفت که "دستگیری شمار زیادی از اعضای خانواده مجاهدین و ساکنان اشرف و صدور احکام اعدام یا زندانهای طولانی‌مدت برای آنها، پخش پارازایت بر روی فرستنده‌های ماهواره‌یی و اعمال فشار و تهدید خانواده‌های ساکنان اشرف در داخل ایران" از اتهامات جمهوری اسلامی ایران است.
رجوی و گروهش که ترور بیش از 12 هزار نفر از شخصیت ها و مردم عادی کشورمان را در کارنامه اش ثبت کرده، همچنین خواستار اجرای آنچه "طرد ایران از جامعه بین‌المللی"نامیده، شده است.
‌مریم رجوی روز دهم اسفندماه هم ضمن ابراز نگرانی از وضعیت موسوی و کروبی، خواستار اتمام سریع حصر موسوی و کروبی شده بود.

رجوی پس از 25 بهمن در پیامی حامیان میرحسین موسوی و مهدی کروبی را پیروان واقعی این گروهک تروریستی نامید و تاکید کرد که اقدامات حامیان حوادث 25بهمن نشانه قاطعی است از اینکه "با در پیش گرفتن راه و رسم اشرف" به دنبال براندازی در ایران است.

تایید سخنان وزیر اطلاعات

اما اذعان سرکرده گروهک تروریستی منافقین به دستگیری نیروهایش در برنامه های آشوب داخلی در حالی صورت گرفته است که پس از ترور شهید ژاله در روز 25 بهمن، این گروهک با ابراز خوشحالی ادعا کرد که "تاکنون هیچ‌یک از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران دستگیر نشده است."

اوایل اسفندماه حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات در برنامه تلویزیونی "دیروز، امروز و فردا " درباره ترور شهید صانع ژاله گفت: در این خصوص فردی دستگیر شده که اسلحه داشته و از مجموعه نفاق است. وی برای اقداماتی که انجام داده از سوی منافقین مأموریت داشته و افرادی را به شهادت رسانده است.
مصلحی با اشاره به اینکه حتی گلوله‌ای که وی شلیک کرده مشخص شده، خاطرنشان کرد: منافقان سعی داشتند وی را از کشور خارج کنند اما توسط ماموران وزارت اطلاعات دستگیر شد و در حال حاضر اطلاعات بسیار مناسبی را در اختیار مأموران وزارت اطلاعات قرار داده است.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: با دستگیر شدن این فرد در 2 روز گذشته وی اطلاعات خوبی در خصوص همراهی نفاق با جریان فتنه به وزارت اطلاعات داده است که مشخص می‌شود آنها با تمام سرمایه‌گذاری‌های خود نتوانسته‌اند در 25 بهمن چیزی به دست آورند.
در همین حال برخی منابع گزارش دادند که مریم رجوی برای حضور گسترده و پر رنگ در اغتشاشات 25 بهمن، با واحدهای عملیاتی اعزامی به تهران در تماس مستقیم بوده و دستور شلیک به سوی جمعیت خودجوشی را صادر می‌کند که برای دفاع در مقابل جماعت اندکی آشوبگران به مقابله برخواسته بودند و در این عملیات تروریستی که عصر روز دوشنبه 25 بهمن در منطقه قصرالدشت تهران به وقوع پیوست، دانشجوی بسیجی‌ صانع ژاله به شهادت رسید و چندین نفر به شدت مجروح شدند.

حلقه های ارتباط سران داخلی آشوب با مجاهدین خلق

در هفته های اخیر اطلاعات زیادی از ارتباط سران داخلی فتنه و اطرافیان آنان با اعضای گروهک مجاهدین خلق منتشر شده است به طوری که کمیته ویژه مجلس شورای اسلامی در گزارش رسمی خود درباره جریان فتنه و آشوب 25 بهمن اعلام کرد که اردشیر امیر ارجمند، مشاور موسوی، رابط اصلی جریان آشوب گروهک منافقین است.

در این گزارش همچنین با بیان اینکه "تعدادی از عناصر منافقین در روز 25 بهمن دستگیر شده اند"، آمده است: طبق اسناد اطلاعاتی تیمی از منافقین مأموریت کشته‌سازی را به عهده داشت. این تیم پس از شهادت شهید صانع ژاله، خبر کشته شدن وی را از طریق سر‌پل خارج به منافقین منتقل و بلافاصله منافقین در سایت هرانا (ساعت 8 شب) آن‌را منتشر می‌کنند.

همچنین گفته شده است که مجتبی واحدی، مشاور مهدی کروبی هم به همراه امیر ارجمند در تشکلی تحت عنوان «شواری هماهنگی راه سبز امید» نشست‌های متعددی با مرکزیت گروهک تروریستی منافقین در اروپا داشته است.

همکاری سران داخلی فتنه و اطرافیان آنان با مجاهدین خلق در حالی است که ترور دست کم دوازده هزار نفر از شهروندان ایرانی، همراهی با صدام در جنگ علیه ایران و قتل عام چند صدهزارنفر از کردها و شیعیان عراق تنها بخشی از وقایع تلخ ثبت شده در کارنامه سیاه این گروهک است.



 

نماينده مردم تربت‌حيدريه ابراز اميدواري كرد كه قوه قضائيه به وظيفه خود در برخورد با سران فتنه عمل كند.

 

هامون نیوزبه نقل از فارس:  حجت‌الاسلام محمدعلي رضايي نماينده مردم تربت‌حيدريه در مجلس شوراي اسلامي امروز (سه‌شنبه) طي نطق ميان دستور در صحن علني مجلس اظهار داشت: در دنيا براي تغيير نظام‌ها روش‌هاي متفاوتي وجود دارد، برخي اوقات اين تغيير از طريق احزاب صورت مي‌گيرد كه در اين وضعيت احزاب تنها به خود مي‌انديشند و برخي مواقع نيز اين تغيير از طريق كودتا انجام مي‌شود كه اين مورد هم به ديكتاتوري منجر مي‌شود.

وي افزود: گاهي گروهي با اتكا به قدرت خارجي رژيمي را تغيير مي‌دهند ولي سرانجام آن تغيير وابستگي خواهد بود.

نماينده مردم تربت حيدريه ادامه داد: امام خميني (ره) با اتكا به مردم حركت خود را آغاز كردند و رژيم پوسيده شاهنشاهي را به زباله‌دان تاريخ انداخت و با اقتدار تمام نظام جمهوري اسلامي ايران را با محوريت ولايت فقيه تثبيت كرد.

رضايي تصريح كرد: امروز جهان از الگوي جمهوري اسلامي ايران بعد از 32 سال استفاده كرده و حركت‌هاي منطقه مانند تونس و مصر و ساير كشورها شاهدي بر اين مدعا است.

وي خاطرنشان كرد: گرچه عده‌اي فتنه‌گر امسال به بهانه‌هايي خواستند چهره نظام را خدشه‌دار كنند ولي مردم با درايت رهبر حكيم انقلاب با قدرتي بي‌نظير در روزهاي نهم دي و 22 بهمن سال 89 در صحنه حضور يافتند و پاسخي دندان شكن به دشمنان به خصوص آمريكا و اسرائيل دادند.

نماينده مردم تربت‌حيدريه ابراز اميدواري كرد كه قوه قضائيه به وظيفه خود در برخورد با سران فتنه عمل كند و گفت: رسالت ما براي اينكه نظام ما الگو بماند، اين است كه اختلاف داخلي را از بين ببريم.

رضايي ادامه داد: بدحجابي در جامعه، ترويج و تبليغ سودهاي بانكي، ترويج مكتب ايراني به جاي مكتب اسلام و به هم ريختگي مسائل فرهنگي تا جايي كه نمي‌شود در خصوص بعضي جشنواره‌ها و مراسم توضيح داد زيبنده كشوري كه با خون شهدا استوار است و قصد الگو شدن دارد‌، ‌نيست.

وي گفت: در زمان فعلي فتنه‌گران با حركت خود خنجر به سينه نظام فرو كردند.

نماينده مردم تربت حيدريه ضمن قدرداني از دولت به دليل انجام اقدامات مؤثر در كشور اظهار داشت: در شهرستان تربيت حيدريه اقدامات كليدي كه مي‌توانست تحولي در منطقه ايجاد كند، با توجه به مصوبه دولت در سفر اول خراسان رضوي انجام نشده است.



 


سازمان آتش نشانی تهران حوادث ناشی از برگزاری مراسم چهارشنبه آخر سال در نقاط مختلف کلانشهر تهران را 37 مورد آتش سوزی سطل زباله و 11 اصله درخت اعلام کرد.


    
 

 





سازمان آتش نشانی تهران اعلام کرد شمار حوادثی که تا ساعت 19 و 30 دقیقه شامگاه امروز گزارش شده 37 مورد آتش سوزی سطل زباله، 11 مورد آتش سوزی ضایعات، آتش سوزی 11 اصله درخت و یک مورد هم حادثه ناشی از انفجار ترقه بوده است.

در جریان این حوادث سه نفر از شهروندان با آسیب دیدگی جزئی روبرو شدند که آتش نشانان خدمات ایمنی را به آنان ارائه کردند.


 

 


 


 

رئیس اورژانس کشور گفت: حوادث چهارشنبه سوری امسال تا این لحظه یک کشته و 73 مجروح داشته است.

غلامرضا معصومی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: حوادث چهارشنبه سوری امسال متأسفانه تا این لحظه یک کشته بر جا گذاشته است که در شهر شیراز بوده است، از 73 مجروح این حوادث نیز 24 نفر در تهران بوده اند و بقیه از سایر شهرهای کشور گزارش شده‌اند.
وی اضافه کرد: بیشترین نوع آسیب نیز، آسیب به چشم با 16 مورد بوده است، 5 مورد قطع پا و دست نیز گزارش شده و بقیه موارد سوختگی بدن بوده است.
وی گفت: اورژانس کشور در تمام شهرهای ایران درحالت آماده باش کامل است و حادثه دیدگان را در صورت نیاز به بیمارستان‌ها منتقل می کند،بیمارستانهای کشور نیز آماده باش هستند و در صورت نیاز امکان افزایش تختهای بیمارستانی نیز وجود دارد.


 
 

 

پیش از این برخی سایت ها نظیر بالاترین و خودنویس متهم شده بودند که مورد نفوذ سرویس های امنیتی ایران واقع شده اند و در ازای دریافت پول، علیه اپوزیسیون فعالیت می کنند. متقابلاً سایت های یاد شده هم برای برداشتن اتهام از خود، گردانندگان سایت کلمه را وابسته به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران معرفی کردند. خودنویس که به خاطر برخی حملاتش به موسوی مورد اتهام قرار گرفته، متقابلاً عملکرد چند هفته اخیر سایت «کلمه» در زمینه طرح ادعای انتقال موسوی و همسرش به زندان حشمتیه و سپس تکذیب این ادعا و انتشار خبر دیدار فرزندان موسوی با وی و همسرش در خانه ای در خیابان پاستور را به چالش کشید و پرسید: مدیر کلمه کیست؟ نزدیکان موسوی یا وزارت اطلاعات؟ برخی شخصیت های سیاسی انتشار نامه فرزندان موسوی از سوی سایت کلمه را مشکوک می دانند. شک و تردیدها از زمانی آغاز شد که علیرضا نوری زاده در صدای آمریکا صراحتاً اعلام کرد کنترل سایت کلمه در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفته و به نوعی دست رژیم در خبرهای «کلمه» در کار است.

بالاترین هم در مطلبی تصریح کرده که کلمه دست اطلاعات رژیم افتاده و خبرهای خلاف واقع منتشر می کند. به نوشته بالاترین کاسه ای زیر نیم کاسه است!

این شبکه در مطلب دیگری خواستار شکستن سکوت از سوی گردانندگان کلمه شد حال آن که گردانندگان خارج نشین کلمه هرگز خود را معرفی نکرده اند. جالب اینکه در این میان، اردشیر امیر ارجمند در مصاحبه با بی سی سی می گوید سایت کلمه در اختیار معتمدان است، حال آن که شخص خود وی، یکی از عوامل انتشار شایعه دروغ دستگیری و انتقال موسوی به زندان حشمتیه بوده که اکنون دروغ بودن آن آشکار شده و بنابراین خود وی درباره انتشار چنین خبرهای حساسیت زایی زیر سوال و تردید است.

در همین حیص و بیص پایگاه ضد انقلابی ایران امروز به بررسی نقش نفوذ و ستون پنجم در میان اپوزیسیون پرداخت و با برشمردن برخی نشانه ها تصریح کرد: به نظر می رسد اطلاعات رژیم به شیوه نرم افزاری، اپوزیسیون را از خیابان جمع کرده و نفس سران این حرکت را بریده است. ستون پنجم اطلاعات هم دوباره فعال شده و در حال متلاشی کردن شبکه های اپوزیسیون است.

این پایگاه ضدانقلابی همچنین نوشت: در عرصه شبکه سازی و شبکه های مجازی و اینترنت نباید از آسیب ها غافل ماند. اکنون گروه های ماسک دار و مشکوک در فضای مجازی و فیس بوک زیاد شده اند و فرصت پنهان شدن دستگاه های اطلاعاتی زیر این ماسک ها را می دهند. ما با جاسوسان دو جانبه طرف هستیم. اینان جاسوسانی هستند که به دنبال لو رفتن یا دستگیری، به کار گرفته می شوند.

برخی تحلیل گران در محافل قدیمی تر اپوزیسیون که نگاه های بدبینانه تری دارند معتقدند که ماجرای اغتشاشات سال گذشته و اتفاق امسال 25 بهمن اساساً تله ای برای شناسایی سرشاخه ها و تمام ارتباطات مخالفان بوده است.

مرزبندی صریح اصولگرایان کمترین راه نفوذی برای اپوزیسیون نگذاشته است

یکی از اصلاح طلبان فراری مقیم آمریکا گفت: انگیزه ها و اهداف هاشمی رفسنجانی با جنبش سبز تطبیق و خوانایی ندارد.

علی افشاری در گفت وگو با رادیو فردا اظهار داشت: آقای هاشمی و جنبش سبز در مقابل یک جریان واحدی قرار گرفتند. جدا از انگیزه های هاشمی، حضور او در قدرت هم جنبش سبز و هم حرکت های مخالف را در داخل تقویت می کند اما باز هم تاکید می کنم که هاشمی به دنبال تقویت این جریان نیست یا او را نباید به عنوان کسی درنظر گرفت که به زعم برخی پل پیروزی نیروهای اصلاح طلب است یا می تواند از رهبران سمبلیک جریان سبز باشد. مطمئنا این گونه نیست. برای او حفظ نظام مهم است اما کشمکش ها یک فضای تنفسی می تواند برای مخالفان ایجاد کند.

وی همچنین درباره نگاه طیف های اصولگرا به اپوزیسیون سبز گفت: تقریبا کلیت جریان اصولگرا به لحاظ گروهها، نسبت به آن چیزی که آنها را فتنه سبز می دانند، مرزبندی صریحی کرده اند و هیچ کدامشان حاضر نیستند کوچک ترین و کمترین همراهی را با جنبش سبز داشته باشند. اپوزیسیون هم هیچ ابزار دیگری درداخل حکومت ندارد.

افشاری درباره آشفتگی جبهه ضدانقلاب اظهار داشت: انسجامی در داخل این جبهه وجود ندارد. من واقعا نمی دانم سران سمبلیک آیا طرح و برنامه دارند یا نه، به خصوص با توجه به ایزوله شدن موسوی و کروبی. شورای راه سبز هم ظرفیت موثری از خودش نشان نداد.

در گفت وگو با رادیو فردا، یکی دیگر از عناصر ضدانقلاب به نام محمد کسایی هم حضور داشت که تاکید کرد: آنچه از نظر ما به عنوان یک حداقل غیرقابل اهمیت تلقی می شود، از سوی حاکمیت به عنوان یک حداکثر غیرقابل پذیرش به حساب می آید.

اظهارات علی افشاری درباره بی خاصیتی شورای هماهنگی راه سبز در حالی است که این شورای خلق الساعه و مجهول پس از 2 هفته هیاهو و صدور 5 بیانیه، نزدیک یک هفته است که در سکوت مطلق فرو رفته و بنابر برخی گزارشها، به خاطر بروز برخی اختلافها، شماری از اعضا کناره گیری کرده اند.



 

 

وزیر کشور با تاکید به اینکه ' اقدامات لازم برای برگزاری انتخابات مجلس نهم در سال 90 بصورت صددرصد رایانه ای آغاز شده است'، گفت که در حال فراهم کردن بسترهای مناسب برای برگزاری این انتخابات هستیم.  

 'مصطفی محمد نجار' در پاسخ به سوالی در مورد برنامه های سال 90 وزارت کشور از جمله در عرصه های سیاسی و امنیتی ، ضمن مثبت و قابل قبول خواندن علمکرد وزارت کشور در سال 89 افزود: برای سال آینده برنامه های خوبی درعرصه های مختلف طراحی شده و اجرا خواهد شد.

وی یکی از برنامه های وزارت کشور در سال 90 را برگزاری انتخابات مجلس نهم اعلام کرد و اظهار داشت: همکاران ما در حال برنامه ریزی های لازم در سراسر کشور برای برگزاری انتخابات مجلس هستند.

وزیر کشور که با ایرنا گفتگو می کرد در پاسخ به این سئوال که چه زمانی دستگاه های اجرایی ذیربط برای برگزاری انتخابات رایانه ای فعال می شوند؟ گفت: وزارت کشور برای پیاده سازی انتخابات به صورت رایانه ای آمادگی دارد اما باید دید شورای نگهبان چه زمانی را برای برگزاری انتخابات تعیین می کند.

 

**‌امنیت کشور در سال 90 ارتقا می یابد

نجار به اقدامات وزارت کشور در زمینه امنیتی‌اشاره و خاطرنشان کرد: با عنایت به تجارب قبلی و شاخص هایی که در این زمینه تعیین کرده ایم ارتقای بسیار خوبی را در شاخص های امنیتی در آینده شاهد خواهیم بود.

وی در ادامه گفت وگو با ایرنا ، توجه دولت کنونی به موضوع انسداد مرزها را نسبت به دولت های گذشته ویژه خواند و گفت: در زمینه انسداد مرزها رشد 17 برابری بودجه را شاهد بوده ایم.

وزیر کشوربرنامه ریزی برای انسداد مرزها در جنوب شرق ، شمال غرب و سایر مناطق کشور را جزو اولویت های کاری این وزارتخانه درمباحث امنیتی بیان کرد.

نجار، برنامه ریزی های مناسب برای بهبود معیشت مرزنشینان، توسعه بازارچه های مرزی و بومی کردن امنیت و اجرای آن توسط مردم را از دیگر اولویت های کاری وزارت کشور در سال 1390 خواند و افزود: برنامه های جدیدی را برای اشراف بسیار قوی اطلاعاتی در مباحث امنیتی در دستور کار داریم.

وی در باره تدابیر وزارت کشور برای مقابله با پایگاه های سرویس های جاسوسی آمریکا در منطقه که در حال طراحی همکاری های بین گروهکی مانند گروهک ریگی و منافقین هستند،‌ گفت: دستگاه های امنیتی ، نظامی و انتظامی ما هوشیارانه در حال رصد همه این مسائل هستند و تاکنون هر تصمیم و طراحی شیطانی آمریکایی ها نقش بر آب شده و تیرهایشان به سنگ خورده و در آینده هم همینطور خواهد بود.


 

 

نمایندگان اصلاح طلب دوره ششم مجلس شورای اسلامی تاکید کردند: در اصلاحات همواره گروه ها و افرادی بوده اند که با تندروی، فضای سیاسی کشور را مسموم کرده اند و در حال حاضر این سران فتنه هستند که مسیر قانون گریزی و زیرپا گذاشتن چارچوب های نظام را دنبال می کنند.


در همین ارتباط نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی گفت: در اصلاحات همواره گروه ها و افرادی بوده اند که با تندروی، فضای سیاسی کشور را مسموم کرده اند و مسیر قانون گریزی و زیرپا گذاشتن چارچوب های نظام را دنبال می کنند.

محمد حائری در گفتگو یی با محکوم کردن اغتشاشات اخیر تصریح کرد: احزاب فعال در کشور باید معتقد به قانون اساسی و آرمان های انقلاب باشند؛ بنابراین قطعا هرگونه اعتراض و اقدام غیر قانونی در برابر قانون اساسی، محکوم است.

وی در ادامه با بیان اینکه اصلاحات باید به سمت اعتدال و میانه روی پیش رود، افزود: جبهه اصلاحات، باید به سمت حرکت های قانون مدارانه حرکت کند و از قانون گریزی، برهم زدن افکار عمومی و ایجاد تنش در جامعه بپرهیزد.

حائری با بیان اینکه اصلاح طلبان با حمایت از اعتراضات و اقدامات غیر قانونی، جایگاه خود را در میان مردم و نظام از دست خواهند داد، گفت: اصلاح طلبان با حمایت از اغتشاشات، صلاحیت خود را زیرسوال نبرند.

هر حرکت مغایر با اصول نظام محکوم است

عضو شورای مرکزی نمایندگان ادوار مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از ساختار شکنی های جریان فتنه پس از حوادث پس از انتخابات چیست،گفت:هر حرکت مغایر با اصل نظام و اندیشه های امام (ره) و شهدا محکوم است.

علی نمازی در گفتگو یی گفت:میکروب های اندکی که قصد ضربه زدن به نظام را در فضای سالم کشور ما دارند قدرت رشد و تکثیر را به هیچ وجه نخواهند داشت.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد:هر حرکتی که بر خلاف انقلاب اسلامی و نظام مدنظر امام (ره) باشد،شدیدا محکوم است.

* اصلاح طلبان باید از دعوت به راهپیمایی های غیر قانونی و اقدامات و عملکرد فتنه گران  اعلام برائت کنند

در ادامه عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اصلاحات از ابتدای فعالیت خود، همواره دچار اشتباهاتی بوده است، دعوت به راهپیمایی ها، محکوم نکردن اقدامات فتنه گران، اقدامات و حرکات غیرقانونی و خارج از نظام از جمله این اشتباهات بوده است.

محمدرضا ذاکری، در گفتگو یی با بیان این مطلب که متأسفانه جریان اصلاحات همواره دچار اشتباهات زیادی بوده است، گفت: دعوت به راهپیماهایی غیرقانونی و خارج از موازین نظام جهت ایجاد اغتشاشات از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان بود.

نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از فعالیت های جریان اصلاح طلبی، اغتشاشات اخیر را محکوم و اظهار داشت: این اقدامات صد در صد محکوم است و تکلیف هر جریان سیاسی، به خصوص جریان اصلاح طلبی است که آن را محکوم کنند.

ذاکری همچنین، تأکید کرد: تظاهرات غیرقانونی اخیر، هیچ نتیجه ای در برنخواهد داشت و همه شخصیت ها و جریانات سیاسی باید به فکر حفظ نظام و کشور باشند، شخصیت هایی که هنوز اصرار دارند تا این اغتشاشات ادامه پیدا کند، باید از راه خود برگردند و به مردم و نظام بپیوندند.



 

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: تصاویر متخلفان چهارشنبه سوری توسط دوربین های مخفی در سطح شهر گرفته و ضبط خواهد شد و متخلفین به سزای اعمال خلاف قانون خود خواهند رسید.



موسی قربانی نماینده مردم قاینات در گفتگو یی گفت: دستگاه های قضایی و امنیتی کشور با متخلفان چهارشنبه سوری برخورد خواهد کرد و تصاویر متخلفین توسط دوربین های مخفی در سطح شهر گرفته و ضبط خواهد شد و متخلفین به سزای اعمال خلاف قانون خود خواهند رسید.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی و امنیتی کشور با متخلفان چهارشنبه سوری برخورد قاطع خواهد کرد،ادامه داد: نیروهای امنیتی و دستگاه قضائی با هر شخصی که جشن ملی و فرهنگی کهن ایرانی را در چهارشنبه سوری به ناآرامی و آشوب بکشاند، برخورد قاطع خواهد کرد.

قربانی تصریح کرد: پلیس با متخلفانی که در چهارشنبه آخر سال با ایجاد ناهنجاری و حرکات ناشایست و با استفاده از مواد محترقه آسایش و آرامش مردم را به مخاطره می‌اندازند برخورد جدی خواهد کرد.



 

 



:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


اقدام هوشمندانه آيت الله هاشمي رفسنجاني در انتخابات مجلس خبرگان با خشم و عقده گشايي رسانه هاي ضد انقلاب مواجه شد. اين در حالي است كه همين رسانه هاي زنجيره اي، در مقاطع حساس تحرك فتنه سبز مي كوشيدند آقاي هاشمي را خرج اين فتنه كنند.
در ميان صدها مقاله و تحليلي كه عليه هاشمي رفسنجاني در رسانه هاي ضد انقلاب منتشر شد، نوشته رسانه رسمي دولت انگليس قابل توجه است. بي بي سي با حمله شديد به وي به خاطر وارد نشدن در سناريوي مورد علاقه دشمنان انقلاب نوشت: سوابق اكبر هاشمي رفسنجاني نشان مي دهد كه اميد بستن به او به عنوان پل پيروزي جنبش سبز و يا نيروي مدافع اصلاح طلبان گره زدن بر باد است. وي در ساخت قدرت بازي خودش را مي كند و به نظر مي رسد تعلقي به جنبش دموكراسي خواهي ندارد هرچند كه موضع گيري هاي متفاوت وي مي تواند فضاي تنفس و تحرك براي مخالفان ايجاد كند و به لحاظ تاكتيكي به نفع جنبش باشد.
بي بي سي همچنين هاشمي را قدرت طلب، محافظه كار، بي اعتقاد به مردم سالاري معرفي كرد تا عصبانيت خود را عليه تدبير آقاي هاشمي رفسنجاني خالي كرده باشد.
از سوي ديگر و در حالي كه هاشمي رفسنجاني در جلسه رسمي خبرگان اعلام كرد شخصا از آيت الله مهدوي كني براي رياست خبرگان دعوت كرده، محسن كديور از مهره هاي سازمان سيا كه بارها به اسرائيل سفر كرده است، طي مقاله اي در «جرس» ادعا كرد هاشمي رفسنجاني از مجلس خبرگان حذف و پاكسازي شده است!

 
 
 


آينده خاورميانه چه خواهد شد؟ طوفاني كه از 2 ماه پيش راه افتاده، وقتي فرو بنشيند، كدام چهره را به خاورميانه خواهد داد؟ در واشنگتن و اغلب در اورشليم به اين سوال ها چنين پاسخ مي دهند كه اين شرايط به نفع ايران است.
نشريه فرانسوي لوموند با انتشار اين مطلب نوشت: تحليل هايي از اين دست بدين معناست كه رويدادهاي منطقه براي آمريكا بد و براي اسرائيل بدتر است. استدلال ها روشن است. سقوط حسني مبارك باعث شده تا جبهه رژيم هاي محافظه كار كه نقطه مقابل نفوذ جمهوري اسلامي در منطقه بودند، متزلزل شود. آمريكا براي رويارويي با نفوذ ايران روي حكومت مصر حساب باز كرده بود اما به نظر مي رسد مصر جديد به چنين قصد استراتژيكي تن ندهد.
لوموند افزود: قاهره اخيراً مجوز عبور 2 ناو جنگي ايران از كانال سوئز را صادر كرد. مقصد اين دو ناو سواحل سوريه بود. حسني مبارك هرگز چنين چراغ سبزي را نشان نمي داد. در زمان مبارك، زيردريايي هاي اسرائيل با توافق ضمني قاهره از اين كانال براي رفتن به درياي سرخ استفاده مي كردند. دومين ستون عربي براي مهار جمهوري اسلامي نيز در شرايط خوبي قرار ندارد. عربستان سعودي نيز به دليل شورش هايي كه در اميرنشين كوچك بحرين روي داده، متزلزل شده است. بندر ارتباطي ناوگان پنجم نيروي دريايي آمريكا در خليج فارس در اين كشور قرار دارد. اين در حالي است كه در بحرين، حمدبن عيسي آل خليفه، امير اين كشور، با شورش شهروندان مواجه شده است. ممكن است حتي شيعيان و شهروندان عربستان سعودي نيز كه در مناطق نفت خيز عربستان مستقرند از شورش هاي بحرين الهام بگيرند. ممكن است كاخ سعودي دشمن ديرينه آيت الله ها در تهران، به نوبه خود به بي ثباتي برسد و بدين ترتيب دومين نقطه اتكا در برابر تهديدهاي ايران نيز از دست برود. سومين نقطه تدافعي كشورهاي عربي پادشاهي اردن است. اين كشور نيز تا حدودي متزلزل به نظر مي رسد و موج طوفان هاي قاهره و تونس به آنجا نيز رسيده.
لوموند تصريح كرد: به طور خلاصه، آمريكا سه يا چهار دوست خود در منطقه را تضعيف شده و در خطر مي بيند. از ميان اين كشورها، مصر و اردن از امضاءكنندگان پيمان صلح با اسرائيل هستند، و همه آنها از دوستان نزديك واشنگتن محسوب مي شوند. اين كشورها در مقايسه با سوريه و ايران جبهه «ميانه رو» منطقه را تشكيل مي دهند. جهان عرب در هرج و مرج است، نفوذ ايران در حال پيشرفت و قدرت سعودي ها در حال افول به نظر مي رسد.


گزارشگر اعزامي يك روزنامه انگليسي در بازگشت از تهران اعلام كرد هيچ اثري از حركات اپوزيسيون ديده نمي شود.
گزارشگر اينديپندنت با اشاره به تبليغات اپوزيسيون مبني بر راه اندازي تظاهرات زنجيره اي پس از ماجراي 25 بهمن نوشت: تلاش هاي گروه هاي مخالف حتي نتوانست حكومت را در موضع ضعف قرار دهد چه رسد به براندازي. مركز شهر تهران آرام بود و هيچ اثري از تحركات اپوزيسيون ديده نمي شد. حكومت در مهار بدون تلفات اپوزيسيون تجربه بسياري اندوخته است. اكنون كمتر كسي در تجمع اعلام شده از سوي اپوزيسيون شركت مي كند.
خبرنگار اينديپندنت در عين حال با اشاره به سقوط رژيم هاي غربگرا بر اثر انقلاب ملت هاي منطقه نوشت: تشديد جنبش ها در كشورهاي عرب و سقوط رژيم مبارك و امثال آن باعث تقويت اعتماد به نفس حكومت ايران شده است. حكومت هاي عربي مثل عربستان يا مصر در سال هاي اخير موضع خصمانه اي عليه حكومت ايران داشتند. پيام هاي ديپلماتيك دولت آمريكا كه توسط وب سايت ويكي ليكس برملا شد نشان داد شدت اين خصومت تا حدي بود كه آنها سعي داشتند آمريكا را براي حمله نظامي به ايران قانع كنند.
روزنامه انگليسي تاكيد كرد: اگرچه آمريكا تلاش مي كند مدل انقلاب ايران را منسوخ معرفي كند اما واقعيت اين است كه جمهوري اسلامي يكي از برندگان اصلي تغييرات بنياديني است كه در عرصه سياست خاورميانه و تعادل قوا در منطقه پديد آمده است.
خاطرنشان مي شود حضور خبرنگار ياد شده در تهران مربوط به زماني است كه جريان هاي ضد انقلاب تاريخ هاي اول، دهم و هفدهم اسفندماه را به عنوان روزهاي راهپيمايي اعلام كرده بودند.
 
 


دبير كل جبهه خط امام و رهبري تأكيد كرد كه جرياناتي را كه موسوي و كروبي در فتنه 25 بهمن هدايت كردند مستقيماً از بيگانگان دستور گرفته بودند.
حبيب الله عسگراولادي دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري در اجلاس دبيران استاني حزب مؤتلفه اسلامي به تشريح موضوع نفاق و شرايط منافقين براساس آياتي از قرآن كريم پرداخت و گفت: بدترين روش عملي را منافقين انجام مي دهند، چرا كه با تزوير طوري عمل كرده و سخن مي گويند كه باعث مي شوند افراد را به گمراهي بياندازند.
وي با بيان اينكه منافق شناسي كاري بسيار سخت است، افزود: يكي از وظايف اهل ايمان دشمن شناسي است؛ دشمني كه در عمق جبهه حق نفوذ كرده و با پوشش ايمان از هر كاري براي فريب استفاده مي كند.
عسگراولادي، شهيد لاجوردي و شهيد مطهري را از منافق شناس ترين افراد زمانه خود توصيف كرد و افزود: بايد خط نفاق جديد را شناخت.
دبير كل جبهه خط امام و رهبري در ادامه در خصوص فتنه 88، خاطرنشان كرد: در فتنه 88 تلاش هاي زيادي براي بازگرداندن موسوي و كروبي از اشتباهاتشان انجام شد و در اين زمينه فرصت كافي به آنها داده شد تا سران فتنه و افراد غافل به دامان نظام و انقلاب برگردند؛ اما اينها با پررويي خودشان را حق مطلق معرفي كردند.
وي افزود: جرياني را كه موسوي و كروبي در فتنه 25 بهمن هدايت كردند، مستقيماً از بيگانگان دستور گرفته بودند. چرا كه اين جريان منحرف قصد داشت جريان اسلام خواهي و خيزش مردم مسلمان منطقه را كه از انقلاب اسلامي ايران الگو گرفته شده است را تحت تأثير قرار دهند.
وي همچنين با توضيح روند انتخابات اخير هيأت رئيسه مجلس خبرگان، ضمن بيان اينكه آقاي هاشمي رفسنجاني در اين دوره خبرگان سخنان خوبي را ايراد كردند، خاطرنشان كرد: دشمنان كه قصد داشتند از اين منفذ سوء استفاده كنند با ناكامي مواجه شدند.

 
 
 


گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: ضدانقلابيون فراري بدجوري به جان هم افتاده و همديگر را مسخره مي كنند.
گفت: خب! مبارك باشه! بالاخره خودكفا شدند و به جاي اينكه ديگران آنها را مسخره كنند، خودشان يكديگر را مسخره مي كنند.
گفتم: يكي از آنها در سايت گويانيوز نوشته؛ آخه اينهم شد كار؟ اينجا در شهرهاي آمريكايي و اروپايي پشت كامپيوتر نشسته ايم و دستور راهپيمايي صادر مي كنيم و بعد كه مي بينيم هيچكس نيومده، اعتراض مي كنيم كه چرا نيومديد؟!
گفت: چه عرض كنم؟!
گفتم: همين سايت در ادامه نوشته، مگه قرار بود كسي بياد؟ مگه غير از ما كه توي اروپا و آمريكا لم داده ايم كس ديگري هم گفته بود ميام كه اعتراض مي كنيم چرا نيومده؟!
گفت: حيوونكي راست ميگه! چند هفته ميگن بيا بيا بيا و چند هفته ديگه داد مي زنن چرا نيومدي؟ چرا نيومدي؟...
گفتم: از يارو پرسيدند صبحونه چي مي خوري؟ گفت؛ تيليت! پرسيدند ناهار چي؟ گفت تيليت! پرسيدند عصرونه چي؟ گفت تيليت! پرسيدند شام چي؟ گفت تيليت! گفتند بي خيال! اصلا از اين موضوع بگذريم، حالا بگو ببينيم اوقات فراغت رو چطوري مي گذروني؟ گفت؛ نون خرد مي كنم واسه تيليت!

 
 


فقط كافي است كمي به گذشته برگرديم و به ياد بياوريم كه هدف راهبردي آمريكا در قبال ايران ظرف حدود يك سال گذشته چه بوده است؛ آن وقت روشن خواهد شد كه سخنان روز پنج شنبه جيمز كلاپر مدير اطلاعات ملي آمريكا در كميته نيروهاي مسلح سنا چه زلزله بزرگي است. كلاپر كه رييس جامعه اطلاعاتي آمريكاست، روز پنج شنبه در سنا گفت كه عقيده ندارد وارد كردن فشار اقتصادي به ايران از طريق تحريم، كمكي به تغيير رفتار هسته اي و منطقه اي آن خواهد كرد. وي كه سخنان او احتمالا گزارشي غير رسمي از برآورد اطلاعات ملي سال 2011 بوده -برآوردي كه مدت هاست آماده شده ولي مقام هاي آمريكايي از انتشار نسخه طبقه بندي شده آن جلوگيري مي كنند- در ادامه مي گويد كه به همين دليل توصيه مي كند هيچ تحريم جديدي عليه ايران اعمال نشود. اما اين هنوز پايان كار نيست. جمله شگفت انگيز كلاپر تازه بعد از اين سر مي رسد. او نه تنها مي گويد كه طرفدار اعمال تحريم هاي جديد عليه ايران نيست بلكه تاكيد مي كند برعكس آنچه ممكن است موضع ايران را اندكي نرم تر كند اين است كه «روابط اقتصادي با آن حفظ شود». بيان اين جمله از زبان عالي رتبه ترين مقام اطلاعاتي آمريكا، نه به عنوان نظر شخصي بلكه به مثابه خلاصه اي از برآورد سالانه 16 سازمان عضو جامعه اطلاعاتي آمريكا كه مهم ترين سند اطلاعاتي آمريكا محسوب مي شود، داراي معاني بي پاياني است كه اعتراف رسمي و صريح به شكست پروژه تحريم تنها يكي از آنهاست.
اجازه بدهيد به عقب برگرديم. به اوايل سال 2010 ميلادي زماني كه آمريكايي ها تصميم گرفتند پس از حدود دو سال دوباره از گزينه تحريم عليه ايران استفاده كنند. قطعنامه 1929 كه بدون شك شديد ترين قطعنامه شوراي امنيت عليه ايران است در بهار 89 فقط به اين دليل صادر شد كه آمريكايي ها احساس مي كردند پس از حوادث مابعد انتخابات رياست جمهوري در ايران استراتژي خود را به طور كامل بازنگري كرده اند و يك ديد روشن در اين باره در اختيار دارند كه «چه چيزي محاسبات ايران را تغيير خواهد داد». اين تصميم چند پيش فرض داشت:
پيش فرض اول اين بود كه آمريكايي ها دريافته بودند تمركز روي اينكه ايران امكانات يا دانش لازم براي هدفي كه پي گيري مي كند را به دست نياورد يك راهبرد اشتباه است چرا كه هر چقدر هم محدوديت ها شديد باشد باز ايران راهي براي به دست آوردن آنچه از آن دريغ مي شود به دست خواهد آورد. بنابراين آمريكايي ها فرض را بر اين گذاشتند كه ايران تحريم ها را دور خواهد زد و به همه اقلام تحريم شده دست خواهد يافت. سوالي كه از ديد استراتژيست هاي آمريكايي ارزش بحث داشت اين بود كه «با فرض اينكه ايران همه امكانات لازم را دارد، چه بايد كرد كه ايران تصميم خطرناكي عليه آمريكا نگيرد»؟ در واقع نقطه تمركز در اينجا تاثير گذاري بر «اهداف و انتخاب» هاي ايران بود نه «امكانات» آن. اين چيزي است كه آمريكايي ها به طور خلاصه آن را «تلاش براي تاثيرگذاري بر محاسبات ايران در حوزه اهداف» مي خوانند و عقيده دارند تنها راهي است كه باعث مي شود برنامه هسته اي ايران تبديل به يك تهديد براي آمريكا نشود.
پيش فرض دوم آمريكايي ها اين بود كه محاسبات ايران تغيير پذير است منتها به اين شرط كه ايراني ها احساس كنند اولا فشار سنگيني بر آنها وارد مي شود و ثانيا اين فشار تصميم انفرادي آمريكا يا چند كشور متحد آن نيست، بلكه تصميم دستجمعي همه جامعه جهاني است.
و پيش فرض سوم- كه از همه مهم تر است- اين بود كه آمريكايي ها احساس مي كردند حوادث بعد از انتخابات در ايران، توان نظام اسلامي را براي تصميم گيري درامور مهم امنيت ملي مختل كرده و قدرت آن براي مقاومت در مقابل فشارها را به طور اساسي كاهش داده است. در نتيجه آمريكايي ها به اين نتيجه رسيدند كه «بهترين زمان» براي اعمال تحريم عليه ايران را در اختيار دارند و لذا بهتر است ارزيابي خود در اوايل سال 2008 (پس از صدور قطعنامه 1835) را كه مي گفت تحريم قادر به تاثيرگذاري بر محاسبات ايران نيست ،كنار بگذارند و يك بار ديگر اين گزينه را امتحان كنند به اين اميد كه اين بار و در اثر شرايط جديد، اين گزينه قديمي به نتايجي متفاوت منجر شود.
اين البته تمام داستان نبود. آمريكايي ها براي اينكه به خيال خودشان بتوانند از فرصتي كه سران فتنه در داخل ايران براي آنها فراهم آورده بودند بيشترين استفاده را ببرند تصميم گرفتند اين بار به جاي استفاده از راهبردي كه تحريم را به عنوان تنها شيوه مفيد فشار بر ايران در نظر مي گرفت، از استراتژي استفاده كنند كه تلاش مي كرد تحريم را با ساير گزينه هاي اعمال فشار مانند ايجاد يك تهديد معتبر نظامي (كه با خود حمله نظامي متفاوت است)، عمليات اطلاعاتي (كه خود را به صورت تلاش براي خرابكاري هاي نيمه سخت مانند بمب گذاري، ترور دانشمندان هسته اي ايران و انتشار ويروس استاكس نت نشان داد)؛ و عمليات سنگين رسانه اي تلفيق كنند. قريب به اتفاق تحليلگران آمريكايي مرتبط با دولت، در آن مقطع باور داشتند كه اگر آمريكا بتواند گزينه هاي فشار بر ايران را به خوبي با هم تلفيق كند و بعد اين تلفيق را در زماني به مدت چند ماه و در حالي كه اجماع جهاني را پشت سر خود دارد اعمال نمايد، «حتما» محاسبات استراتژيك ايران تغيير خواهد كرد و برنامه هاي هسته اي، موشكي و منطقه اي ايران تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
استراتژي تلفيق گزينه هاي فشار عليه ايران كه البته همچنان تحريم در مركزيت آن قرار داشت، بنا بود چند هدف كليدي را براي آمريكايي ها محقق كند كه هيچ كدام از آنها محقق نشد.
1- آمريكايي ها توقع داشتند اين احساس به ايران دست بدهد كه همه كشورها از جمله كشورهايي كه ايران آنها را دوست خود مي پنداشت به اردوگاه غرب پيوسته اند و ايران كاملا در جهان تنها مانده است. اين اتفاق كاملا برعكس شد چرا كه تنها اتفاقي كه با اعمال تحريم ها عليه ايران رخ داد اين بود كه چند شركت بزرگ اروپايي از ايران خارج شدند و در عوض ده ها شركت كوچكتر -اما با توانايي فني بالاتر- كه پيش از آن به دليل حضور شركت هاي بزرگ توان حضور در بازار ايران را نداشتند، وارد پروژه هاي ايران شده و جاي آنها را گرفتند. اين موضوع آنقدر واضح و براي آمريكايي ها غير قابل تحمل بود كه استورات لوي مسئول پروژه تحريم ايران پس از ماه ها دوره گردي و از اين كشور به آن كشور رفتن، از اينكه بتواند كشورها را به كاهش روابط تجاري با ايران متقاعد كند نااميد شد و استعفا داد.
2- اتفاق دومي كه آمريكايي ها انتظار داشتند رخ بدهد اين بود كه تحريم ها اگر برنامه هسته اي ايران را متوقف نمي كند لااقل سرعت آن را كاهش بدهد. گزارش اخير يوكيا آمانو مدير كل آژانس كه در 6 اسفند ماه منتشر شد به وضوح نشان داد كه اين هدف گذاري هم بر باد رفته است. همانطور كه كلاپر هم در نطق خود تاكيد كرده ايران اكنون چيزي بيش از 9000 ماشين سانتريفيوژ نوع اول دارد، حدود 3600 كيلو گرم اورانيوم كم غني شده (5/3 درصد) ذخيره كرده و حدود 40 كيلوگرم هم اورانيوم بسيار غني شده (20 درصد) در اختيار دارد. همين گزارش بدون نياز به هيچ عنصر كمكي ديگر نشان مي دهد كه پروژه بسيار گران قيمت و دهان پر كن استاكس نت، تاثيري بر توان غني سازي ايران نگذاشته است. البته ظاهرا آقاي مدير اطلاعات ملي درباره ماشين هاي نسل بعدي ايران كه مطابق اعلام آژانس به زودي در نطنز نصب خواهد چيزي نمي دانسته است والا بيشتر متعجب مي شد چرا كه توسعه نسل جديدماشين ها -كه آژانس آن را تاييد كرده- دقيقا مستلزم دست يابي به همان مواد و قطعاتي است كه 1929 مي خواست از رسيدن آنها به ايران جلوگيري كند.
3- و نهايتا تحريم از ديد آمريكايي ها بنا بود پس از تلفيق با مشكلات ناشي از هدفمندي يارانه ها كه آمريكايي ها آن را بسيار فاجعه بار تخمين زده بودند به بروز يك نابساماني وسيع اقتصادي در ايران منجر شود و اين نابساماني صداهاي اعتراض در ايران را بلند كند كه فناوري هسته اي ارزش اين همه هزينه كردن را ندارد. در واقع تحليل همكاران آقاي كلاپر اين بود كه اين بار فشار اقتصادي از درون، نخبگان و مردم را عليه نظام بسيج خواهد كرد و نظام ناچار خواهد شد كوتاه بيايد. پاسخ ايران به اين مورد آخر واقعا شوك آور بوده است. در حالي كه آمريكايي ها فكر مي كردند مهم ترين عامل كمك كننده به تحرم ها در ايران سوء مديريت دولتي خواهد بود، دولت در اجراي هدفمندي يارانه ها چنان دقيق و مدبرانه عمل كرد كه حتي برخي دوستان و دلسوزان در داخل هم تصورش را نمي كردند و به اين ترتيب فشار و محدوديت ناشي از تحريم با «حسن مديريت اقتصادي» جبران شد و هدفمندي يارانه ها به جاي اينكه مردم و دولت را رويارو قرار دهد به نمادي از همكاري و مشاركت ملي بدل گشت.
به نظر مي رسدحالا بتوان وضع و حال آقاي كلاپر را بهتر درك كرد و فهميد كه چرا او مي گويد از تحريم بيشتر كاري ساخته نيست و تازه تحريم هاي قبلي را هم بايد كنار گذاشت. تحريم ها و فشارها بنا بود محاسبات ايران را عوض كند اما ظاهرا آن چيزي كه عوض شده محاسبات آمريكاست!
مهدي محمدي

 
 
 

 
 
 
عباس‌زاده مشكيني تأكيد كرد: تمام جريانات سياسي مقيد به قانون مي‌توانند در انتخابات‌ها شركت كنند اما واضح است كه هيچ ملتي اجازه حضور به براندازان نمي‌دهد.

 

هامون نیوز به نقل ازفارس: محمود عباس‌زاده مشكيني مديركل سياسي وزارت كشور  در خصوص حضور جريان اصلاح‌طلب در انتخابات آينده گفت: تمام جريانات سياسي قابل تعريف در چارچوب ساختار و قانون اساسي چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا به صورت طبيعي مي‌توانند در انتخابات شركت كنند.

وي ادامه داد: تمام جريانات قابل تعريف در چارچوب و ساختار يك نظام سياسي نسبت به هم پوزيسيون - اپوزيسيون هستند و اين يك امر طبيعي است.

دبير كمسيون ماده 10 احزاب با بيان اينكه صرف‌نظر از برخي چهره‌هاي افراطي و استحاله شده اصلاح‌طلب، غالب اصلاح‌طلباني كه ما مي‌شناسيم هم در عرصه نظري و گفتماني و هم در آن مدتي كه عملا مسئوليت قوه مجريه را عهده‌دار بودند به نوعي سعي داشتند خود را در چارچوب قانون و ساختار نظام مقيد كنند، تصريح كرد: اما جريان فتنه ‌از قالب اپوزيسيون خارج و در نقش‌ برانداز ظاهر شد. البته اين يك واقعيت است كه جريان فتنه از متن جريان اصلاحات زائيده شده و دايه‌اش نيز بيگانگان بودند كه جريان اصلاحات در قبال مولود خويش يك مسئوليت تاريخي دارد.

عباس‌زاده پايبندي به تمام اصول قانون اساسي، قاعده مردم‌سالاري، اصول نظام سياسي و منافع ملت را مرز بين جريان اصلاحات و جريان فتنه دانست و در توضيح تفاوت ميان اپوزيسيون و جريان براندازانه يادآور شد: بديهي است كه در تمام دنيا گروه‌هاي مختلف كه در چارچوب نظام سياسي نسبت به هم نقش پوزيسيون و اپوزسيون را دارند، مي‌توانند با هم رقابت كنند اما در هيچ‎يك از كشورهاي دنيا به گروهي كه خارج از چارچوب قانون اساسي و ساختار نظام بخواهد در نقش برانداز ظاهر شود، به طور طبيعي فاجازه رقابت نمي‌دهند.

وي افزود: كساني كه پيش از انتخابات به ظاهر خود را پايبند به قاعده مردم‌سالاري نشان مي‌دادند، اگر بعد از انتخابات چه راي بياورند و يا راي نياورند، بخواهند در هر صورت نقش برانداز را بازي كنند، طبيعي است كه هيچ ملتي آنها را برنمي‌تابد.

مديركل سياسي وزارت كشور با بيان اينكه فتنه مولود اصلاحات و محصول وصلت با بيگانگان است، تفاوت بين جريان اصلاحات و جريان فتنه را تفاوت بين اپوزيسيون و برانداز عنوان كرد.

عباس‌زاده در پايان نيز با اشاره به اينكه اپوزيسيون به‏خلاف جريان برانداز امكان حضور در رقابت انتخاباتي را دارد، اظهار داشت: جريان برانداز از رقابت عبور كرده است.


 
 
برنامه ریزی برای پایان سال
اعزام تروریست به ایران برای ایجاد ناامنی در پایان سال
برای انجام این فعالیت ها برخی عناصر گروهك تروریستی موسوم به جبهه التحریر از خاك عراق و با هدایت نیروهای فرامنطقه ای قصد نفوذ به ایران را دارند
 
"عماریون"- ، بدنبال شكست پروژه اغتشاش خیابانی در ایران ، سرویس های امنیتی برخی کشورها برنامه ریزی جدیدی برای خرابكاری و اقدامات تروریستی طراحی كرده اند. شنیده هاحاکی از آن است که سرویس های جاسوسی برخی کشورهای منطقه برنامه ریزی جدیدی برای اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی در روزهای پایانی سال در ایران طراحی کرده اند.

بنابراین گزارش به تازگی سرویس اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال و برنامه ریزی سران فرقه سبز برای اغتشاش در این روز فعالیت های تخریبی خود را علیه افزایش داده است.
بر همین اساس موساد با همکاری سرویس اطلاعاتی برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی در صدد انتقال مقادیر زیادی مواد منفجره به منظور انجام عملیات خرابکارانه در مراکز هسته ای؛ اخلال در سیستم الکترونیکی رادارها و فرودگاه های کشور می باشند.
گفتنی است جهت انجام این فعالیت ها تعدادی از عناصر گروهگ تجزیه طلب موسوم به جبهه التحریر که آموزش های خاص نظام و خرابکاری را زیرنظر نیروهای فرامنطقه ای طی نموده اند ، قصد دارند در فرصت مناسب برای اقدام به انفجار در مخازن و لوله های انتقال نفت و گاز و همچنین جایگاه های عرضه سوخت وارد کشور شوند.
 
 
شبكه عنكبوت تا اطلاع ثانوي تعطيل است!
بیانیه پشت بیانیه برای آبروریزی!
غوغاسالاران شبكه عنكبوت پس از چند سه شنبه افتضاح در لاك سكوت مطلق فرو رفته اند.
 
"عماریون"-مجموعه جريان هاي ضدانقلاب فعال در شبكه هاي ماهواره اي و فضاي مجازي به همراه گروهك خلق الساعه اي به نام شوراي هماهنگي راه سبز، پس از نمايش لكه اي در 25 بهمن، تاريخ هاي اول اسفند، 10 اسفند و 17 اسفند را براي راهپيمايي اعلام كردند و آخرين بار سه شنبه گذشته را هدف تبليغات قرار دادند.
شوراي ياد شده در كمتر از 2 هفته 5 بيانيه و اطلاعيه صادر كرد تا شايد حرارتي به اجاق كور فتنه بدمد. اما پس از سپري شدن موعد كذايي، ظاهرا شوراي هماهنگي نيز دچار نوعي مرگ شيرين شده و سكوت اختيار كرده است. همچنين صداي آمريكا، دويچه وله، راديو فرانسه، بي بي سي، راديو زمانه، فيس بوك، روزنت، راديو فردا، جرس و دهها سايت و شبكه وابسته به گروهك هاي مختلف ضدانقلاب كه به كار داغ كردن غوغاي ياد شده اهتمام داشتند، به حالت نيمه تعطيل درآمده و كمترين خبر و تحليلي درباره وعده هاي داده شده راهپيمايي آن هم از امام حسين(ع) تا آزادي! منتشر نمي كنند. در اين ميان و نوعي از يأس و سرخوردگي در قبال اين خيالپردازي جديد در محافل ضدانقلاب ديده مي شود. از طرف ديگر سايت هايي نظير بالاترين و خودنويس به طور محدود، برخي شكايت ها را از وضعيت پيش آمده منتشر كرده اند كه مي خوانيد:
- آخه اين چه وضعشه؟ معلوم نيست ما تظاهرات مي كنيم يا چند سرباز نيروي انتظامي؟ جماعت غيور! به جاي اينكه هي لينك آموزشي بديم، بادكنك هوا كنيم، تخم مرغ سبز درست كنيم و قاشق زني كنيم، يك فكري بكنيم. با شل كن سفت كن كه نميشه جنبش راه انداخت.
- آقا هشت مارس، خريد مريد چه خبر؟ در راستاي اينكه امروز هشت مارس (سه شنبه) بود و اتفاقا 17 اسفند هم بود و دست بر قضا هر دوي اينها زرتي افتاده بود سه شنبه، خريد در سه شنبه ها بر هر نامسلماني واجب است، لذا ما ضمن حمايت از هرگونه اينترنت، صرفا به خاطر حمايت از زنان و كلا... اي تف به قبر هرچي آدم دروغگو.
- دست مريزاد آقاي جمهوري اسلامي. امروز روز جهاني زن بود ولي مرد باشيم و اعتراف كنيم كه در بازي سه شنبه هاي حكومت گرفتار شديم. هدف حكومت اين بود كه اين بازي رو آنقدر به درازا بكشونه تا خستگي و نااميدي بر جنبش سبز چيره بشه كه شوربختانه شد. ما فريب خورديم.
- نتيجه اين سه شنبه هاي اعتراضي چي بود؟ اصلا كي ها بودند كه دعوت كردند و ما نمي شناسيمشان؟ من متاسفم كه هميشه همه چيزو دير مي فهميم بابا دارند ما رو اسگل مي كنند كه نااميد بشيم. يكبار در بالاترين يكي لينك زده بود اين سه سه شب هر سه سه شب سه شنبه است. ميدونين اين يعني چي؟ چرا نمي خواين بفهمين اصلاح طلبها خود نظامن آخه بايد بازي جديد راه مينداختن.
- آقا اين پروژه هم شكست خورد. آخريش همين 17 اسفند و 8 مارس. ما به بي عملي محض پس از عاشوراي سال گذشته رسيده ايم.
- همين يك ماه از عرش به فرش سقوط كرديم. شوراي محترم هماهنگي! تاريخ هايي هم كه اعلام كرده بوديد گذشت، متاسفانه بعد از 3 هفته هيچ قدم روشني برنداشتيد هيچ، كه هويت خود شما هم در ابهام است. آن هم كه وضع موسوي و كروبي است.
- به هوش باشيد اين فيلم هايي كه منتشر مي كنند، تكراري و آرشيوي است براي تحريك آدم هايي مثل من احساساتي. آخه چرا با احساسات ما بازي مي كنن. خواهشا فيلم هايي كه حقيقت داره رو بذارين.
- مبارز خارج نشين! يهو نيفتي توي گود! دوستان خارج نشين خوش نشين كه در كنار گود نشسته و لنگش كن لنگش كن راه انداخته ايد، شما اگر مردي از پاي كامپيوتر بلند شو برو دم سفارت چند تا داد بزن صواب [ثواب] داره.
 
 
راز مواضع دوگانه خاتمی
از محکومیت25 بهمن تا تماس با خانواده موسوی
پس از انتشار این اظهارات خاتمی علیه عملكرد موسوی و كروبی در 25 بهمن ، مشاوران او نسبت به خدشه دار شدن پایگاهش در بین حامیان این دو هشدار دادند
 
"عماریون"-در شرایطی که سید محمد خاتمی اخیرا" در تماس یا خانواده های میرحسین موسوی و مهدی کروبی از حصر آنها ابراز ناراحتی كرده ،اخباربدست آمده از یک واقعیت پنهان دراین زمینه حکایت دارد.
چندی پیش سید محمد خاتمی در جلسه ای ضمن انتقاد از دعوت میرحسین موسوی و مهدی کروبی برای راهپیمایی 25 بهمن گفته بود که این اقدام «بدون در نظر گرفتن کمترین تعقل» صورت گرفته است.
وی همچنین ضمن محکوم کردن رفتاری که در روز 25 بهمن توسط فتنه گران صورت گرفت،تصریح کرده بود که با اقدام «عجولانه» و«بی منطق» موسوی و کروبی آنان جمعیتی را خیابان ها آوردند که خود مدیریتی روی آنها نداشتند و تنها زمینه ای را فراهم کردند تا یک عده ضد انقلاب که نه به امام اعتقاد دارند و نه به نظام به خیابان بیایند و آب به آسیاب دشمن بریزند.
خاتمی همچنین با بیان اینکه دعوت به راهپیمایی 25 بهمن و اول اسفند اقدامی در راستای اهداف ضد انقلاب بوده ،اظهار گلایه کرده بود که چرا موسوی و کروبی چنین اقدامی را انجام داده اند.
گفته می شود بعد از این اظهارات خاتمی بوده که مشاوران وی نسبت به بیان عمومی این قبیل اظهارات خاتمی به وی هشدار داده و با تاکید بر اینکه وی در صورت عدم انتقاد از حصر موسوی و کروبی پایگاه اجتماعی خود را در حامیان این جریان از دست خواهد داد،وی را مجاب به تماس تلفنی با دختران موسوی وانتشار خبر آن کردند.
در همین زمینه شنیده شده که فرآیندی که برای این سناریو فراهم شده بود حاصل پی گیری های یک هفته ای مشاوران خاتمی بوده به شکلی قسمت اعظم این تلاش مصروف هماهنگی با خانواده میرحسین موسوی بوده است.


:: بازدید از این مطلب : 430
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 21 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من
 

بازيگران يكي از سناريوهاي جنگ رواني كه توسط سرويس هاي جاسوسي غرب به خدمت گرفته شده بودند، به تيپ هم زدند و تمام رشته هاي اين سرويس ها را پنبه كردند.
سال گذشته در بحبوحه فتنه سبز، ستاد مشترك سرويس هاي جاسوسي سه گانه (ام آي6، سيا و موساد) كوشيدند با به خدمت گرفتن 5 كارمند دون پايه چند سفارت ايران در اروپا، گروهي موسوم به «كمپين سفارت سبز» را علم كرده و چنين القا كنند كه دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران دچار ريزش شده است. طيف گسترده اي از رسانه هاي آمريكايي و اروپايي نيز براساس يك سفارش بسيج شدند تا خط القايي ستاد مشترك سرويس هاي سه گانه را پيش ببرند و باعث ريزش در سفارتخانه هاي ايران شوند.
اما با شكست مفتضحانه فتنه سبز و از آن مهمتر بدبياري هاي غرب هم در چالش هسته اي با ايران و هم انتفاضه اسلامي در خاورميانه، اكنون 5 كلاهبردار ياد شده به تيپ هم زده و عليه همديگر افشاگري مي كنند. ماجرا از آنجا علني شد كه 4 عضو كمپين كذايي (به نام هاي درويش رنجبر، حسين عليزاده، فرزاد فرهنگيان و ابوالفضل اسلامي) ضمن انتشار بيانيه اي اعلام كردند محمدرضا حيدري را از سخنگويي «كمپين» خلع كرده اند. آنها در اين بيانيه تأكيد كردند: «متأسفانه جرياني موسوم به موج سبز اخيراً با اعلام برقراري ارتباط با آقاي محمدرضا حيدري سخنگوي سابق كمپين مدعي شده كه موج سبز مسئول گسستن ديپلمات ها از ايران بوده است. با كمال تأسف آقاي حيدري نيز بدون اطلاع اكثريت اعضاء، ارتباط سازماني نزديكي با تشكل مذكور برقرار نموده است. با كمال تأسف به رغم تلاش اعضاي كمپين جهت احتراز آقاي حيدري از هرگونه همكاري با جريان موج سبز، تذكرات اكثريت اعضاء مورد توجه نامبرده قرار نگرفت و تماس با آن جريان همچنان از سوي ايشان ادامه داشته است. از اين رو با توجه به وقايع پيش آمده و همچنين با عنايت به بيانيه قبلي كمپين، محمدرضا حيدري براساس يك تصميم درون سازماني از سخنگوي كمپين سفارت سبز خلع گرديد و از اين پس بيانيه هاي صادره بدون ذكر نام اكثريت اعضاي كمپين فاقد هرگونه اعتبار مي باشد.»
متقابلاً حيدري هم كه قصد داشته به تنهايي طرف غربي را سركيسه كند و اين استعفاي 5 نفره! از سفارت هاي ايراني را به نام خود فاكتور كند، بيكار ننشسته و برخي موارد مگو را فاش كرد. وي با انتشار اطلاعيه اي در حالي كه همچنان خود را متولي كمپين كذايي معرفي مي كرد، نوشت: پيرو بيانيه قبلي اين كمپين در خصوص نفوذ اصلاح طلبان در ميان اپوزيسيون خارج از كشور به استحضار مي رساند؛ محمدرضا حيدري همكار سفارت ايران در نروژ هفتم ژانويه 2010 از دولت نروژ پناهندگي سياسي دريافت نمود[!] و از ديپلمات هاي شاغل در سفارتخانه هاي ايران خواست بعنوان سفير سبز به اين كمپين بپيوندند. 24 ساعت بعد علي اكبر اميدمهر كه قبلا با اسناد اتمي و پاسپورت سياسي از آخرين محل ماموريت خود گريخته و به غرب پناهنده شده آمادگي خود را براي پيوستن به اين كمپين اعلام نمود. سپس شخصي به نام درويش رنجبر كه مدعي بود ديپلمات بوده تقاضاي عضويت در كمپين را نمود. دو ماه بعد فرد ديگري از دوستان خود به نام ابوالفضل اسلامي را معرفي نمود. اين كمپين بنابه اصل حقوقي برائت درخواست، اين دو را به علت مبتدي بودن كار كمپين و نداشتن تجربه و امكانات پذيرفت.
اين شياد حرفه اي با كلاهبردار توصيف كردن ديگر هم قطاران نوشت: بعدا حسين عليزاده و فرزاد فرهنگيان به كمپين پيوستند. به تدريج شناسايي بيشتري از سوابق اعضاي جديد به عمل مي آمد. براي مثال معلوم گرديد آقاي رنجبر از 1987 تا 1995 كارمند وزارت خارجه بوده و پس از استعفا از وزارت خارجه، در تاريخ مزبور از مرز شرقي كشور را ترك كرده است و سرانجام از آمريكا سر در آورده است. آقاي اسلامي نيز در پي خاتمه ماموريتش در ژاپن به ايران بازگشته و در سال 2004 پس از استعفا از شغل خود در وزارت خارجه با پاسپورت عادي رژيم جمهوري اسلامي و اخذ ويزا از سفارت ژاپن در تهران و تبديل به احسن نمودن اموال منقول و غيرمنقول جهت ادامه زندگي به توكيو بازگشته است. ايشان تا يكي دو ماه قبل از سفر اخيرشان به آمريكا پاسپورت ايراني خود را حفظ نموده و هر بار لازم بوده بعنوان يك ايراني مقيم ژاپن پاسپورت خود را با مراجعه به سفارت تمديد مي نموده است. آقايان رنجبر و اسلامي تا آخرين روزهاي پيوستنشان به كمپين، كوچكترين سابقه فعاليت سياسي عليه رژيم نداشته اند.
حيدري اضافه كرد: بارها به آقاي اسلامي اخطار انضباطي داده شد تا به خاطر مسايل شخصي و خانوادگي و تحبيب قلوب نئوكانهاي آمريكايي كه خواهان جنگ عليه ايران هستند خود را به آنان نفروشد كاري كه سرانجام انجام گرفته و از ايشان قول گرفته شده در صورت مجاب كردن كمپين به پروسه جنگ با رژيم و بمباران مراكز اقتصادي و تاسيسات اتمي رژيم كاري در حد اداره يك مهد كودك در اختيار وي در آمريكا به وي داده شود و اعضاي خانواده وي نيز به آمريكا منتقل شوند. آقاي حسين عليزاده با برنامه از پيش تدارك ديده شده و نه بخاطر دلسوزي براي ايران و در پايان ماموريت خود در فنلاند و نيز فروش اموال منقول و غيرمنقول، خود را در ايران به عضويت كمپين تحميل نموده بود. اين كمپين بارها در جلسات خود به ايشان اخطار انضباطي داده و درخواست شده بود، كمپين سفارت را قرباني مطامع شخصي و جاه طلبانه خود ننمايد. ايشان نه دلشان به حال مردم سوخته و نه عضو صالح و پاكي براي اين كمپين به شمار مي رود.

 

 

 


«ضربه اصلي را به جنبش سبز كي زد؟ از وقتي كه سايت هايي مثل كلمه و جرس و راه سبز درست شدند، جنبش ضربه اصلي رو خورد».
يكي از مخالفان مقيم خارج كشور با طرح مسئله فوق يادآور شده است: اين قدر كه ما از رسانه ها و شبكه ها و سايت هاي خودمان ضربه خورديم، از اطلاعات رژيم ضربه نخورديم. جنبش كه تازه راه افتاده بود، خوب بود. بعدش يك سايت هايي درست شد. يكي اسمش جنبش راه سبز، يكي كلمه، يكي جرس، يكي راه سبز... خلاصه 500 تا اسم درآمد. يك سايت با عده اي نويسنده شروع كردند به نوشتن مطالبي و نسبت دادن آن به سران جنبش. از وقتي كه رسانه هاي غربي مانند بي بي سي گفتند «به گزارش سايت مخالفان دولت»، هر روز خبرها مزخرف تر از ديروز شد. به جاي گير به نظام شروع كرديم به گير دادن به مهران مديري و كارگردان اخراجي ها و ساير چيزها.
اين عنصر ضدانقلاب در «بالاترين» نوشت: فلان سايت موثق جنبش سبز ديروز داره ميگه هيچ ارتباطي با سران جنبش نداره، فرداش مياد خبر ميده كه نسخه دوم منشور رو از اين دوتا گرفته!! روز سوم ميگه كه اونا رو كردن تو كيسه و در حالي كه جلوي چشم چند نفر كه هيچ موبايلي! نداشتن كه فيلم بگيرن، كتك زنان بردن تو زندان... بعد فرداش دوباره ميگه نه بابا! تو خونه نشستن و هيچ خبري نيست و حكومتي ها راست ميگفتن!! كار به جايي كشيده كه از ديروز كه يه جاسوس رو گرفته بودن و ميگفتن بابا جاسوسه و كسي باور نمي كرد، حالا رسيديم به اونجايي كه حرف راست رو بايد از اونا بشنويم!
اين ضد انقلاب عصباني مي افزايد: حالا قسمت بعدي رو نيگا كن!! رفتن حرف هاي فلان آدم اطلاعاتي [طائب] رو شنود كردن! كه گفته، بياين براي اينكه ميرحسين طرفدارهاش رو از دست بده، دست بذاريم رو دهه 60!! اين هيچ چيزي رو به ذهن شما نمياره؟! چرا بايد يه سايت اصلاح طلب، يه همچين مطلبي بگه؟ راستش من كه فكر ميكنم تنها دليل يه همچين حرف هايي، اينه كه بگن بله!! اونايي كه دارن از ميرحسين انتقاد ميكنن، با ما هستن و نمايش ميدن!!
وي ادامه داد: به نظر من، جمهوري اسلامي ديگه اصلا ماها رو جدي نميگيره!! و فقط محض احتياط چارتا سرباز مي فرسته تو خيابون... مثلا الان كلي آدم هستن كه تو اينترنت، با اسم واقعي فعاليت ميكنن توي ايران. و به شدت و علني دارن از حكومت انتقاد ميكنن و كسي هم كاريشون نداره... يه جاي كار داره مي لنگه! اين وسط يه بازي در كاره و من مي ترسم. مي ترسم از اينكه توي يه بازي اطلاعاتي خارج از حد تصورات گير افتاده باشيم. باز هم شك هاي پارسالي به سراغم اومده.

 
 

 

 

غوغاسالاران شبكه عنكبوت پس از چند سه شنبه افتضاح در لاك سكوت مطلق فرو رفته اند.
مجموعه جريان هاي ضدانقلاب فعال در شبكه هاي ماهواره اي و فضاي مجازي به همراه گروهك خلق الساعه اي به نام شوراي هماهنگي راه سبز، پس از نمايش لكه اي در 25 بهمن، تاريخ هاي اول اسفند، 10 اسفند و 17 اسفند را براي راهپيمايي اعلام كردند و آخرين بار سه شنبه گذشته را هدف تبليغات قرار دادند.
شوراي ياد شده در كمتر از 2 هفته 5 بيانيه و اطلاعيه صادر كرد تا شايد حرارتي به اجاق كور فتنه بدمد. اما پس از سپري شدن موعد كذايي، ظاهرا شوراي هماهنگي نيز دچار نوعي مرگ شيرين شده و سكوت اختيار كرده است. همچنين صداي آمريكا، دويچه وله، راديو فرانسه، بي بي سي، راديو زمانه، فيس بوك، روزنت، راديو فردا، جرس و دهها سايت و شبكه وابسته به گروهك هاي مختلف ضدانقلاب كه به كار داغ كردن غوغاي ياد شده اهتمام داشتند، به حالت نيمه تعطيل درآمده و كمترين خبر و تحليلي درباره وعده هاي داده شده راهپيمايي آن هم از امام حسين(ع) تا آزادي! منتشر نمي كنند. در اين ميان و نوعي از يأس و سرخوردگي در قبال اين خيالپردازي جديد در محافل ضدانقلاب ديده مي شود. از طرف ديگر سايت هايي نظير بالاترين و خودنويس به طور محدود، برخي شكايت ها را از وضعيت پيش آمده منتشر كرده اند كه مي خوانيد:
- آخه اين چه وضعشه؟ معلوم نيست ما تظاهرات مي كنيم يا چند سرباز نيروي انتظامي؟ جماعت غيور! به جاي اينكه هي لينك آموزشي بديم، بادكنك هوا كنيم، تخم مرغ سبز درست كنيم و قاشق زني كنيم، يك فكري بكنيم. با شل كن سفت كن كه نميشه جنبش راه انداخت.
- آقا هشت مارس، خريد مريد چه خبر؟ در راستاي اينكه امروز هشت مارس (سه شنبه) بود و اتفاقا 17 اسفند هم بود و دست بر قضا هر دوي اينها زرتي افتاده بود سه شنبه، خريد در سه شنبه ها بر هر نامسلماني واجب است، لذا ما ضمن حمايت از هرگونه اينترنت، صرفا به خاطر حمايت از زنان و كلا... اي تف به قبر هرچي آدم دروغگو.
- دست مريزاد آقاي جمهوري اسلامي. امروز روز جهاني زن بود ولي مرد باشيم و اعتراف كنيم كه در بازي سه شنبه هاي حكومت گرفتار شديم. هدف حكومت اين بود كه اين بازي رو آنقدر به درازا بكشونه تا خستگي و نااميدي بر جنبش سبز چيره بشه كه شوربختانه شد. ما فريب خورديم.
- نتيجه اين سه شنبه هاي اعتراضي چي بود؟ اصلا كي ها بودند كه دعوت كردند و ما نمي شناسيمشان؟ من متاسفم كه هميشه همه چيزو دير مي فهميم بابا دارند ما رو اسگل مي كنند كه نااميد بشيم. يكبار در بالاترين يكي لينك زده بود اين سه سه شب هر سه سه شب سه شنبه است. ميدونين اين يعني چي؟ چرا نمي خواين بفهمين اصلاح طلبها خود نظامن آخه بايد بازي جديد راه مينداختن.
- آقا اين پروژه هم شكست خورد. آخريش همين 17 اسفند و 8 مارس. ما به بي عملي محض پس از عاشوراي سال گذشته رسيده ايم.
- همين يك ماه از عرش به فرش سقوط كرديم. شوراي محترم هماهنگي! تاريخ هايي هم كه اعلام كرده بوديد گذشت، متاسفانه بعد از 3 هفته هيچ قدم روشني برنداشتيد هيچ، كه هويت خود شما هم در ابهام است. آن هم كه وضع موسوي و كروبي است.
- به هوش باشيد اين فيلم هايي كه منتشر مي كنند، تكراري و آرشيوي است براي تحريك آدم هايي مثل من احساساتي. آخه چرا با احساسات ما بازي مي كنن. خواهشا فيلم هايي كه حقيقت داره رو بذارين.
- مبارز خارج نشين! يهو نيفتي توي گود! دوستان خارج نشين خوش نشين كه در كنار گود نشسته و لنگش كن لنگش كن راه انداخته ايد، شما اگر مردي از پاي كامپيوتر بلند شو برو دم سفارت چند تا داد بزن صواب [ثواب] داره.

 

 

 
 
 

 

 


گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: سايت گويانيوز- معروف به سيانيوز- بدجوري از دست موسوي و كروبي و خاتمي عصباني شده و اين سه تفنگدار بي فشنگ را به باد تمسخر گرفته.
گفت: چرا؟! اين سايت كه از حاميان سينه چاك سران فتنه بود.
گفتم: خطاب به آنها نوشته؛ وقتي مي دانيد هيچ كس به فراخوان شما محل نمي گذارد و اعتنايي نمي كند چرا فراخوان مي دهيد كه هيچ كس نيايد و باعث آبروريزي شود.
گفت: حيوونكي حق داره!
گفتم: گويانيوز با تمسخر خطاب به آنها نوشته؛ «وقتي مي توانيد با فراخوان خود از سرخه حصار تا كرج را پر از جمعيت كنيد، چرا فقط به ميدان امام حسين تا آزادي اكتفا مي كنيد»؟!
گفت: خودمونيم ها! اين سايت سيانيوز هم كلك مرغابي ميزنه! و به جاي اعتراف به اينكه ديگر هواداري باقي نمانده، مي خواهد وانمود كند كه هنوز هواداران وجود دارند ولي به فراخوان توجه نمي كنند!
گفتم: اي ول! يارو يك بال مگس را كند و بعد گفت بپر! مگسه به زور پريد. بال ديگرش را هم كند و بعد گفت؛ بپر! ولي مگس ديگر نتوانست بپرد و بعد يارو گفت؛ از اين آزمايش نتيجه مي گيريم كه اگر بالهاي مگس را بكنيم، مگس كر مي شود و ديگر گوشش نمي شنود!

 

 

 
مركز مطالعات امنيت ملي دانشگاه تل آويو:
اسرائيل در محاصره انقلاب هاي منطقه و ايران هسته اي خفه مي شود

يك مركز مطالعات راهبردي در تل آويو نسبت به تهديدهاي جدي امنيت ملي براي رژيم اشغالگر قدس كه در اثر فشار دوجانبه از سوي انقلاب هاي منطقه و برنامه هسته اي ايران بوجود آمده، به طور جدي هشدار داد.
مركز مطالعات امنيت ملي در دانشگاه تل آويو در گزارشي نوشت: «مقامات اسرائيلي بايد تصميمات تعيين كننده اي بگيرند زيرا تحولات در جهان عرب بر تهديدات راهبردي عليه اسرائيل خواهد افزود، علاوه بر اين كه ايران هسته اي نيز تل آويو را تهديد مي كند.»
اين مركز در گزارش خود با بيان اين كه اوضاع راهبردي اسرائيل وخيم شده براي اين موضوع دو دليل مي آورد. اين مركز در گزارش خود مي نويسد: «تحولات تعيين كننده در خاورميانه و عرصه بين الملل و نبود پاسخ مناسب از سوي نهاد سياسي در اسرائيل به اين تحولات، دو دليل اصلي وخيم شدن وضع راهبردي اسرائيل است.»
اين گزارش مي افزايد: «دولت ائتلافي اسرائيل از ارائه يك سياست مشخص با اهداف روشن مرتبط با وضع اسرائيل و خطرات پيرامون آن خودداري كرده و در مقابل شيوه به تاخير انداختن تصميم گيري ها را در پيش گرفته و از برداشتن گام هاي مرحله اي كه فشارهاي بين المللي فوري را مهار كند خودداري كرده است.»
تهيه كنندگان اين گزارش تصريح كرده اند در داخل دولت اسرائيل ديدگاه هاي متفاوتي درباره تعامل با مذاكرات براي تدارك يك راهكار سياسي ميانه و منطقه اي وجود دارد.
اين گزارش سپس به شكل گيري يك ديدگاه مسالمت جو درون سيستم سياسي اسرائيل اشاره مي كند كه عقيده دارد الان وقت امتياز دادن است. در گزارش آمده است: «برخي در دولت اسرائيل معتقدند تلاش براي امضاي توافقنامه جزء منافع درجه يك اسرائيل است. اين دسته از مقامات اسرائيلي معتقدند اگر اسرائيل نتواند با فلسطينيان و سوريه به توافقاتي دست يابد در كوتاه مدت بهاي سنگيني پرداخت خواهد كرد و روابط تل آويو با شماري از بازيگران بين المللي مهم بيش از پيش به تيرگي خواهد گرائيد و از طرف ديگر براي سلب مشروعيت از اسرائيل تلاش خواهد شد علاوه بر اين كه خطرات امنيتي بزرگي براي تل آويو خواهد داشت.»
اين گزارش در ادامه با هشدار درباره به خطر افتادن جايگاه محمود عباس نوشته است: «عده اي از مقامات اسرائيلي معتقدند چالش ديگري وجود دارد كه تل آويو بايد براي آن چاره انديشي كند. اين چالش نيز آن است كه روند كنوني ممكن است موقعيت تشكيلات خودگردان فلسطيني را با تركيبي كه هم اكنون دارد به خطر بياندازد و از بين ببرد كه در آن صورت تمام دستاوردهاي اسرائيلي ها در ساختن نيروهاي امنيتي جديد براي تشكيلات خودگردان فلسطيني به رياست محمود عباس كه با كمك آمريكا اتحاديه اروپا و اردن به دست آمده است بر باد رود.»
اين گزارش به نشانه هاي زيادي مبني بر انزواي فزاينده اسرائيل در عرصه منطقه اي و بين المللي اشاره كرده است به ويژه آن كه اين انزوا باعث مي شود مقابله با چالش هاي پيش رو به تنهايي براي اسرائيل بدون همكاري و هماهنگي بين المللي دشوار شود.
اين گزارش اضافه مي كند: «اين موضوع به صورت ويژه اي با دو چالش امنيتي اساسي كه تل آويو با آنها مقابله مي كند ارتباط دارد. يكي تبديل شدن ايران به يك قدرت هسته اي و ديگري منازعه با طرف هايي كه كشور نيستند مانند حزب الله و حماس. اگر تلاش ها براي متوقف كردن طرح هسته اي ايران شكست بخورد نياز به همكاري هاي بين المللي براي مهار تهديد ايران افزايش خواهد يافت. اسرائيل به تضمين هاي هسته اي از آمريكا نياز دارد تا بازدارندگي اش را عليه ايران تقويت كند. تل آويو همچنين به تضمين هايي براي كسب كمك آمريكا نياز دارد تا اين كمك ها را به كشورهاي عرب خليج فارس بكند.»
گزارش مركز مطالعات امنيت ملي دانشگاه تل آويو ادامه مي دهد: «مقامات اسرائيلي اين موضوع را قبول دارند. هرگونه حمله اسرائيل يا آمريكا به تاسيسات هسته اي ايران مي تواند به فشار تهران به حزب الله لبنان براي مشاركت در نبرد و ناآرام كردن مرزهاي شمال اسرائيل منجر شود.»
 

 

 

«اسلام» مهمترين نقطه مشترك كشورهاي شمال آفريقا و كشورهاي آسياي جنوب غربي است و نيز جذاب ترين عنصر تعريف كننده فرهنگ و تمدن مردم در اين دو منطقه است. اسلام از آغاز در اين دو منطقه نشو و نما كرده و در طول قرن ها ماندگار بوده است.
قرن ها اين مناطق با هويت اسلامي شناخته شده اند و قرن ها با همين هويت در برابر هجوم نظامي، سياسي و فرهنگي دشمنان خود ايستاده اند.
در طول 14 قرن گذشته، جهان اسلام در دو مقطع در معرض هجوم متراكم تر و متمركزتري قرار گرفت. يكي از اين دو مقطع حمله مغول است كه در سال 618 هجري قمري به وقوع پيوست و بيشترين خسارات را در پي داشت، حمله مغول ها به جهان اسلام و بخصوص حمله آن به ايران در شرايطي صورت گرفت كه از قرن پنجم هجري، غرب جنگ صليبي را عليه مسلمانان شروع كرده بود اين حملات 180 سال يعني نزديك به دو قرن به درازا كشيد و در نتيجه آن، بخش هاي حساسي از جهان اسلام شامل فلسطين، سوريه، لبنان و اردن به تصرف آنان درآمد.
حمله مغول ها در اين شرايط به منزله «ضربه آخر» بود و پس از آن با حمله تاتارها، بيم آن مي رفت كه جهان اسلام به كلي دچار فروپاشي شود اما عليرغم آنكه نزديك به 500 سال، جهان اسلام در اين شرايط سنگين بسر برد دچار فروپاشي نشد البته بسياري از فرصت ها را از دست داد و ويراني هاي بعضاً جبران ناپذيري به آن تحميل گرديد.
جهان اسلام بار ديگر در قرن هاي 19 و 20 ميلادي-13 و 14 قمري- مورد حمله شديد غرب قرار گرفت. فروپاشي امپراتوري عظيم عثماني كه بر بخش وسيعي از جهان اسلام سيطره داشت و نفوذ جدي در اركان دولت هاي جهان اسلام و ايجاد تقابل جدي ميان دولت ها و مردم محصول سياست هاي استعماري در اين دوره بود. غرب در اين دوره دوبار به بهانه جنگ هاي جهاني اول و دوم بخش وسيعي از كشورهاي شمال آفريقا و آسياي جنوب غربي را به تصرف خود درآورد. مراكش، الجزاير، تونس، ليبي، مصر، فلسطين، لبنان، سوريه، اردن و عراق مستقيماً توسط ارتش هاي انگليس، فرانسه و ايتاليا به اشغال درآمدند و با پيدايي «جامعه ملل» كه بعداً به «سازمان ملل» تبديل شد، عنوان اشغالگري به قيمومت تغيير كرد تا انگليسي هاي اشغالگر بتوانند فلسطين را به صهيونيست ها تحويل دهند.
جنگ جهاني دوم و ضربات سنگيني كه به انگليس، فرانسه، ايتاليا و آلمان وارد كرد مانع تداوم اشغال پرهزينه جهان اسلام توسط قدرت هاي اروپايي گرديد و لذا از آغاز دهه 1950 تا اواسط دهه 1970 كشورهاي اسلامي يكي پس از ديگري به استقلال رسيدند و از اشغال مستقيم نظامي رها شدند اما اين يك فريب و اغوا بيشتر نبود چرا كه آمريكايي ها كه از پايان جنگ جهاني دوم به خاورميانه و شمال آفريقا پا گذاشتند، سياست اشغال مستقيم كشورها كه بسيار پرهزينه و كمرشكن بود را به سلطه غيرمستقيم و برپايي رژيم هاي وابسته و مزدور تغيير دادند. از اين به بعد رژيم هايي نظير رژيم پهلوي در ايران، نميري در سودان، آل صباح دركويت، آل خليفه در بحرين، سادات و مبارك در مصر، بورقيبه و بن علي در تونس به ميدان آمدند تا كشورهايشان را بدون نياز به نيروي نظامي آمريكا تسليم ايالات متحده و غرب نمايند.
غرب در فاصله سالهاي 1945 تا 1979 يعني بمدت 35 سال سيطره مطلقي بر كشورهاي شمال آفريقا و آسياي جنوب غربي داشت.
با پيروزي انقلاب اسلامي در ايران در پايان دهه 1970 دگرگوني آغاز شد. رژيم هاي غربي حاكم بر جهان اسلام يكي پس از ديگري در معرض فروپاشي قرار گرفتند. اركان نظاميان وابسته به آمريكا در تركيه متزلزل شد، جعفر نميري در سودان سقوط كرد، انورسادات ترور شد، پيشروي اسرائيل كاملا متوقف و سپس معكوس گرديد و در ساير كشورهاي اسلامي رخدادهاي مهمي نظير اكثريت يافتن اسلام گراها در كشورهايي كه انتخابات و پارلمان داشتند، روي داد.
با پيروزي انقلاب ايران بار ديگر «اسلام» موفقيت خود را در انديشه، تمدن و حاكميت جهان اسلام نشان داد و «حكومت اسلامي» به يك مطالبه عمومي در خاورميانه و شمال آفريقا تبديل گرديد از اين مرحله غرب خود را در برابر وضعيتي حساس ديد و اين در حالي بود كه حالا درجه نفرت كشورها و ملت هاي مسلمان از غرب به خصوص در خاورميانه به اوج خود رسيده و ابزارهاي غرب براي اثرگذاري بر جهان اسلام كارآيي خود را از دست دادند. غرب چاره اي جز اين نديد كه بر چهره زيباي اسلام و حكومت اسلامي رنگي از خون و خشونت بكشد آنان از يك سو به تبليغات شديداً منفي عليه جمهوري اسلامي و اهداف و دستاوردهاي آن روي آوردند تا مسلمانان رغبتي به تكرار تجربه ايران پيدا نكنند از سوي ديگر با برجسته سازي فعاليت ها و افكار گروههاي سلفي نظير القاعده و معادل خواندن آنان با اسلام، انقلاب اسلامي و «اسلام سياسي» درصدد برآمدند تا مبارزه با اسلام و مسلمانان را مخفي و موجه گردانند. اما اشغال افغانستان و عراق توسط آنان و تهديد بقيه كشورهاي اسلامي و به ميان كشيدن پاي خاورميانه جديد كه در واقع تجزيه و تكه پاره كردن جهان اسلام بود، چهره واقعي غرب را در مواجهه با مسلمانان آشكار كرد.
جنگ 33 روزه عليه حزب الله لبنان و 22 روزه عليه مقاومت فلسطين در غزه، ماهيت ضداسلامي و ضدعربي غرب را كاملا برملا كرد. در اين ميان همراهي سران بسياري از رژيم هاي عربي شمال آفريقا و خاورميانه عربي با رژيم صهيونيستي و يا سكوت آنان در اين دو جنگ اثر رواني زيادي در كشورهاي اين دو منطقه برجاي گذاشت هم زمان با توسل غرب به خشونت و جنگ عليه جهان اسلام كه به عمومي شدن خشم مسلمانان نسبت به غرب مي انجاميد، در كشورهاي اسلامي، تجربه هاي گرانقيمتي به وجود آمد. ايران عليرغم فشار بسيار سنگين سياسي، امنيتي، اقتصادي، ديپلماتيك و رسانه اي ماندگار شد و به مراحل بسيار بالايي از علم، امنيت، پيشرفت اقتصادي و بسط تجربه مدني دست پيدا كرد پيشرفت علمي ايران و ارتقاء آن به موقعيت هاي 5 تا 16 در رشته هاي مختلف، اجراي طرح هاي بزرگ اقتصادي در ايران، روي كار آمدن دولتي عميقا مردمي و برگزاري انتخاباتي حيرت انگيز با مشاركت 85 درصدي شهروندان و صيانت از آراء مردم عليرغم به هم پيوستگي صفوف مخالفان خارجي و داخلي بسيار توجه برانگيز بود.
در عين حال مقاومت 9 ساله افغان ها در جنگ با ارتش رعب انگيز سرخ در فاصله سالهاي 1357 تا 1366 و پيروزي بر صدها هزار نظامي مجهز شوروي (سابق) با حداقل امكانات در كشوري با اكثريتي سني، مقابله جانانه 25 ساله حزب اله با اشغالگران اسرائيلي در فاصله سالهاي 1361 تا 1385 و در نهايت وادار كردن نظاميان اين رژيم به عقب نشيني از لبنان در سال 2000 و شكست دادن ارتش افسانه اي اسرائيل در جنگ 33 روزه تجربه موفق ديگري از مقاومت اسلامي بود.
پيروزي جوانان مؤمن در يمن بر رژيم مسلح علي عبدالله صالح و شكست دادن نيروهاي نظامي مشترك يمن، عربستان، اردن و آمريكا در جريان 6 دور جنگ سنگين در فاصله سالهاي 1382 تا 1388 در حالي صورت گرفت كه جوانان گروه «شباب مؤمن» در آغاز راه از دويست نفر تجاوز نمي كردند و امروزه داراي بسيجي قوي مركب از حدود يكصدهزار رزمنده هستند. اين هم يك تجربه اسلامي ديگر بود.
تجربه مقاومت فلسطين در جنگ با رژيم صهيونيستي كه ابتدا در سال 2005 به صورت عقب نشيني ارتش اسرائيل از منطقه غزه جلوه گر شد، در سال 2009 با پيروزي در جنگ سنگين هوايي، زميني و دريايي 22 روزه به اوج خود رسيد و تصوير رژيمي شكست ناپذير را به رژيمي ناتوان تبديل كرد و تجربه ديگري از مقاومت پيروز اسلامي به ثبت رسيد.
غلبه مردم عراق بر اشغالگران آمريكايي در پروسه اي سياسي و واداشتن سران اين كشور به امضاي قرارداد خروج از عراق و سپس دست يافتن به دولتي اسلامي بومي و دگرگون كردن همه ساختارهاي رژيم گذشته و غلبه بر طرح هاي سياسي- امنيتي اشغالگران، تجربه تحسين برانگيزي بود به گونه اي كه آمريكايي ها با صراحت اعتراف كردند براي اولين بار پاي ورقه اي را امضا كرده اند كه بايد در موعدي مقرر سرزميني كه اشغال كرده اند را ترك كنند. البته پس از اين افغان ها نيز در آذر89 توانستند غرب را وادار به امضاي قرارداد خروج كامل از افغانستان تا سال 2014 نمايند.
اين تجربه هاي موفق جهان اسلام كه همه آن ها «تجربه اي اسلامي» به حساب مي آمد و به بلوك مقاومت تعلق داشت اين سؤال را پاسخ داد كه پس از به زير كشيدن رژيم هاي وابسته و اخراج غرب از كشورهاي اسلامي چه فرمول جايگزيني وجود دارد.
در واقع كنار هم قرارگرفتن دو تجربه و دو فضاي عيني، خاورميانه و شمال آفريقا را در شرايط ويژه اي قرار داد تجربه اول بيش از 200 سال استيلاي اسارت بار غرب بر جهان اسلام بود كه مهمترين نتيجه آن خدشه بر هويت اسلامي مردمي در اين كشورها و به تاراج رفتن فرهنگ و تمدن آنان بود تجربه دوم موفقيت هاي بسيار برجسته دنياي اسلام در اين هماوردي بود.
در واقع اين دو تجربه تلخ و شيرين بود كه كشورهاي اسلامي شمال آفريقا و آسياي جنوب غربي را به صورتي پياپي وارد ميدان كرد و تاريخي ترين تحولات پرشتاب را به تصوير كشيد اين البته خود تجربه اي است كه وقتي موفق شد به بخش هاي غيرعرب جهان اسلام كه هنوز مستقيم يا غيرمستقيم در سيطره غرب قرار دارند، هم كشيده مي شود و از اين رو مي توان گفت جهان اسلام با سرعت حيرت انگيزي در حال بازيابي هويت خود و بازتعريف نظام ها و دولت هاي خود مي باشد اين روند قطعاً به پيدايي نظام ها و دولت هايي محبوب و قدرتمند در اين كشورها منجر مي شود نظام هايي كه در خارج از سيطره غرب آزادند و در داخل پيشرفته خواهند بود. در واقع جهان اسلام بعد از حدود 5 قرن هجران و فاصله گرفتن از سرچشمه اينك به وصل مي رسد و از سرچشمه زلال اسلام عزيز سيراب مي شود.
سعدالله زارعي

 

 

 
ر بيانيه پاياني اجلاس نهم دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري
اعضاي مجلس خبرگان خواستار محاكمه سران فتنه و عوامل اغتشاشات شدند

خبرگزاري فارس: اعضاي مجلس خبرگان رهبري در پايان اجلاسيه رسمي دو روزه خود، با تقدير از اقدامات نيروهاي امنيتي در برقراري امنيت شهروندان، خواستار محاكمه و مجازات قانوني سريع سران فتنه و عوامل اصلي اغتشاشات اخير شدند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس، نهمين اجلاسيه رسمي دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري عصر امروز چهارشنبه با صدور بيانيه‌اي كه نسخه‌اي از ان در اختيار اين خبرگزاري قرار گرفت و متن آن در پي مي‌آيد، پايان يافت.

در اين بيانيه كه با آيه شريفه "الم تر كيف ضرب‌الله مثلا كلمه طيبه كشجره طيبه؛ اصلها ثابت و فرعها في ‌السماء توتي اكلها كل حين باذن ربها و يضرب‌الله الامثال للناس لعلهم يتذكرون " آغاز شده،‌ آمده است: شجره طيبه‌ انقلاب اسلامي كه به‌دست توانمند حضرت امام (ره) در دل‌هاي مستضعفان جهان غرس شد، هر لحظه به اذن خدا ثمره مي‌دهد و پيوسته آثار اين شجره طيبه و فرآورده‌هاي هدايت‌گرايانه آن شكوفاتر خواهد بود؛ چنانچه در آغاز سي و سومين سالگرد تولد اين حركت الهي بخش وسيعي از جهان اسلام عليه ظلم و ستم به پا خاسته و نداي آزادي طلبي و اسلام‌طلبي را فرياد مي‌زنند.

مجلس خبرگان رهبري با تقدير از حضور با صلابت و دشمن ‌شكن مردم خداجوي و بصير ايران اسلامي در راهپيمايي عظيم 22 بهمن در بيانيه خود تصريح كردند: خداوند را شاكريم كه افتخار نمايندگي كساني را داريم كه همواره با صبر و بصيرت فراگير و انقلابي خود توانسته‌اند پشتوانه عظيم انقلاب اسلامي باشند و مقابل فتنه آفريني‌هاي مستمر منافقان داخلي و هجمه‌هاي سنگين خارجي بهترين مواضع را اتخاذ كنند.

آنها در بيانيه خود متذكر شدند كه مردم انقلابي ايران اسلامي با حضور ميليوني خود در صحنه‌هاي مختلف، نشان داده‌اند كه پيشاپيش بسياري از نخبگان حركت مي‌كنند.

خبرگان ملت در بند ديگري از بيانيه پاياني اجلاسيه خود آورده اند: انقلاب اسلامي در عمر 32 ساله خود هيچ‌گاه از دشمني مستكبران و استعمارگران نياسوده است اما به لطف الهي از دسيسه‌ها و دام‌هاي آنان با موفقيت رسته است؛ به يقين سبب اين همه موفقيت جز لطف الهي، رهبري هوشمندانه نظام و بصيرت و استقامت مردم چيز ديگري نمي‌تواند باشد.

"مجلس خبرگان رهبري با رصد كردن هميشگي وضعيت داخلي و خارجي نظام، هر روز بيش از پيش صلاحيت و شايستگي رهبري را در مديريت جامعه اسلامي و به ويژه در خنثي سازي توطئه‌هاي دشمنان خارجي و عوامل داخلي آنان مشاهده مي‌كند و به پاس نعمت گرانقدر مقام معظم انقلاب، خاضعانه خداوند منان را شكرگزار است و پيوسته به انتخاب شايسته خود مي‌بالد و ضمن بيعت مجدد با معظم‌له، طول عمر با عزت و موفقيت رهبري عاليقدر نظام اسلامي را از خداوند منان طلب مي‌كند و مردم خداجوي ايران را به قدرشناسي بيشتر اين نعمت الهي توصيه مي‌كند ".

خبرگان ملت در ادامه بيانيه خود همچنين مسئوليت روحانيت و حوزه‌هاي علميه را بعد از سفر پر خير و بركت مقام معظم رهبري به استان قم و فرمايشات داهيانه ايشان در راستاي تحول، رشد و بالندگي مضاعف يادآور ‌شدند.

در بند ديگري از بيانيه پاياني اجلاسيه دو روزه مجلس خبرگان رهبري آمده است: در موقعيت كنوني كه انقلاب اسلامي با صلابت تمام پنجه در پنجه استكبار انداخته و در بخش اسلامي عربي خاورميانه و شمال آفريقا عوامل بيگانه را به خاك مذلت مي‌كشاند، همگان را به وحدت و اخلاق سياسي دعوت مي‌كنيم.

"ايجاد هرگونه اغتشاش، بي‌نظمي و حرمت‌شكني چه به عنوان برخورد با بي‌بصيرتان جامعه و چه براي همراهي با فتنه‌گران جز همنوايي با دشمنان قسم خورده ملت ايران و جدايي از خيل عظيم مردم مومن و انقلابي معناي ديگري نمي‌تواند داشته باشد ".

خبرگان ملت با محكوم كردن حركت مذبوحانه عده‌اي عوامل بيگانه و خائن به وطن كه در روز 25 بهمن ماه سال جاري اتفاق افتاد، از اقدامات و تلاش نيروهاي امنيتي در برقراري امنيت شهروندان قدرداني كرده و از قوه قضائيه مصرا خواستند سران فتنه‌ و عوامل اصلي اغتشاشات را هر چه سريع‌تر محاكمه كرده و به مجازات قانوني برسانند.


در بياينه مذكور همچنين ضمن تقدير از خدمات سه قوه به خصوص دولت در اجراي موفق برنامه خطير هدفمند كردن يارانه‌ها، دقت و احتياط در نحوه اجراي طرح را خواستار و از حسن همكاري مردم صميمانه تشكر و به مردم اطمينان داده شده است كه هدفمند سازي يارانه‌ها، گامي اساسي در بهروزي زندگي آنان خواهد بود.

مجلس خبرگان رهبري با تقدير از همت بلند دانشمندان و نخبگان توانمند ايراني در فتح قله‌هاي رفيع علم و دانش و تبريك اين موفقيت‌ها، ترور ناجوانمردانه برخي دانشمندان اين عرصه به دست عوامل مزدور موساد و سيا را محكوم كرده و به سران استكبار هشدار داد كه با ارتكاب چنين اعمال زشتي نه تنها قادر نخواهند بود، ملت فهيم ايران را از راه خود باز دارند بلكه شهادت هر يك از انديشمندان ايراني رويش عظيم را در علم و تقوا به دنبال خواهد داشت كه جز شرمندگي دشمنان، دستاورد ديگري نخواهد داشت.

در بند ديگري از بيانيه خبرگان ملت آمده است: پيوستن موج عظيم ملت‌هاي مسلمان را به جنبش بيدارگرايي اسلامي تبريك گفته و آنان را به كسب بصيرت بيشتر و صبر و استقامت در برابر دشمنان دعوت كرده و به آنان توصيه مي‌كنيم كه "ولا تهنوا و لا تحزنوا و انتم‌الاعلون ان‌ كنتم مومنين " و آنان را مژده مي‌ دهيم كه "الا ان نصرالله قريب " و از استكبار جهاني اكيدا مي‌خواهيم از مداخله در امور كشورهاي به پا خاسته اسلامي پرهيز كند.

همچنين در اين بيانيه به انديشمندان جهان اسلام يادآوري ‌شده كه موقع امتحان آنهاست و آبرو و حيات‌شان در گرو سربلندي در اين امتحان و در ادامه اين بند خطاب به متفكران مسلمان آمده است: اين شماييد كه مي‌توانيد در كنار اسلام و مردم باشيد يا خداي ناكرده جانب حكومت‌گران ظالم و از خدا بي‌خبر را بگيريد؛ شرايط كنوني بهترين وقت است كه اتهام شعار "نحن مع من غلب " را از دامن خود پاك كنيد و در صف مردم قرار گيريد و خلاء رهبري را در بين آنان پر كنيد و با جمع كردن آنان زير پرچم توحيد، اجازه ندهيد عوامل استكبار ميوه‌ اين حركت‌هاي مبارك را بچينند و يا آنان را به سمت و سوي ديگري جهت دهند.

اعضاي مجلس خبرگان رهبري در فراز ديگري از بيانيه پاياني اجلاسيه اخير خود با تقدير از خدمات آيت‌الله هاشمي رفسنجاني طي سالها مسئوليت در مجلس خبرگان و اخلاق كريمانه و سعه‌ صدر وي، براي آيت‌الله مهدوي كني كه داراي سوابق درخشاني در عرصه‌ علم و عمل هستند، در سنگر رياست خبرگان آرزوي توفيق كردند.

در بند پاياني بيانيه خبرگان ملت نيز ياد و خاطره‌ امام بزرگوار، يادگاران امام و مرحوم دكتر بروجردي داماد ايشان و شهداي انقلاب اسلامي و همه‌ شهيدان جنبش بيدارگري اسلامي گرامي داشته و مسلمانان منطقه به پاسداري از اين خون‌هاي گرانبها توصيه شده اند.
 

 
 
یک روزنامه مصری ادعا کرد که حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر به منظور بازخواست درباره چندین قضیه،‌ هم اکنون در اختیار ارتش مصر بوده و در بازداشت بسر می‌برد.
فارس: یک روزنامه مصری ادعا کرد که حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر به منظور بازخواست درباره چندین قضیه،‌ هم اکنون در اختیار ارتش مصر بوده و در بازداشت بسر می‌برد.

روزنامه "الجمهوریه " چاپ مصر امروز اعلام کرد، حسنی مبارک به منظور تحقیق درباره چند قضیه از جمله دارای‌های خود و خانواده‌اش و دست داشتن در کشتن حدود ۳۰۰ شهروند مصری طی انقلاب ژانویه که منجر به سرنگونی رژیم وی شد،‌ هم اکنون در اختیار ارتش مصر بوده و در بازداشت بسر می‌برد.

الجمهوریه در شماره منتشره امروز خود نوشت که حسنی مبارک به همراه تمام اعضای خانواده‌اش هم اکنون در مکانی که در شرم الشیخ که به آنها اختصاص داده شده، بسر می‌برند و از هیچ یک از اقامتگاه‌ها و اماکن دولتی استفاده نمی‌کنند و این مکان توسط نیروهای امنیتی محافظت می‌شود.

الجمهوریه افزود: نیروهای امنیتی به شدت مراقب محل اقامت حسنی مبارک و خانواده‌اش و مناطق پیرامون آن هستند و دادگاه مصر در حال تحقیق و بررسی در پرونده‌های حسنی مبارک و خانواده‌اش از جمله دارایی‌های آنها می‌باشد.

این روزنامه در ادامه نوشت: در پی بازگشت هواپیمای ریاست جمهوری و هواپیمای مقامات بلند پایه نیروهای مسلح و هواپیمای اختصاصی خاندان سلطنتی مصر و توقیف آنها، هم اکنون فرودگاه بین المللی شرم الشیخ خالی از هرگونه هواپیمای اختصاصی یا دولتی است تا مبادا مبارک و خانوده‌اش از آنها برای خروج از کشور استفاده کنند.
 
 
 
وي با يادآوري موفقيت‌هاي هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران در آن برهه، ظرفيت‌هاي اقتدار كشورمان در منطقه و در تعامل با ساير كشورهاي جهان را بر شمرود.

دبير شوراي‌عالي امنيت ملي با استناد به شواهد موجود، اظهار داشت: كشورهاي غربي متقاعد شده بودند كه اين اقتدار و عظمت ايران به ويژه مشاركت مردم در سرنوشت خود در انتخابات بيشترين خطر براي آينده آنهاست.


جليلي با اشاره به ظهور و بروز برجسته جمهوريت نظام در جريان انتخابات سال گذشته رياست جمهورس گفت: ظلم بزرگ به نظام اين بود كه جرياني تلاش داشت موفقيت انديشه ديني در مديريت كارآي نظام اسلامي را ناكارآمد جلوه داده و به چالش بكشد.


وي ادامه داد: اقدامات جريان فتنه با تهمت زدن به سلامت انتخابات و سپس اردوكشي خياباني، غرب و استكبار جهاني را اميدوار كرد و ظلم بزرگ به نظام شكل گرفت؛ در اين فتنه غربي ها با يك چرخش كامل پس از انتخابات تلاش كردند قواعد دموكراسي در ايران را انكار كرده و خود را پشت سر جريان فتنه قرار دادند.


دبير شوراي‌عالي امنيت ملي كشورمان با اشاره به برنامه ريزي فتنه‌گران پس از انتخابات، اظهار داشت: فتنه‌گران از تقلب در انتخابات شروع كردند و كار را با انكار حمايت نظام از فلسطين و در 13 آبان با زير سئوال بردن ستيز ايران با آمريكا و جسارت به تصوير امام (ره) و زير سئوال بردن اصل ولايت فقيه پيش بردند و نهايتاً نيز اقدامات آنها به توهين در روز عاشورا كشيده شد.


جليلي افزود: كشورهاي غربي و در رأس آنها آمريكا با حمايت از سران فتنه خواستار آزادي عمل جريان فتنه در ايران شدند و در همان وهله با تصويب 55 ميليون دلار براي از بين بردن سانسور در ايران و قراردادن ضرب‌الاجل 90 روزه براي اجراي آن و سرمايه‌گذاري در فضاي م

:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من
 

بعد از انتشار نامه‌ی یکی از دوستان حامد معصومی(داماد عبدالکریم سروش) توسط همین سایت، که در آن از واقعیت‌های زندگی این فرد و دروغ‌های سروش نسبت به شکنجه‌های حامد معصومی پرده برداشت. رسانه‌های ضدانقلاب با واکنش عجولانه همراه با دلایل جالبی به  تکذیب اصل این خبر پرداختند.
نامه‌ی عبدالکریم سروش که در آن مدعی شده بود، دامادش(حامد معصومی) توسط حکومت به شدت مورد شکنجه قرار گرفته شد، با واکنش یکی از دوستان حامد معصومی مواجه شد.

نویسنده این نامه  با بیان دلایل اصلی مشکلات روحی داماد سروش که می گوید: "اما مهم‌تر واقعیتی است که می‌خواهم شما را از آن مطلع کنم و آن اینکه اولا بنده هم دل خوشی از این رژیم ندارم اما اهل جنبش و خیزش هم نیستم همچنانکه حامد هم نبود اما به دلایلی اکنون به این ورطه افتاده است که بنده از آنها آگاهم و می‌خواهم سربسته به شما بگویم تمام آنچه حامد به شما گفته دروغ محض است و او به خاطر ندانم کاری‌هایش وارد یک بازی کثیف شد که فعلا و شاید هم برای همیشه از گفتن آن پرهیز کنم. "

اما مثل اینکه افشای دلایل اصلی مشکلات روحی حامد معصومی به مزاق اصلاح طلبان فراری خوش نیامد و با دلایل جالبی به تکذیب این خبر پرداخت.

سایت سحام نیوز متعلق به مهدی کروبی با واکنش به این خبر "خبرنامه دانشجویان ایران" این طور نوشته است: "دیروز بخش هایی از نامه شما را در خصوص نیات پنهانی حامد! به  دکتر سروش خواندم. چقدر عبارات آشنا بودند! اول فکر کردم همین عبارات را قبلا جای دیگری خوانده ام ولی بیشتر که فکر کردم یادم آمد همین عبارات و حرفها را حتی بدون تغییر در کلمات مورد تاکید مثل «سربسته گفتن»، «بازی کثیف»، «باند خطرناک»، «سرکوب وجدان » «اکس زدن» ، . . . در دوران بازجویی های سروش در ایران از دهان او شنیدم. به نظر شما اینهمه  تشابه کلمات و یکسانی اصطلاحات تعجب آور نیست؟! گویی بازجویی ها و نگارش نامه توسط یک نفر انجام شده است!"
این فرد با یک محاسبه‌ی علمی! و البته از جنس نظریه‌ی "داماد لرستان" زهرا رهنورد، با پیدا کردن واژه‌هایی نظیر سربسته و خطرناک به این نتیجه رسیده است که دوست داماد عبدالکریم سروش، همان بازجو پسر عبدالکریم سروش می باشد.

این فرد در ادامه‌ی مطلب متفکرانه خود، که بیشتر شبیه به ستون طنز سایت‌ها می باشد.اضافه کرده است:" به همین دلایل من واقعا شک کردم که شما دوست حامد باشید. خواستم از خود شما سوال کنم آیا شما و دوستانتان احیانا همان کسانی نیستید که چندین ماه سروش دباغ را بازجویی می کردید؟؟؟"
راستی آیا از کسانی که با بیان نظریه‌ی فرزند آذربایجان و داماد لرستان، انگیزه‌های انتخاب رئیس جمهور را از سطح ملی تا حد انگیزه‌های قومیتی پایین می آورند، جای تعجبی دارد که با پیدا کردن واژه‌های مشترک بین نامه دوست داماد سروش و شکنجه‌گر خیالی فرزند سروش، این دو را یکی پندارد؟


 
 

 

 

پس از آشوب اسرائیلی ۲۵ بهمن که با صحنه گردانی سران ضد انقلاب داخلی صورت گرفت برخی از مشاوران سید محمد خاتمی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای احیای جریان اصلاحات به وی توصیه کرده بودند که از هرگونه اظهار نظر در خصوص حمایت از موسوی و کروبی پرهیز کند که وی با عدم توجه به این موضوع اقدام به موضع گیری در این زمینه کرد.

درهمین راستا شنیده شده مشاوران خاتمی با یادآوری توصیه خود به وی گفته اند که با این اشتباه استراتژیک تمامی تلاش های آنان نقش بر آب شده است.

گفتنی است این شرایط در حالی بوقوع پیوسته که خاتمی با رد نگرانی های مشاورانش خود را مبرا از اشتباهات و جرایم موسوی و کروبی دانسته و گفته است که وی همچنان یک فعال سیاسی درون نظام بوده و قرار نیست بابت یک موضع گیری !،فتنه گر نامیده شود.در همین حال شنیده شده خاتمی با تاکید بر بی گناهی خود بر احیای جریان اصلاحات و تدوین چشم اندازها تاکید کرده و اقدام به تشکیل جلسات مختلف ، کارگروههای مختلف ، فعال نمودن موسسه باران ، امید و ... نموده بطوری که اینگونه وانمود می کند که می تواند بار دیگر به قدرت بازگردد.


 

 
سایت بالاترین در مطلبی با اشاره به روز زن، از زنان آشوبگر خواست که برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع جریان آشوب، از کشف حجاب در این روز پرهیز کنند.
 این سایت که به عنوان پایگاه اصلی ساماندهی آشوب‌ها و تحریک اغتشاشگران شناخته می‌شود، همچنین در عین حال رعایت حجاب را نشانه ترس کسانی نامید که آن‌ها را اصلاح‌طلب خوانده است!

گرچه کشف حجاب و اتخاذ مواضع ضداسلامی در روز ۸ مارس سال گذشته انجام شد اما به نظر می رسد اندک جمعیت آشوبگران به ضربه ای بزرگی که از حرکت ضد اسلامی خود خورده آگاه شده است و به همین دلیل درخواست کرده که فعلا کشف حجاب در دستور کار قرار نگیرد.

با این حال برخی معتقدند که احتمال کشف حجاب از سوی آشوبگران همانند آنچه در سال گذشته روی داد، وجود دارد


 

 


 

در حالیکه سایت مسجد مکی زاهدان پس از عدم برگزاری یک مراسم دانشجویی در این مرکز مذهبی پرحاشیه تلاش کرد با انتشار مطلبی دست به تشویش افکار عمومی بزند یک دانشجوی اهل سنت در گفتگو با زاهدان پرس از یک دروغگویی آشکار این سایت پرده برداشت.

 سایت مسجد مکی که توسط افراطیون و زیر مجموعه مستقیم مولوی عبدالحمید اداره می شود پس از عدم برگزاری مراسم دانشجویی در این مرکز مذهبی افراطی مدعی شده بود که این برنامه هر ساله به صورت خودجوش برگزار می شود.

این در حالیست که یک فعال دانشجویی اهل سنت دانشگاه آزاد زاهدان در گفتگو با خبرنگار زاهدان پرس اظهار داشت: از چندی قبل دست اندرکاران مسجد مکی با ارسال پیامک های گسترده به فعالین دانشجویی اهل سنت آنها را ترغیب به شرکت در این مراسم کردند.

این فعال دانشجویی اهل سنت که نخواست نامش فاش شود در ادامه افزود: در همین حال برخی از نزدیکان مولوی عبدالحمید همچنین با تشکیل جلساتی در بیرون دانشگاه با برخی فعالین دانشجویی بر ضرورت حضور پر شور دانشجویان اهل سنت در این مراسم تاکید ویژه می کردند.

وی تصریح کرد: نزدیکان مولوی عبدالحمید در این جلسات به  ددانشجویان اینگونه القا مطلب می کردند که اهل سنت در حال حاضر در شرایط سخت مذهبی قرار دارد و حضور پررنگ دانشجویان می تواند به نوعی فشار به دولت بیاورد و از این طریق فعالین سیاسی و مذهبی وابسته به مسجد مکی می توانند با چانه زنی در بالا امتیازاتی بگیرند.

این فعال دانشجوی اهل سنت افزود: نزدیکان مولوی عبدالحمید در این جلسات دستگیری برخی نزدیکان مولوی عبدالحمید را نشانه نبود آزادی اهل سنت عنوان می کردند و حضور پررنگ دانشجویان را چنین تحلیل می کردند که می تواند نشانه حمایت دانشجویان اهل سنت از عبدالحمید باشد.

وی در ادامه افزود: نزدیکان مولوی عبدالحمید همچنین در این جلسات بر جذب دانشجویان ترکمن ، کرد و.. تاکید ویژه ای داشتند و معتقد بودند مسجد مکی اگر بزرگترین مسجد اهل سنت ایران می باشد پس باید محوریت تجمع دانشجویان اهل سنت سراسر کشور نیز باشد.

این دانشجوی اهل سنت افزود: نزدیکان عبدالحمید همچنین با ذکر دستاوردهای سیاسی این جلسه حضور دانشجویان اهل سنت را به نوعی یک تکلیف دینی می دانستند.

وی خاطرنشان کرد: جای این گلایه نیز از مسئولین مسجد مکی وجود دارد که عدم برگزاری جلسه دانشجویی آنقدر نباید آنها را عصبانی کند که دست به درغگویی بزنند زیرا این موضوع دربلند مدت باعث بدبینی جوانان به مراکز مذهبی می شود.

این فعال دانشجویی اهل سنت در پایان تصریح کرد: متاسفانه برخی جریانات در اهل سنت بدون ملاحظه و مصلحت به صورت ناآگاهانه اهل سنت را قانون گریز نشان می دهند در حالیکه بی شک قوم بلوچ و اهل سنت سیستان و بلوچستان همواره نشان داده اند که به قانون کشور احترام می گذارند.
 

 


 

به گزارش  سایت women deliver موسسه آمریکایی نجات زنان، به مناسبت صدمین سالگرد روز جهانی زن، این موسسه فهرستی صدنفره از زنان و مردانی را منتشر کرده که طی سال‌های گذشته برای بیداری زنان سراسر جهان و همچنین آگاهی دادن به آن‌ها برای احقاق حقوق خود تلاش کرده‌اند.!

 بر اساس گزارش موسسه نجات زنان، هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه امریکا، لورا بوش همسر رئیس‌جمهور سابق امریکا، کریستین امان‌پور خبرنگاراز آمریکا، نبیل اسپانیولی رئیس بخش مرکزی زنان اسرائیل و چهره هایی دیگر از کشور های اروپایی به ویژه انگلیس در این  فهرست 100 نفره معرفی شده اند.

 این موسسه آمریکایی، زهرا رهنورد را "هنرمند و فعال اجتماعی ایرانی و رئیس سابق دانشگاه الزهرا" معرفی کرده و او را به دلیل دفاع از حقوق زنان در جریان جنبش سبز شایسته انتخاب دانسته است.

 همچنین این موسسه، شیرین عبادی، ضد انقلاب و فمینیست معروف را چهره‌ای جهانی، وکیل و فعال حقوق بشر معرفی کرده که چندین دهه را به مبارزه برای احقاق حقوق زنان، کودکان و زندانیان سیاسی در ایران صرف کرده است.

 شایان ذکر است، زهرا رهنورد، در فیلم تبلیغاتی میرحسین موسوی به صراحت آیه قرآن را انکار کرده و پرده از چهره ضد اسلامی خود که در زیر چادر مخفی کرده بود برداشت. به نظر می رسد این هدیه آمریکایی ها برای اتخاذ چنین مواضع ضد اسلامی کمترین چیزیست که سردمداران استکبار جهانی می توانند به وی اهدا کنند.

گفتنی است، حضور برخی افراد در این لیست از جمله، کلینتون، بوش و شیرین عبادی نشانگر وابستگی این موسسه است  و احتمال صهیونیست بودن آن را بسیار بالا می برد.


 

بعد از این که همه خدم و حشم وابسته به سبزها مردم را به تظاهرات علیه جمهوری اسلامی دعوت کردند این بار شیرین عبادی، فمنیست فراری که در فضای رسانه ای به «شوهرآزار»، معروف است از مردم خواسته که در روز 8 مارس علیه نظام، تظاهرات خیابانی راه بیاندازند.

این پیرزن که پادوی جریان های ضد ایرانی است این درخواست خود را نه از نوع سیاسی که از نوع حقوقی می داند. البته وی این تظاهرات را برای شروع جنبش حقوق مدنی در ازای تقاضاهای سیاسی مطرح کرده است.

شیرین عبادی که با بکارگیری تلویزیون بی-بی-سی و همچنین صدای امریکا اعلام کرده در این روز "زنان ایرانی" شانه به شانه برادران خود به خیابانها آمده و تقاضاهای دمکراتیک خود را بیان کنند. زیرا بدست آوردن حقوق مساوی فقط در یک سیستم دمکراتیک امکان پذیر است و ما نباید این امکان را به دیگران بدهیم که آنها این تقاضاهای ما را نادیده بگیرند.

در همین حال "هادی قائمی" که از کارگزاران دولت هلند در راه اندازی برخی مراکز جهت بکارگیری پروژه "حقوق بشر غربی" علیه ایران است می گوید که برای ما مشخص نیست چه تعداد افراد به خیابانهای ایران خواهند آمد اما می دانیم که تعداد زیادی از نیروهای پلیس به خیابانها سرازیر خواهند شد که از تظاهرات خودجوش مردم جلوگیری نمایند.

بازار فراخوانهای مختلف برای تظاهرات خیابانی اکنون داغ است و شیرین عبادی که رسما بنیاد جایزه نوبل اعلام کرده که او بخاطر اینکه یک "زن مسلمان ایرانی" است به او جایزه صلح نوبل را داده است اکنون در روز قیام زنان در امریکا در دهه 30 میلادی که برای برابری در تحصیل و آموزش و علوم و تکنولوژی جنبش زنان را در امریکا راه اندازی کردند به استقبال سالروز این جنبش می رود. این درحالیست که روز زن در ایران مصادف با ولادت دختر بزرگوار حضرت رسول الله، فاطمه زهرا (س) است.

از طرف دیگر معلوم نیست که بنیاد نوبل چگونه این پیرزن را مسلمان خطاب می کند در حالی که وی رسما از فرقه ضاله بهائیت و نیز حقوق همجنس بازان بارها و بارها دفاع کرده است.

به نظر می رسد با فرا رسیدن 8 مارس که فردا است و عدم استقبال مردم و به خصوص بانوان فهیم ایرانی از مهملات شیرین خانم، دوباره سوژه طنزی برای رسانه ها و سایت ها فراهم می شود.



 

 

اخیرا فصلنامه "فارین افرز" ارگان شورای روابط خارجی آمریکا در مقاله ای ضمن اعتراف به مرگ جنبش سبز اعلام کرده است: "بسیاری از مقامات آمریکایی معتقدند جنبش سبز مدتهاست که مرده و ارزش ندارد که بیشتر از این ایران را با خود دشمن سازند. در واقع، ممکن است ایرانیان برای مقابله با رژیم خود خیلی بیشتر از مصریان نیازمند حمایت آمریکا باشند. امروز شاید تنها راه آمریکا راه اندازی جنش سبز2 باشد" .

این روش شیطان است که تا وقتی همه بنی بشر به غیر از مخلصین را گمراه نکند از پای نمی نشیند. وقتی شیطان قسم خورد که همه انسانها را گمراه خواهد کرد می دانست که همیشه با ضربه اول پیروز نخواهد شد و ناچارا می بایست به کمک اعوان و انصار خود نقشه های بعدی خود را طراحی و اجرا کند.

از طرفی، مهمترین وظیفه پیامبران و امامان و در امتداد آن زعمای شیعه، تنذیر امت خود از مسائلی است که ضمانت اجرای طرحهای شیطان را بالا می برد. مقام معظم رهبری نیز که به شهادت صلابت کنونی انقلاب اسلامی در جهان از این قاعده مستثنی نیستند همواره با رهنمودهای داهیانه خود سعی در بستن راه های نفوذ یاران شیطان در تمام زمینه ها داشتند. هرچند عده ای کوته فکر که توانایی درک این  نعمت را ندارند، خواسته یا ناخواسته، سعی در فراهم کردن موجبات این نفوذ می کنند.

رهبر انقلاب همواره دو مورد را جهت سربلندی ایران اسلامی متذکر می شوند و رعایت آن را ضامن پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی می دانند. "بصیرت" و "وحدت" دو مفهومی است که درک و عمل به آن توسط معظم له بارها مورد تاکید قرار گرفته است که به مثابه تار و پودی هستند که اگر همزمان وجود داشته باشند، انسجام نظام و به تبع آن ثبات جمهوری اسلامی تقویت خواهد شد.

"عزت و قدرت شما مردم در گرو تمسک به همین وحدت، همین بصیرت و روشن‏بینى است"(خطبه های نماز عید سعید فطر)

"شما جوان‏هاى عزیز بدانیدکه امروز وحدت ملت ایران، وحدت ملت و دولت، اتحاد میان مسئولان کشور، رمز پیروزى است" (در آستانه 13آبان در جمع دانشجویان)

جنبش سبز اول که در دو سال گذشته سعی کرد با حمله به یکی از دو مفهوم مورد تایید رهبر انقلاب یعنی بصیرت و با فراگیر کردن مبانی نظری خود، معیار و شاخص حق و باطل را در اذهان و افواه عمومی جابجا کند، به حول و قوه الهی و با بیداری مردم قبل از تبدیل آن به جریان به گل نشست و استراتژ یهای آن بارها توسط خواص با بصیرت برای مردم روشن و به کمک مردم مهار شد و بالاخره پس از اتفاقات 25 بهمن 1389 برای همیشه مرد.

اما از آنجایی که دشمن هرگز با یک بار شکست عقب نشینی نمی کند، این بار به گفته مقامات آمریکایی به دنبال راه اندازی جنبش سبز دوم است تا بلکه از این طریق بتواند ضربه خود را وارد برپیکره نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کند.

وحدت، مفهوم دیگری است که حضرت آیت الله خامنه ای در سالهای زعامت خود به مراتب بیشتر از بصیرت به آن پرداخته اند. مفهومی که امام راحل آن را در قالب "وحدت کلمه" بزرگترین رمز پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کردند. وحدت اسلامی عامل اقتدار اسلام در برابر کفر و اختلاف آفت بزرگ عزت و استقلال مسلمین است. امیر مومنان نیز موکدا بر ایجاد و حفظ وحدت تاکید داشته و در اهمیت وحدت فرموده اند که: "صلح ذات البین افضل من عامه الصلاه و الصیام " یعنی اصلاح اختلافها از تمامی نمازها و روزه ها برتر است.(نهج البلاغه ، وصیت47)

مقام معظم رهبری در یکی از خطبه های عید سعید فطر 1379 در باب وحدت این چنین فرمودند: "یکى از بزرگترین دشمنیهای هر کسی که با ملت ایران دشمنى مى‏کند عبارت است از این‏که این وحدت عظیمِ ملى و این همدلىِ ملت با مسؤولان را از بین ببرد یا در آن خدشه‏اى به وجود آورد. این دشمنى است؛ بعضیها این دشمنى را مى‏کنند"

البته منظور از وحدت که ضامن پیروزی خواهد بود وحدت استراتژیک است. وحدت و اتفاق نظر در مبانی و اصول یک جریان. اینکه اختلاف را باعث پیشرفت می دانند، منظور اختلاف نظر در سطح تکنیکی و نحوه استفاده از ابزارها است. نداشتن وحدت رویه یعنی وحدت در سطح تاکتیکی هم ممکن است ضمانت پیروزی را از بین نبرد اما اختلاف در مبانی و اصول، قطعا حرکت یک جریان و انقلاب را دچار خدشه خواهد کرد. زیرا برنامه ریزی برای حرکت رو به آینده، در روش و استفاده از ابزار، مبتنی بر اساس اصولی است که مورد توافق افراد و جریانات حامی انقلاب است.

وحدت استراتژیک، بین علمای یک ملت و کارگزاران ملت و آحاد ملت انجام می پذیرد و فقدان هرکدام از این سه حلقه باعث ناکارامدی اصل حرکت خواهد شد. پس دشمن پس از ناکامی در حمله به بصیرت، تمرکز خود در خدشه دار کردن "وحدت" در تمام سطوح آن را در دستور کار خود قرار خواهد داد .

پس هر شخص یا گروهی که با عملکرد و یا با ارائه نظرات خود در بین سه حلقه علمای ملت و کارگزاران ملت و آحاد ملت خلا ایجاد کند و تفرقه بیاندازد، در زمین دشمن بازی می کند و خودی محسوب نمی شود. اما جنبش سبز2 که وحدت را مورد حمله قرار داده است نه به تازگی که قبلا کار خود را آغاز کرده و با اعلان جنگ جدید آمریکا خیلی مباحث قابلیت گفتن پیدا کرده است.

اهمیتی نکته ای که رهبر انقلاب در نامه عزل معاون اول رئیس جمهور اشاره کرده بودند یکی دیگر از پیش بینی های حکیمانه مقام معظم رهبری است. ایشان در نامه متذکر شده بودند که :" انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی...... موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شما است". امید است با تبیین این هشدار و جدی گرفتن آن به پیشگیری قبل از درمان بپردازیم.

مفهوم وحدت مابین علما و مسئولین و مردم یعنی در 6 سطح قابل بررسی است. وحدت بین علما با یکدیگر ،  وحدت علما با مسئولین، وحدت مسئولین با یکدیگر ، وحدت مردم با مسئولین ، وحدت مردم با علما و  بالاخره وحدت مردم با یکدیگر که هر یک را جداگانه در گذر از اتفاقات چند سال اخیر مورد بررسی قرار می دهیم.

1-    وحدت علما با یکدیگر: از آنجایی که جو غالب بر فضای علما تقوا می باشد، هرگز این وحدت شکسته نخواهد شد. البته این به معنی عدم وجود اختلاف در بین علما نیست اما کسانی که اختلافشان با بقیه علما در مبانی مثلا وجوب وجود ولی فقیه در حکومت دینی باشد، نتیجه ای جز انزوا برای آن عالم را در بر نخواهد داشت.
کما اینکه علمایی بودند و هستند که به علت نداشتن بصیرت در امور بعضا سیاسی از جمع علما طرد شده که نتیجه قهری آن نیز عدم مراجعه امت با بصیرت به آن عالم بوده است.

2-    وحدت علما با مسئولین : وقتی کسی در جایگاه رئیس دفتر یک رئیس جمهور و به نمایندگی از وی "مکتب ایرانی" را با علم به این که این بحث تا بحال مطرح نشده است مطرح می کند، قطعا پیش بینی می کرد که با مواضع تندی از طرف علما مواجه شود.
اگر عالمی مانند آیت الله مصباح یزدی جواب مکتب ایرانی را نمی داند، در جامعه حمل بر تایید علما تلقی می شد و اگر موضع می گرفتند که گرفتند، گامی مثبت بود در پیشبرد اهداف جنبش سبز 2 یعنی تفرقه.

3-    وحدت مردم با علما : از آن جایی که در حکومت دینی، مراجع از جایگاه بسیار رفیعی برخوردار هستند، تفرقه میان جوانان و مراجع قطعا مانع شکل گیری وحدت و پیشبرد اهداف نظام خواهد شد.
اختلاف مردم و بالاخص جوانان با علما و مراجع همواره در دستور کار استکبار بوده و بیشترین تمرکز خود را در تهاجم فرهنگی در این قسمت داشته اند البته به واسطه عده ای جاده صاف کن.
این که کسی بیان می دارد:" بعضی موسیقی را درک نمی‌کنند و نمی فهمند و می‌گویند موسیقی حرام است." فقط و تنها فقط یک هدف را دنبال می کند و آن رو در رو قرار دادن جوانان با علما است.
مطرح کردن مباحث سنت و مدرنیزم و تفرقه افکنی بین نسل ها و مخصوصا مراجع و جوانان، حرکتی است زیربنایی که در راستای تخریب ریشه های نظام که همان "وحدت کلمه" است انجام می شود.

4-    وحدت مسئولین با یکدیگر : اختلاف مسئولین با یکدیگر یکی از مهمترین آسیب هایی است که ثبات نظام مقدس جمهوری اسلامی را به مخاطره می اندازد. وقتی شخصی رئیس جمهور را طوری محاصره کند که عده ای به خاطر احترام به حکم رهبری و مخالفت با حضور وی در جایگاه معاون اولی در کابینه مورد مواخذه قرار می گیرند و موجب استعفای چند نفر از اعضای متعهد به انقلاب در آستانه شروع به کار دولت دهم و استعفای عده ای دیگر از اعضای کابینه به خاطر مخالفت با تفکرات وی در ادامه کار دولت می شود، حاکی از پیروزی نسبی این جنبش در گام بعدی خود دارد.

5-    وحدت مردم با مسئولین : مردمی که با انگاره های خود به فردی برای تشکیل دولت رای می دهند اگر در زمان کار دولتمردان با کاری بر خلاف مبانی فکری خود مواجه شوند قطعا وحدتی که نتیجه آن جشنی بزرگ بود را دچار تشکیک می کند.
هرگز امت حزب الله انتظار سازش و تعامل دولتمردان با عناصری را نداشتند که ترویج بی بندوباری و بی حجابی در جامعه متاثر از آثار بازی ایشان در فیلم ها است. هرگز از دولتمردان انتظار موضع گیری هایی که رهبر انقلاب را برآشفته کند نداشتند.
وقتی رهبری در یک سخنرانی می فرمایند :" یک نفر پیدا میشود درباره‏ مردمى که در اسرائیل زندگى میکنند، اظهار نظرى می کند. البته این اظهار نظر، اظهار نظر غلطى است. اینى که گفته شود ما با مردم اسرائیل هم مثل مردم دیگر دنیا دوستیم! این حرف درستى نیست؛" مردمی که دولت را ولایت مدار می دانستند و انتظار چنین مواضعی را نداشتند، به نسبت دولت دچار بدبینی شده و ادامه این مواضع حتما وحدت مردم با مسئولین را دچار چالش جدی خواهد کرد.

6-     وحدت مردم با یکدیگر : حمایت از دولت اصولگرا اتفاق نظر همه مردم ایران بود و هست. این مسئله را می توان به شهادت مسائلی مانند حضور آگاهانه و پرشور خود در راهپیمایی ها، همکاری با طرح های دولت مانند هدفمند کردن یارانه ها و ... به ضرس قاطع اعلام کرد. اما بیم آن می رود که مواضع تشکیک برانگیز فردی در دولت که به نام دولت موضع گیری می کند این اتحاد را بر هم بزند.

رهبر انقلاب نیز نگرانی خود را از این تفرقه به صراحت در نامه ای به رئیس جمهور آورده بودند :" انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی...... موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شما است". زیرا ممکن است از یک طرف عده ای با استنباط اینکه دولت یعنی نظام یعنی ولایت فقیه، حمایت بی چون و چرای خود را از دولت دریغ نکنند و از طرفی دیگر عده ای نیز به منتقدین دولت معروف شوند که دولت یعنی سازش و تعامل با عناصر معلوم الحال یعنی مواضعی که مورد خشم رهبری و علما است. تفرقه بین مردم از خطرناک ترین آسیب هایی است که متوجه یک نظام مردم سالار می شود و این آخرین مرحله از 6 گام تفرقه افکنی است.

  شخصی که شاید بتوان در سالهای آینده به صراحت وی را یکی از سران فتنه جدید خواند، بعد از عزل رهبری بر مسندی سوار شده است که به مراتب آزادی عملش از معاون اول رئیس جمهور بیشتر بوده و البته به هیچ فرد یا گروهی پاسخگو نمی باشد.

از آنجایی که "حمله به استراتژی دشمن به جای حمله به خود دشمن" نشان از عمق تفکر استراتژیک یک رهبر را می رساند، رهبر انقلاب نیز بارها تلویحا بر این نکته تاکید داشتند. اصرار ایشان بر اولویت‌گذاری بر مسائل اصلی و فرعی و حفظ وحدت در دیدار با مردم قم که برای چندین بار از سوی معظم‌له تکرار شد گویای همین مسئله است.

رهبر انقلاب با تاکید بر حفظ وحدت از طرف مردم و مسئولین قصد خنثی کردن استراتژی دشمن که "تشکیک وحدت" است را در دستور کار قرار داده اند و حمله مستقیم یا تخریبی را عاری از هرگونه منفعتی برای نظام جمهوری اسلامی می دانند.

امید است ملت شریف ایران همانطور که جنبش سبز1 را در گرفتن بصیرت از ایشان ناکام گذاشتند، جنبش سبز2 را نیز در مخدوش کردن وحدت بین علما و کارگزاران و مردم با شکست مواجه سازند.



 

 ماموران سازمان سیا در ملاقاتی با برخی اعضای ارشد گروهک تروریستی منافقین در یکی از کشورهای همسایه، آن‏ها را مامور به ایجاد اغتشاش و آشوب در داخل کشور کرده‏اند.

پس از شکست برنامه‌های استکبار در ایجاد اغتشاش و آشوب به بهانه هدفمندکردن یارانه‌ها و عدم موفقیت اقدامات منافقین در تحریک و فضاسازی رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی، اخیرا تعدادی از عوامل سیا با سرکردگان این گروهک در یکی از کشورهای همسایه دیدار داشته‌اند. بر اساس اخبار منتشر شده توسط یکی از رها شدگان از بند منافقین، طرف آمریکایی درخواست تمرکز اقدامات جاسوسی از سوی عوامل گروهک بر نیروهای نظامی کشورمان داشته که این خواسته با موافقت سرکردگان نفاق مواجه شده است.

 

 

یکی از طنزنویسان وابسته به ریان ضدانقلاب که سال گذشته به همراه «ا. ن»، دیگر طنزنویس فراری روزنامه‌های اصلاح‌طلب، از ایران گریخت و به فرانسه پناهنده شد، در مطلبی به تمسخر اقدامات و مواضع اخیر مشاوران میرحسین موسوی در خارج از کشور پرداخته است.

 «ع. ر» در این مطلب تمسخرآمیز، ضمن اعتراف به ناکامی جریان ضدانقلاب داخلی در احیای آشوب‌های خیابانی به بهانه حصر خانگی موسوی و کروبی، این مساله را ناشی از ناکارآمدی مشاوران این افراد در خارج از کشور و گرفتار بودن آن‌ها در توهم دانسته است.

این طنزنویس فراری که سابقه توهین‌های مکرر به مسئولان نظام برای حمایت از این افراد را دارد، خطاب به میرحسین موسوی نوشته است:... البته یک مقداری هم مشاورین و اطرافیان تو روی این ذهنیت‌ها، ما را تحریک می‌کردند و تحریک می‌کنند‌ها‌! من جداً نمی‌دانم تو این‌ها را از تخم مرغ شانسی درآورده‌ای‌؟ این کمیتهٔ اُسکل یابی ستاد تو جداً قوی‌ترین واحد عملیاتی دو سال گذشته بوده و همچنان هم با قدرت خاصی پیش می‌رود. این‌ها وقتی حرف می‌زنند و کاری می‌کنند آدم فکر می‌کند دارد وسط قرون وسطا قدم می‌زند.

گفتنی است «اردشیر امیرارجمند» از مشاوران ارشد موسوی است که اکنون ساکن فرانسه است و ارتباطات گسترده‌ای با اپوزیسیون ایران نظیر «ابوالحسن بنی‌صدر» و همچنین سرکرده گروهک تروریستی منافقین دارد؛ تا جایی که چندی پیش وزیر اطلاعات ایران او را عامل نفوذی منافقین در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی نامید.



 

 

«به نظر شما دیکتاتوری در چه شرایطی می‌تواند به نفع یک کشور باشد؟» این دقیقاً سؤالی است که وب سایت BBC فارسی (رسانه رسمی دولت انگستان) در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۱۱ از کاربران خود در بخش نوبت شما پرسیده است.

همچنین این وب سایت در بخش پیشخوان سایت خود (منظور بخشی است که از این موضوع در صفحه اول سایت قرار می‌گیرد) از قول یکی از کاربران این گونه به سؤال پاسخ داده است:

این وب سایت اشاره‌ای به این نکرد که آیا واقعاً از نظر دولت بریتانیا بعضی شرایط وجود دارند که در آن‌ها دیکتاتوری به نفع یک کشور است؟ البته پرسش کننده سعی داشته است که پاسخ این سؤال را از زبان شنوندگانی که حتماً به طور کاملاً منصفانه (که در شأن دولت با صداقت بریتانیاست) پاسخ‌هایشان را انتشار می‌دهد بشنود.

موضوع دومی که باید درباره این سؤال و جواب یادآور شد این است که ظاهراً به نظر طراحان سایت BBC فارسی ملت‌های اروپایی از همه نظر بر‌تر هستند و به همین دلیل شایسته داشتن دموکراسی‌اند ولی ملت‌های بی‌سواد و بی‌فرهنگی مثل ملل خاورمیانه شایسته دیکتاتوری هستند و به همین دلیل است که دولت انگلستان و متحدان آن دست به حمایت همه جانبه از حسنی مبارک و دیگر دیکتاتورهای منطقه زده‌اند و در حقیقت خیر این ملت‌های بی‌فرهنگ را خواسته‌اند. خیری که متأسفانه خود آن ملت‌ها از درک آن عاجزند.

دموکراسی اجباری با طعم تجاوز نظامی

همچنین این وب سایت در طول مدت انقلاب مردم مصر چیزی درباره عدم موضع گیری دولت انگلستان علیه دیکتاتوری ده‌ها ساله بن علی و مبارک منتشر نکرد.

علاوه بر این نویسنده سؤال اشاره‌ای نکرده است که دلیل طرفداری دولت بریتانیا از آنچه جنبش علیه دیکتاتوری در ایران خوانده می‌شود با فرهنگ‌تر و ثروتمند‌تر بودن مردم ایران نسبت به تمام ملت‌های دیگر خاورمیانه است یا به دلیل عدم برآورده شدن منافع بریتانیا در ایران چنین موضعی توسط مقامات آن اتخاذ شده است. همچنین در متن مذکور اشاره‌ای به دلیل حمله امریکا برای ایجاد دموکراسی در کشور عراق و افغانستان نشده است.

گفتنی است هیلاری کلینتون اخیراً در مجلس سنای ایالات متحده عنوان کرده است که از جمهوری اسلامی ایران به طور جدی خواسته‌ایم از تحریک مردم خاورمیانه علیه دولت‌های حاکم بر کشورهای منطقه دست بردارد. اگر چه وی در این اظهار نظر مخالفین دیکتاتوری‌های را مردم خطاب کرد ولی اشاره‌ای به این نکرد که چگونه ملل خاورمیانه را تحریک شده توسط ایران و در حقیقت فاقد توانایی تشخیص درست سرنوشت خود دانسته است.



 

دست اندرکاران این تلویزیون ضد انقلاب مدعی شدند که نامه بین المللی دریافت کردند که در آن از آنها تقاضا شده در چهارچوب پروژه به اصطلاح علاءالدین، این فیلم اساساً جعلی را پخش کنند و آن را نشان اعتبار بین المللی شبکه خود نامیدند(!)

بر اساس این گزارش، دست اندرکاران این شبکه با تایید واقعه جعلی و ساختگی هولوکاست برای اربابان صهیونیستی خود، دمی تکان دادند.

گفتنی است؛ پروژه علاءالدین که شخصیت هایی مثل ژاک شیراک، فرانسوا میتران، گرهارد شرودر صدراعظم اسبق آلمان و شخصیت های دیگری در مدیریت و اداره آن سهم دارند، هدفش به اصطلاح، توجیه افراد در خصوص فاجعه جعلی و ساختگی است که هیچ سند و مدرکی برای اثبات آن وجود ندارد.


 
 

 

ایزوله شدن و از خاصیت افتادن مطلق دو تن از دست اندرکاران فتنه، باعث فشار شدید محافل ضدانقلاب نسبت به خاتمی شده است.

این طیف ها که اغلب در خارج از کشور حضور دارند، خاتمی را به خاطر سردرگمی و انفعال مورد سرزنش شدید قرار می دهند و این در حالی است که خاتمی با وجود ابراز تاسف نسبت به محدودیت های ارتباطی اعمال شده برای موسوی و کروبی، در جلسات محفلی به شدت به این دو نفر به خاطر در بن بست قرار دادن مدعیان اصلاح طلبی حمله کرده است. خاتمی معتقد است موسوی و کروبی با فراخوان بی اثر تحت عنوان حمایت از جنبش مردم مصر و تونس که در عمل به رفتارها و شعارهای ساختارشکنانه جمعی محدود (حداکثر چند صد نفر آن هم به طور پراکنده) انجامید، عرصه را بیش از پیش بر مدعیان «اصلاح طلبی و حرکت در چارچوب انقلاب و قانون اساسی» تنگ کرده اند.

خاتمی گفته است با اتفاقات 25 بهمن هم پایگاه اجتماعی ناچیز ما به رخ کشیده شد و حتی خیلی ها که قبلا از ما حمایت می کردند، حاضر نشدند به خیابان بیایند و هم متهم به براندازی و ساختارشکنی شدیم.
با این وجود خاتمی تحت فشار شدید محافل و رسانه های ضدانقلاب قرار دارد. سایت صهیونیستی بالاترین درباره او نوشت: محمد خاتمی ترسوترین و بی لیاقت ترین سیاستمدار است. ما از حمایت خود نسبت به وی در انتخابات سال 76 بسیار پشیمانیم. او مایه آبروریزی است و پس از 3 هفته، هیچ عکس العملی نسبت به وضعیت موسوی و کروبی نشان نداده است. خاتمی! لااقل از ایران فرار کن که بگوییم فرار کرد.

بالاترین همچنین در مطلب دیگری نوشت: خاتمی فقط ابراز تاسف کرده و جز ابراز تاسف کار دیگری هم از او برنمی آید.
دعوت خاتمی به فرار از کشور در حالی است که عناصر فراری روی دست سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس و اسرائیل باد کرده اند.


 
 

به گزارش کلمه ، این سایت که به عنوان پایگاه اصلی ساماندهی آشوب‌ها و تحریک اغتشاشگران شناخته می‌شود، همچنین در عین حال رعایت حجاب را نشانه ترس کسانی نامید که آن‌ها را اصلاح‌طلب خوانده است!

گرچه کشف حجاب و اتخاذ مواضع ضداسلامی در روز 8 مارس سال گذشته انجام شد اما به نظر می رسد اندک جمعیت آشوبگران به ضربه ای بزرگی که از حرکت ضد اسلامی خود خورده آگاه شده است و به همین دلیل درخواست کرده که فعلا کشف حجاب در دستور کار قرار نگیرد.

با این حال برخی معتقدند که احتمال کشف حجاب از سوی آشوبگران همانند آنچه در سال گذشته روی داد، وجود دارد.

رادیکالیسم؛ راهی برای فرار از پذیرش ناکامی

دامن زدن به مظاهر تقابل با دین اسلام از جمله رویکردهایی است که جریان فتنه از ابتدای حرکت خود در دستور رسمی قرار داده است؛ دستوری که از هتک حرمت ماه مبارک رمضان در روز قدس 88 آغاز شد و نهایتا به هتک حرمت روز عاشورای در همان سال رسید.


 
 

 

«مهدي هاشمي چندبار به پاريس رفته و با برخي اعضاي شوراي هماهنگي راه سبز اميد كه در اين شهر اقامت دارند ملاقات كرده است. حمزه غالبي، اردشير اميرارجمند و سراج ميردامادي ساكن پاريس هستندو ...

مهدي هاشمي با برخي اعضاي گروه موسوم به شوراي هماهنگي راه سبز در خارج كشور در ارتباط است.

يكي از رسانه هاي ضدانقلاب ضمن انتشار خبر مذكور، تاكيد كرد كه نامبرده با رسانه هاي مخالف در ارتباط است و سعي مي كند هم بر اين رسانه ها و هم «شوراي هماهنگي» تاثير بگذارد. «خودنويس» از قول منابع خود خبر داد: «مهدي هاشمي چندبار به پاريس رفته و با برخي اعضاي شوراي هماهنگي راه سبز اميد كه در اين شهر اقامت دارند ملاقات كرده است. حمزه غالبي، اردشير اميرارجمند و سراج ميردامادي ساكن پاريس هستند. به گزارش خبرنگار ما از پاريس، هاشمي تماس هاي مداومي هم با رسانه هاي منتقد دولت ايران دارد و تلاش كرده روي اين رسانه ها نيز تاثير بگذارد».
اين رسانه ضدانقلابي اضافه كرد: با وجود تلاش شوراي هماهنگي براي پنهان كردن اسامي اعضا، براساس گزارش ها افرادي نزديك به احزاب اصلاح طلب عضو آن هستند. بنابر گزارش ها از بروكسل و پاريس، رجب علي مزروعي كه گفته مي شود نويسنده بيانيه هاي حزب مشاركت است و نيز برخي از همكاران رسانه هاي خارج از كشور از جمله سراج ميردامادي (كارمند سابق سفارت ايران در پاريس و از مقامات وزارت كشور دولت اصلاحات) و حمزه غالبي، مسئول كميته جوانان موسوي از اعضاي اين شورا هستند. دو خبرنگار ما از پاريس گفته اند كه در جلسه مطبوعاتي روز پنجشنبه «امير ارجمند»، ميردامادي سعي كرده مانع انتشار بخشي از پرسش ها و پاسخ ها شود».
خودنويس همچنين عنوان كرده كه مهدي هاشمي قرار بوده ملاقات مشتركي با فرخ نگهدار (از سران چريك هاي فدايي خلق و عضو حلقه لندن) و هوشنگ اميراحمدي در لندن داشته باشد اما اين ملاقات برگزار نشده است. مهدي هاشمي، فرخ نگهدار و عطاءالله مهاجراني (عضو متواري كارگزاران) همگي مقيم لندن هستند.
همزمان با انتشار خبر ياد شده، ابراهيم نبوي از همكاران ارگان حلقه لندن (جرس) كه در بروكسل اقامت دارد، مطلبي كاملا تملق آميز و رپرتاژگونه براي فائزه هاشمي نوشت. ميرزابنويس مهاجراني در جرس كه مهارت خاصي در چرخش هاي 180 درجه اي و ستايش نامه نويسي دارد، درباره فائزه هاشمي نوشت: اين افتخار نصيب من شده بود كه او را در انتشار روزنامه زن همراهي كنم. شخص فائزه هاشمي در اين ميان، مديري با كفايت، با هوش در حد غيرقابل تصور و سياستمداري مصلح بود. مي دانم كه با هزار قرض و قول

:: بازدید از این مطلب : 435

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من


اجلاس ضدانقلابیون متوهم در اروپا

 

مجموعه ناچسبی از فراریان که هرکدام نماینده گروه هایی با ظرفیت اسمی ۳ الی ۷ نفر رابه عهده دارند و دریافتی های قابل توجهی به عنوان اپوزسیون ومخالفین ویا معارضین نظام جمهوری اسلامی از سرویسهای جاسوسی دولت های غربی دریافت می کنند ، بعداز نشست اخیر سرانشان در بروکسل واینبار در یک کشور اروپایی دیگر گرد هم آمده و برای فردای پیروزی وتقسیم میراث وسهم خواهی ها به مذاکره نشسته اند! .

این مجموعه که انواع پان ایسم ها ، کمونیستها واتحادیه های دروغین، مشارکتی های فراری، بعضی از شاخه های فراری گروه های منحله ، نماینده بنی صدر ،نمایندگان منفرد شخصیت های فراری و ده ها گروه دیگر را در خود جمع نموده است ، تصمیم گرفته سنگ های خودرا از الان واکنده تا پس از پیروزی اپوزسیون زحمات هریک از این جریانات نادیده گرفته نشود !.

گفتنی است گروهک منافقین وسلطنت طلبان و حلقه ماسونی لندن به دلیل زودهنگام تلقی کردن وسهم خواهی بیشتر دراین جلسه حضور نداشته اند، ولی طی پیامی به این مجمع اعلام داشته اند ، اگر تصمیمات وخط کشی ها عادلانه و..... بوده باشد به آن احترام خواهند گذاشت .

گفته می شود ، جریان های جیره خوار وفراری که به حکم وطن فروشی ومزدوری روزگار می گذرانند ، معمولا با تجمع های اینچنینی که در ماه چندین بار اتفاق می افتد ، رویاهای برباد رفته را مطرح واینگونه خود را سرگرم می کنند.


د
 

چرا به رقص بزغاله امتياز مي ديد؟

 

کاربران بالاترين اعتراف کردند که مخاطبين اين سايت به لينک هاي زرد بيشتر از لينک هاي سبز توجه مي کنند و کمتر برايشان مطالب سياسي اهميت دارد.

درحاليکه مسئولين بالاترين تلاش دارند اين روزها صفحه اصلي خود را سياسي و با رنگ و بوي سطل آشغال آتش زدن نگه دارند، اما همچنان کاربران اين سايت به مطالب زرد و لينک هاي مبتذل و جنسي بيشتر علاقه نشان مي دهند و اين لينک ها بيشتر امتياز مي گيرد.

در همين رابطه يکي از کاربران بالاترين نوشت:رقص بزغاله بيش از مطالب سياسي در اين سايت بازديد دارد و ديده مي شود و.امتياز مي گيرد.

این درحالي است كه برخی کاربران بصورت سازمان یافته ماموریت دارند اخبار سیاسی لینک دهند و به انها راي بالا دهند تا در صدر اخبار قرار بگیرد.

اما نگاهی گذرا ولی واقع بینانه به این سایت با مراجعه به اخباری که مدتها در صدر سایت قرار می گیرد واقعیت دیگری را نشان می دهد.

به گفته اين كاربر بالاتريني خبر "فیلم رقصیدن بزغاله به عنوان رکوردارترین ها از نظر بازديد در سایت را قرار گرفته است.


بنا بر این گزارش، پر بازدید شدن این خبر حتی صدای کاربران خود را نیز در آورده است و نوشته ند كه چرا در اين شرايط كه بايد به فكر راه پيمائي باشيم اين لينك ها راي ميآرود.

ذيل خبر رقص بزغاله تعدادي از کاربران نظر گذاشته اند که آنها نيز در تائيد همين مطلب است و از بي توجهي مخاطبين به موضعات سياسي گلايه کرده اند.


یکی از کاربران این سایت درباره علاقه طرفداران این سایت به مطالب بی محتوا می نویسد:. من در ابتدا مقاله می نوشتم ولی دیدم هیچکس اون را نمیخونه اگر چه من یک هفته صرف نوشتن اون مقاله کرده بودم .بعد دیدم که بهترین مطالبی که بازدید کننده داشته در روزی که من اون مقاله را نوشتم هست ((تصویر انواع فلفل سبز )) بود . نتیجه این شد که دیگه چیز با محتوایی ننوشتم .

اما اعتراف دیگر کاربر سایت صهیونیستی بالاترین در این زمینه قابل توجه است:به نظرم لینک هایی که متن زیادی دارن مجال خوانده شدن رو ندارن چون زمان بر هستند و بعضا نیاز به تحلیل و سوزوندن فسفر دارن و اکثر اعضا اصلا روی این لینک ها که بار معنایی زیادی هم دارن کلیک نمی کنن.

 

تقسیم کار مشاورین موسوی و کروبی با منافقین

 

جدیدترین اخبار بدست آمده از اتحاد استراتژیک و تعریف شده مشاوران و نمایندگان تام الاختیارموسوی وکروبی با گروهک تروریستی منافقین در اروپا حکایت دارد.
جدیدترین اخبار بدست آمده از اتحاد استراتژیک و تعریف شده مشاوران و نمایندگان تام الاختیارموسوی وکروبی با گروهک تروریستی منافقین در اروپا حکایت دارد.
اردشیر امیر ارجمند و مجتبی واحدی مشاوران ونمایندگان تام الاختیار سران ضد انقلاب داخلی که  تشکلی تحت عنوان«شواری هماهنگی راه سبز امید» را راه اندازی کرده اند،ضمن برگزاری نشستهای متعدد با مرکزیت گروهک تروریستی منافقین  در اروپا به تعریف نقش برای تشکل های خود پرداخته اند.
این گزارش حاکی است در مجموعه این نشست ها طرفین ضمن اشاره به سابقه منافقین در جنگ های شهری و ترور ،تصویب کرده اند که سازماندهی اغتشاشات و تلاش برای کشته سازی برعهده این گروهک بوده و نقش عملیات روانی و پروپاگاندا نیز برعهده شورای هماهنگی راه سبز امید باشد.
گفتنی است این اقدام در حالی صورت می گیرد که اولین پروژه مشترک این نشست در آشوب اسرائیلی 25 بهمن کلید خورده بود.لازم به ذکر است گروهک تروریستی منافقین در داخل«شواری هماهنگی راه سبز امید» نیز دارای نماینده ای تام الاختیار است.


 

تلاش دوباره جریان فتنه برای کشته سازی های خیالی

 

در راستای دروغ پردازی های رسانه ها در خدمت فتنه، خبر کشته شدن امیرحسین خیاط طهرانچی نیز جز اخباری بود که بیش از پیش موجب رسوایی و بی اعتباری این جریان و رسانه هایش شده البته شرح ماوقع که در بخش خبری 20:30 پخش شد و لینگ گزارش آن در زیر مشاهده می شود گویای همه چیز است اما آنچه قابل توجه است عکس العمل های رسانه های دروغ پراکن از جمله بالاترین( شما بخوانید دروغ ترین) است که خود گویای نقص عمیق در طراحی این سناریو شوم است.
  رسانه های وابسته از جمله بی بی سی فارسی که خیلی زود از شنیدن خبر کشته شدن یک نفر در 25 بهمن خوشحال شده و اقدام به انتشار آن کردند پس از افشاگری رسانه ملی چیزی برای گفتن نداشتند.
البته درفضای مجازی اوضاع سایت های دروغ پراکن متشنج بوده و برای توجیه دروغ بزرگ خود اقدام به دروغ گویی های متعدد دیگری کرده اند که آن دروغ ها هم بسیار سطحی و غیرقابل باور است.
مانند محل تولد، محل تحصیل یا رشته تحصیلی فرد یاد شده( امیرحسین طهرانچی) که مورد شک و تردید آن سایت ها قرار گرفته بود.
اما کپی شناسنامه، کارت ملی و مدارک تحصیلی امیرحسین خیاط طهرانچی که در زیر مشاهده می شود حکم بایگانی پرونده آخرین دروغ فتنه یعنی کشته سازی امیرحسین خیاط طهرانچی را دارد.


 

فرش قرمز سرویس‌های امنیتی بیگانه برای آقازاده‌ها

 

روایت خوشحالی یک مسئول از اعطای بورسیه یک دانشگاه غربی به فرزندش در حالی است که وزیر اطلاعات می‌گوید سرویس‌های جاسوسی بیگانه برای فرزندان مسئولان ایران برنامه دارند و یکی از شگردهایشان نفوذ در آنها از طریق برقراری ارتباط علمی و پژوهشی است.

حساسیت‌ها نسبت به فرزندانی از مسئولان که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند زمانی بیشتر شد که وزیر اطلاعات از برنامه سرویس‌های جاسوسی استکبار در جذب آقازاده‌ها خبر داد. حیدر مصلحی در این باره گفت: سرویس‌های جاسوسی در زمینه جذب آقازاده‌ها بسیار فعالند به طوری که به سراغ آنها می‌روند و از راه‌های دلسوزانه وارد می‌شوند و از این طریق آنها را با خود همراه می‌کنند و فرد را در موقعیتی قرار می‌دهند که راه برگشتی برای وی باقی نماند لذا مسئولان و نخبگان باید بسیار مراقب باشند.

حجت الاسلام مصلحی خاطرنشان کرد: سرویس‌های جاسوسی با برقراری کردن ارتباطات فامیلی، دوستی و علمی و پژوهشی راه‌های نفود در آدم‌های مختلف را پیدا می‌کنند.

هشدار به مسئولان کشور در خصوص آقازاده‌هایشان

حسن مسلمی نائینی، مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با مهر در حالی که اعلام کرد اطلاعات خاص و زیادی درباره فرزندان آقازاده ها که برای تحصیل از کشور خارج شده اند ندارد، خاطرنشان کرد: مسئولان کشور، فرزندانشان را به هر کجای دنیا که برای تحصیل می فرستند مواظب باشند که عوامل بیگانه شاید با اعطای بورس دانشگاههای خارجی، در اختیار قرار دادن امکانات دیگر و یا حمایت های مالی مختلف از فرزندان آنها بخواهند در آنها نفوذ کنند.

این مقام مسئول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حالی که خوشحالی برخی مسئولان بخاطر اعطای بورسیه دانشگاه خارجی به فرزندانشان را روایت می‌کرد گفت: با یکی دو مسئول که صحبت می‌کردم خوشحال بودند که دانشگاه‌های غربی به فرزندانشان بورس تحصیلی داده‌اند. فرزندان این مسئولان هم اتفاقا بچه‌های خیلی خوب و شایسته‌ای هم هستند. به این مسئولان گفتم که معلوم است وقتی فردی فرزند یا وابسته به یک مسئول باشد نه تنها دانشگاه‌های خارج به وی بورس می‌دهند بلکه فرش قرمز هم برایشان پهن می‌کنند تا به آنجا بروند.

علت اعطای بورسیه دانشگاه‌های غربی به فرزندان مسئولان

مسلمی نائینی افزود: اخیرا یکی از همان مسئولانی که خوشحالی می‌کرد دانشگاه غربی به فرزندش بورس تحصیلی داده است، فرزندش را به ایران بازگرداند. مسئولان خیلی باید مواظب باشند. مسئولان باید بدانند که دانشگاه‌های خارجی همین طوری به فرزندانشان بورسیه نداده است و این را هم در نظر بگیرند که چون فرزاندانشان را شناخته‌اند و فهمیده‌اند که یک وابستگی به مسئولان کشور دارند به آنها بورس اعطا کرده‌اند.


 

بالاترینی ها به یکدیگر لیچار بار کردند

 

راي كاربران حرفه اي شبكه صهيونيستي «بالاترين» به چند دعوت اخير براي اغتشاش خياباني و عدم حضور در صحنه واقعي باعث شد تا اين شبكه زبان به ليچار و ناسزا باز كند.

 راي كاربران حرفه اي شبكه صهيونيستي «بالاترين» به چند دعوت اخير براي اغتشاش خياباني و عدم حضور در صحنه واقعي باعث شد تا اين شبكه زبان به ليچار و ناسزا باز كند.

طي يك سال اخير رويه كاربران رند و حرفه اي بالاترين اين بوده كه سناريوهاي دعوت به اغتشاش و تجمع و ... را «داغ» كنند و بدين ترتيب همديگر را تحميق و به آفتابي شدن در خيابان تحريك نمايند، هر چند كه بسياري از اين كاربران كلاهبردار، اساسا در تل آويو، لندن و پاريس و آمستردام و نيويورك و واشنگتن و برلين حضور دارند و اصطلاحا ديگران را شير مي كنند. نتيجه اين چرخه نمايشي هم كمدي درازگوش تروا در 22 بهمن سال گذشته و سپس شعبده بازي هاي 22 خرداد و روز قدس و 13 آبان و 16 آذر و عاشورا و 25 بهمن امسال بود.

همين واقعيت آزاردهنده بود كه باعث شد بالاترين آن روي خود را به نمايش بگذارد و خطاب به همين كنارگودي هاي پرحرارت فضاي مجازي بنويسد: آهاي بي غيرت ها! شما لياقت ندارين. شما غيرت ندارين وگرنه همراه مي شدين.
اين شبكه صهيونيستي سپس به عقده گشايي عليه ملت ايران پرداخته و مي نويسد: اي ملت بي غيرت، اي بازاري و كارمند بي غيرت، اي پدر و مادر بي غيرت، اي لر و ترك بي غيرت كه بويي از ستارخان نبردي، يا همراه شو يا بمير(!)

بالاترين در مطلب ديگري نوشت: اگر شما با شرف بودي، همراه مي شدي و تنها به شعار دادن پشت كامپيوتر بسنده نمي كردي. خود من اون پنج شنبه اي كه قرار بود به خيابان بياييم، بيمار بودم و نرفتم اما يك سري از دوستانم هم فقط پشت كامپيوترنشستند و تكان نخوردند. آهاي اوني كه فقط نشستي پاي اينترنت! خيلي بي شرف و نامردي.

در همين حال يكي از كاربران شبكه ياد شده از هم قطاران خواسته در روزهايي كه حساسيت پيش مي آيد، لينك هاي سرگرمي نگذارند و باعث انحراف ذهن نشوند.
خاطرنشان مي شود بالاترين پيش از اين هم همفكران ضدانقلاب خود را به بي ناموسي و مفت خوري متهم كرده بود.


 

ابراهیم نبوی:سه شنبه خیابانهای تهران مال ماست!

 

ابراهیم نبوی،از فعالان روزنامه هاي حلقه كيان در دوران اصلاحات كه هم اكنون در بلژيك به سر ميبرد به اظهار نظر و جوسازی های جالبش پیرامون 10 اسفند پرداخت .
وی که از نويسندگان سايت هاي گويانيوز و راديو زمانه است، در حمايت از راهپيمايي ۱۰ اسفند ! گفت: سه شنبه خيابان هاي تهران از ان ماست !
البته نبوی به این نکته اشاره نکرد که که مسیر راهپیمایی میلیونی آنها کجاست و کدام خیابانهای تهران را می خواهند؟
شب گذشته بی بی سی فارسی و رسانه های وابسته به به امریکا و اسرائیل در اخباری دروغ خبر از دستگیری موسوی و کروبی به همراه همسرانشان دادند که این خبرسازی بلافاصله از سوی مسئولین قضائی تکیب شد .
این شانتاژ خبری با هدف به خیابان آمدن برخی برای دهم اسفندماه صورت گرفته بود .


 


 

القاب جالب موسوی در بیانیه جدید شیخ صانعی
القاب جالب موسوی در بیانیه جدید شیخ صانعی
سریال تلویزیونی مختارنامه گویا بر شیخ صانعی نیز بی تاثیر نبوده است، چه آنکه در بیانیه جدید خود القابی برای موسوی و کروبی بکار برده که بعید است خودش نیز آنها را باور داشته باشد.

 شیخ یوسف صانعی که مدتها است به دلیل ساده لوحی در تصمیمات سیاسی گوشه نشین شده است و چندی پیش نیز از مرجعیت شیعه خلع شد، در بیانیه تند و تیز خود، برخورد نظام با سران فتنه را با دادگاه های دوران ستمشاهی مقایسه کرده است و درباره موسوی نیز نوشته است:"ناباورانه می بینیم که شخصیت های خدومی همچون زبدة السادات و الاخیار، ذوی العز و الاحترام؛ جناب آقای مهندس میر حسین موسوی و همسر مکرمه و فاضله ایشان و یار دیرین و معتمد امام، حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ مهدی کروبی و همسر مکرمه ایشان حصر خانگی قرار می گیرند."

گفتنی است در سریال مختارنامه که اخیرا از صدا و سیما پخش می شود، هر وقت عبدالله ابن زبیر وارد می شود، غلامان حلقه به گوش وی با چنین تعابیری او را مورد احترام قرار می دهند.


 

جزئیات دیدار خاتمی و مبارک به روایت خرازی
جزئیات دیدار خاتمی و مبارک به روایت خرازی

 

 
سایت تاریخ ایرانی به انتشار خاطرات همراهی صادق خرازی با خاتمی در سفر به مصر در سال 86 پرداخته است.
 



سید محمد خاتمی، برای شرکت در اجلاس بین‌المللی "دنیای اسلام ‌و جهانی شدن" به مصر سفر کرد و در آن سخنرانی​های متعدد و دیدارهایی از جمله با مبارک داشت. او در دوران ریاست جمهوری​اش در ژنو با مبارک دیدار داشت و یکسال و نیم پس از پایان دولتش در مصر نیز به عنوان رئیس مرکز گفت​وگوی تمدن​ها با او دیدار کرد. خاطرات خرازی از این دیدار به این قرار است:

 

* مبارک گفته بود حتماً می‌خواهد با خاتمی خصوصی ملاقات کند و سپس عصر همان روز برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه عرب عازم ریاض بود. به خاطر این ملاقات افتتاحیه اجلاس را که قرار بود ساعت 9 باشد عقب انداخته بودند و به ساعت 11 موکول کرده بودند و این تصمیمات و اراده‌ها از خصائص رژیم‌های دیکتاتوری است که شکل بدی از آن در مصر حاکم است.

 

*در این دیدار حسنی مبارک از حمله شدید به آمریکاییان و سیاست‌های اشتباه آمریکا در منطقه شروع کرد و اینکه موجودات خطرناکی هستند،همه جا دخالت می‌کنند، ناآرامی ‌ایجاد می‌کنند، دوست نمی‌شناسند، آنچه می‌شناسند مصالح و منافع خودشان است که بهر قیمتی می‌خواهند به آن برسند.از جمله در مصر رفتاری تحریک کننده دارند، مزدور استخدام می‌کنند و چند بار از الفورد (تنها رقیب انتخاباتی خودش) نام برد که مستخدم آمریکاست، معلوم بود که حسابی از رفتار آمریکایی‌ها در جانشین‌سازی نگران است و ترسیده است و گفت به خانم رایس گفته‌ام شما انسان‌های ضعیف و زبون انتخاب می‌کنید، به آنها پول و امکانات می‌دهید مثل الفورد. بعد از ملاقات، آقای خاتمی در ماشین به من می‌گفت، این حرف‌ها از جنس همان است که در زمان شاه می‌شنیدیم که هر کس مخالف وی بود مزدور اجنبی بود یا نوع دیگری که برخی به آن دامن می‌زنند را در ایران می‌شنویم که هرکس اندیشه و رفتاری غیر از آنچه مقبول حاکمیت است دارد یا خائن است یا مغرض یا جاهل!!! گرچه هم در ادبیات و هم در رفتار وضعیت ایران خیلی با آنچه در مصر و امثال آن می‌گذرد متفاوت است. هرچند که اصلاحات می‌خواست این وضع را نیز به نفع آزادی و عقلانیت و حرمت انسان و پاسخگو کردن دولت و حاکمیت عوض کند که احیاناً در بعضی جهات موفق بود و در خیلی جهات نه.

 

*مبارک از مذاکراتشان با آقای بوش پسر، بوش پدر، رایس و دیگر آمریکایی‌ها و اعتراض‌هایی که به آنها نسبت به سیاست جنگ آمریکا در عراق داشته است سخن گفت.از اختلافات میان شیعه و سنی اظهار نارضایتی کرد وآن را توطئه دانست و گفت به آمریکایی‌ها گفته‌ام اکثریت مردم عراق شیعه‌اند. در لبنان بخش مهمی شیعه‌اند، همچنین در بحرین،کویت و... این آتش اگر برافروخته شود خاموش نشدنی است و نیز اگر با ایران برخورد شود همه در کنار ایران خواهند بود و غرب و منطقه زیان خواهد کرد و گفت در برابر این پرسش آمریکایی‌ها وانگلیس‌ها که اکثریت قاطع مردم منطقه سنی هستند، پاسخ داده‌ام اگر جنگی به ایران تحمیل شود دیگر شیعه و سنی نخواهد بود، تمام عالم اسلام در برابر شما خواهد بود و افزود که اینها دیوانه‌اند و هرکاری ممکن است بکنند، باید شما و ما مواظب باشیم. آقای خاتمی با زیرکی گفت آنچه مسلم است آمریکا دوست هیچ کس و هیچ یک از ما نیست و ایشان افزود که آنها اصلا دوست نمی‌شناسد، فقط منافع خود را می‌شناسند.

 

*آقای خاتمی گفت آیا راهی جز نزدیکی ما، رفع سوء تفاهم‌ها، رهایی از پاره‌ای توهمات برای رسیدن به تفاهم هست؟ آیا می‌شود از خطر رهید در حالیکه در داخل نیز کسانی به همان حرف‌ها و اختلافات دامن می‌زنند که آمریکائی‌ها می‌خواهند؟ شما عازم ریاض برای شرکت در کنفرانس سران عرب هستید، خوب است سران عرب در جهت حل اختلاف و دورشدن از مشکلات موهوم حرکت می‌کنند و مشکل اصلی و واقعی را بشناسند و سخن اصلی را فراموش نکنند و دشمن را در داخل خود به حساب نیاورند و علیه کشورهایی که نقش مهمی در منطقه دارند، موضع گیری نکنند. دشمن واقعی امت عرب بیرون از منطقه است. مساله عراق و منطقه و نظایر آن ریشه‌های مهمی دارد که در خارج از خود ما است، منتهی تلاش می‌شود که اذهان از آن امر یا امور مهم به دشمنی‌های داخلی توجه شود.اگر حسن نیت و تصمیم به نزدیکی باشد بسیاری از مسائل را خودمان می‌توانیم حل کنیم.

 

*حسنی مبارک بر سر میز صبحانه به اهمیت تمدن و فرهنگ ایران اشاره و از آن تجلیل کرد. وی با انتقاد از روند دموکراسی‌سازی بیگانگان در منطقه یادآور شد کشورهای مسلمان منطقه باید با همبستگی در برابر مشکلات وچالش‌های موجود مانع از دخالت‌‌های دیگران شوند. او گفت: منطقه دچار آشفتگی است. من به آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها تذکرات لازم را داده‌ام. من نمی‌توانستم به طور مستقیم بگویم ولی تلویحاً گفتم که اگر علیه ایران اقدامی‌ شود جهان عرب در مقابل و علیه شما خواهند بود. ایران یک کشور عادی نیست و دارای موقعیت ویژه در دنیای اسلام است. مبارک گفت با شیراک هم صحبت داشتم، وی می‌گفت شما سنی هستید. به وی گفتم حمله به ایران و تحریک دنیای اسلام علیه شما خواهد شد و این واقعه شیعه و سنی نمی‌شناسد. شیراک گفت پس سنی چه می‌شود. گفتم که شیعه و سنی در این ماجرا متحد خواهند شد.واقعا من نمی‌دانم همبستگی منظور نظر مبارک چیست؟ همبستگی میان قدرت‌های حاکم و مستبد یا همبستگی میان همه ملت‌ها؟!

 

*وقتی که مبارک از شیراک صحبت کرد، احمد نظیف به من لبخند و چشمک زد چون در هنگام صحبت‌های خصوصی‌ام به احمد نظیف، نخست وزیر گفتم من که در پاریس بودم، هر باری که این آقای حسنی مبارک به پاریس سفر می‌کرد و برای ملاقات به الیزه می‌رفت برای ما مشکل ایجاد می‌شد. در واقع برای ما ایجاد اشتغال می‌شد! دو، سه هفته بایست دوندگی می‌کردیم تا آثار سفر ایشان و جوسازی که وی علیه ایران کرده بود را جمع و جور کنیم.

 

*مبارک هم گفت: من به ملک عبدالله چون مسولیت بزرگی دارد گفتم آمریکایی‌ها که با این اقدامات تنفر جهانی علیه خودشان را افزایش می‌دهند.آمریکایی‌ها گمان می‌کنند که هر چه بگویند مردم جهان و جهان عرب گوش می‌دهند در حالیکه اشتباه می‌کنند. آمریکایی‌ها دچار غرور کاذب شده‌‌اند. معلوم بود که حسنی مبارک از جانب آمریکایی‌ها تحت فشار است و نقره داغ شده است. مبارک گفت آمریکایی‌ها به دلیل غروری که دارند بسیار مغرورانه و بد رفتار می‌کنند. بی‌دلیل نیست که همیشه مشکل دارند، عقل در آنجا حکومت نمی‌کند. تنها نگرانی ما این است کهCowboy امروز امریکا(منظورش بوش بود) اقدامی‌ انجام دهد و پس از کسب موفقیت اولیه، قدرت را تحویل دموکرات‌ها بدهد. معلوم بود که مبارک نگران موقعیت خودش شده است.

 

*مبارک راجع به شعارهای تند برخی از مقامات منطقه صحبت کرد و گفت: این نوع نگرش مشکلات شما و ما و دنیای اسلام را بیش از گذشته می‌کند و هر روز تهدیدات ایران را افزایش می‌دهد و من مدعی هستم که شما صدای عقلانیت و منطق و اندیشه در دنیای اسلام هستید. ملاقات اول ژنو خارج از پروتکل بود. می‌خواستم به ایران بروم اما رادیکال‌ها بسیار مخالفت کردند. باز هم می‌خندید و منظورش از رادیکال‌ها را به گونه‌ای دیگر بیان کرد. منظورش از رادیکال‌ها آمریکا و سیستم امنیتی خودش بود.

 

*خاتمی: هر موقع بیائید در ایران از شما استقبال می‌کنند. امیدوارم اجلاس سران عرب باعث ناآرامی ‌درمنطقه نشود. شما کمی‌ هم نسبت به مصالح شیعه و سنی و برخی از تندروها حساس باشید. دوستانتان را نصیحت کنید. با دوستی و تفاهم می‌توان بر مشکلات فائق آمد.

 

*مبارک: ما هم در پی آن هستیم تا بین سوریه و عربستان سعودی دوستی برقرار شود. مساله قذافی را هم خواستم حل کنم ولی دیوانه‌ام کرد و نتوانستم. شرط عجیبی مطرح شد. پادشاه عربستان بایست از قذافی عذرخواهی می‌کند.به سرهنگ معمر گفتم تو می‌خواستی آنها را بکشی. تو نسبت به همه بدبین هستی. حالا بایست آنها بیایند از تو عذرخواهی کنند. به قذافی گفتم تو به عربستان فحاشی می‌کنی، آمریکایی‌ها سودش را می‌برند. من عربستان را بر حذر داشتم. قذافی خیلی از من دلخور است. آمریکایی‌ها به دنبال برهم زدن منطقه هستند.ایران بایست با تدبیر عمل کند. رودررویی با آمریکایی‌ها به نفع شما نیست. من با شیعه مشکلی ندارم. آمریکایی‌ها دنبال فتنه هستند. اینها نه مصر را می‌خواهند نه شما را. البته منافع ما و منافع اینها یک جایی بهم می‌رسد. ایران می‌بایست کمی‌ با تدبیر عمل کند. آمریکایی‌ها هم به ما فشار می‌آوردند که از ما پایگاه بگیرند ولی ما با تدبیر عمل کردیم گفتیم پایگاه نداریم، ولی هواپیماهای شما برای سوخت‌گیری بیایند و بروند. ما از آنها زمان گرفتیم. شما هم خیلی می‌بایست دقیق عمل کنید، از آنها زمان بگیرید. من به سیستم نظامی و امنیتی خود دستور داده‌ام که به هیچ وجه آمادگی همکاری با آمریکا در قبال جنگ جدیدی در خاورمیانه را نداشته باشد.مبارک بصورت تلویحی داشت اخباری را که شنیده بود و برای ما هم تازگی نداشت، کمی ‌آب داخلش می‌کرد و به ما می‌فروخت!

 

*سر میز صبحانه نیز از لزوم توسعه و علم و تحقیق وتکنولوژی و سرمایه گذاری درست صحبت کردیم و توضیحاتی از کارهای دوران آقای خاتمی از جمله در عرصهI.T وICT، بایوتکنولوژی و نانوتکنولوژی، گسترش کمی ‌و کیفی دانشگاه‌ها، سرمایه‌گذاری درخور توجه در نفت و گاز و پتروشیمی‌ و صنایع و تجهیزات در کشاورزی و...داده شد و از وضعیت این امور از مصر پرسیدم. ایشان هم توضیحاتی داد که اجمالاً نشان می‌داد که مصر هم در جهت توسعه حرکت می‌کند، اگرچه نمی‌دانم بدون حداقلی از دموکراسی توسعه میسر است یا نه؟! از رشد بالای 5% و اینکه در آینده اضافه خواهد شد و از سرمایه‌گذاری خارجی در توسعه تحقیقات و تکنولوژی و...سخن گفت و مجدداً آقای مبارک رشته سخن را در دست گرفت به انتقاد از آمریکا و اینکه به دروغ شعار دموکراسی را می‌دهند، علاوه بر اینکه دموکراسی به درد منطقه نمی‌خورد، گفت به ایشان گفته‌ام که شما، منطقه را نمی‌شناسید، چطور می‌خواهید در یک جامعه قبیله‌ای مثل عربستان دموکراسی برقرار کنید یا در جاهای دیگر آنچه شما می‌گویید نتیجه‌ای جز هرج و مرج و آشفتگی ندارد.

 

*خاتمی گفت درست است که آمریکا درست نمی‌گوید ولی دموکراسی چیز خوبی است، چرا ما نباید خودمان بر پایه امکانات و نیاز خودمان به سوی آن رویم تا بهانه به دست دیگران برای تحمیل سلطه خود به نام دموکراسی ندهیم.

 

مبارک گفت موافق نیستم و با خنده گفت دموکراسی؟ چه دموکراسی‌ای؟ مبارک نسبت به هرگونه مردم‌سالاری واکنش نشان می‌داد.

 

مبارک نکته‌ای را افزود که نشان دهنده عدم رضایت او از عبدالناصر است؛ گفت شعارها وحرف‌های قذافی مرا به یاد عبدالناصر می‌اندازد، انصافا که قیاس مسخره‌ای است.از قیاسش خنده آمد خلق را.


 

وضعیت کنونی عوامل فتنه

وضعیت کنونی عوامل فتنه


سخنگوي قوه قضاييه در بخشي از نشست خبري‌اش با خبرنگاران و در پاسخ به سوالي اعلام كرد كه ارتباطات تلفني و غيرتلفني سران فتنه محدود شده و اكنون آنها در محدوديت به سر مي برند.
در ادامه نشست خبري اين هفته سخنگوي قوه قضاييه خبرنگاري با اشاره به برخورد قوه قضاييه با عوامل فتنه طرح سوال كرد كه برخي موضوع حصر خانگي سران فتنه را مطرح مي‌كنند كيفيت رسيدگي به اتهامات آنان چگونه است؟ محسني اژه‌اي در پاسخ گفت: فتنه زماني است كه قضايا مبهم باشد و مرزها روشن و شفاف نباشد امروزه قضايا روشن شده است، تحريكات بيگانگان اجانب واضح و روشن است و اكنون ضد انقلاب به صورت عريان به ميدان آمده و طبيعي است كه از اين به بعد سياست برخورد با آنها نيز متفاوت خواهد بود. البته با روشن شدن قضايا بسياري، از اقدامات ضد انقلابان و اجانب برائت حاصل كرده و مي‌كنند كه اين فضا درست است.
محسني اژه‌اي با بيان اينكه برخوردي نشده يا نخواهد شد درست نيست، گفت: اقدام و برخورد شده است، اقدام قضايي نيز صورت گرفته، اتمام حجت‌ها و هشدارها انجام شده و مجموعه اينها سبب شده كه اين جريان رسوا شود و آنان نه تنها جايگاهي در ميان مردم ندارند بلكه ضد انقلاب‌ها نيز آنها را مسخره مي‌كنند.



:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 اسفند 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : من

پاسخ به اظهارات پسر محسن هاشمی

عباس سلیمی نمین در پاسخ به جوابیه علیرضا هاشمی به وجود چند تناقض در کتاب خاطرات آقای هاشمی اشاره کرد.
  عباس سلیمی نمین در پاسخ به اظهارات پسر محسن هاشمی به اولین تناقض تاریخی جوابیه اشاره و تصریح شده است: آیا با پس و پیش شدن متن سخنرانی امام- که طی آن افراد مدافع صلح با صدام مورد سرزنش و نکوهش قرار گرفته بودند-در محتوای کلام ایشان هیچ گونه تغییری حاصل نشده بود؟ خواننده حتی اگر فرصت نداشته باشد که با مراجعه با اصل متن به تطبیق ساده بپردازد آیا انتظار دارید که به سهولت بپذیرد که در متن جابه جایی صورت بگیرد.

در فراز دیگری از این جوابیه به تناقض موجود در عزل آیت الله منتظری اشاره شده و آمده است: اخیرا تلاش می شود تا تاریخ انقلاب اینگونه جعل شود که آیت الله منتظری به دلیل انتقادات فراوان از انحرافات در مدیریت کشور و دفاع از حقوق مردم، حتی مخالفان نظام از سوی امام عزل شده که، ارائه چنین تصویر خلاف واقع از امام در شکل گیری نگاه کسانی که آن ایام را درک نکرده اند یا مطالعه چندانی پیرامون علت واقعی عزل آقای منتظری ندارند بی تاثیر نخواهد بود.

سلیمی نمین در ادامه از اختفا کاری انتقاد و آورده است: راوی در خاطرات سال ۱۳۶۳ مدعی می شود که تصمیم اصولی برای حذف شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی گرفته شد و امام هم موافقت کردند اما در انتهای همین کتاب راوی فراموش می کند که چه روایتی را از خود به ثبت رسانده است لذا مجددا ادعا می کند که قرار است در صورت پیروزی در عملیات شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروری از سوی ایشان به امام داده شود.

در ادامه به تناقض های موجود در مک فارلین اشاره و تصریح شده است: در روایت آقای علی هاشمی برادزاده راوی محترم ایشان با دوستانشان برای تفریح به بلژیک رفته بودند که آمریکایی ها با او تماس می گیرند اما در روایت آقای محسن هاشمی، علی به همراه همسرش برای معالجه به لندن رفته بود که به وسیله کاردار ایران به امریکایی ها مرتبط می شود.

وی از ارائه اطلاعات غلط به امام انتقاد و تصریح می کند: اعضای محترم خاندان هاشمی که اصرار بر پنهان نگهداشتن خطاها دارند می توانند ارائه اطلاعات غلط به امام در مورد سفر علی هاشمی به آمریکا را از طریق مرحوم حاج احمد آقا را کتمان کنند؟

 

جنبش سبز مدتهاست که مرده

بسیاری از مقامات آمریکایی معتقدند جنبش سبز مدتهاست که مرده و ارزش ندارد که بیشتر از این ایران را با خود دشمن سازند. تنها راه آمریکا راه اندازی جنش سبز2 می باشد.
  پایگاه اینترنتی فصلنامه  "فارین افرز" ارگان شورای روابط خارجی آمریکا در مقاله ای تحت عنوان «جنبش سبز 2 چگونه حمایت آمریکا از مخالفین می تواند منجر به پیروزی آنها شود؟» منتشر کرد که در آن بر لزوم ادامه حمایت آمریکا از جنبش سبز تأکید کرد.

این مقاله در استدلالی بیان می دارد: «شورش مصر سبب از بین رفتن ترس برخی از مخالفان ایرانی شده است؛ مشاهده حمایت اوباما از مصریان در مواقع بحرانی این شورشِ چند هفته‌ای مصر، بسیاری از فعالان ایرانی را متقاعد ساخته است که پشتیبانی اوباما این نیرو را به مخالفان ایرانی می‌دهد تا پس از یک مدت زمان طولانی بتوانند با مقامات و حاکمان مجددا مقابله کنند.»

این مقاله که حمایت مطلق آمریکا از دیکتاتورها قبل از سقوطشان را نادیده می گیرد می افزاید: «هر چند اوباما برای حمایت از شورش مردم مصر چند روزی صبر کرد، اما وی با انجام این کار این پیام را فرستاد که آمریکا به ارتش مصر فشار نخواهد آورد تا حسنی مبارک را بر سر قدرت نگه دارد و این امر سبب جرات بخشیدن به مخالفان مصر شد. یک چنین حمایتی می‌تواند در مورد ایران نیز کارساز باشد.»

این مقاله ضمن اذعان به اینکه آمریکایی بودن، لکه ننگ هر جنبشی است می گوید: « اکنون بعد از وقایع پس از انتخابات ایران در سال 2009، دیگر درست نیست که بگوییم حمایت آمریکا از جنبش مخالفان ایران سبب لکه‌دار شدن این جنبش می‌شود زیرا مشخص شده است که شورش مصر و قیام‌های منطقه خاورمیانه، مردمی، محلی، و مستقل از آمریکا می‌باشند. با این وجود، باید دید که آیا آمریکا آماده است تا به همان صورت که از معترضان مصری حمایت کرد از جنبش سبز نیز حمایت کند.»
ارگان شورای روابط خارجی آمریکا همچنین با اعتراف به مرگ جنبش سبز می افزاید: «بسیاری از مقامات آمریکا معتقدند جنبش سبز مدتهاست که مرده و ارزش ندارد که بیشتر از این ایران را با خود دشمن سازند. با این حال، آمریکا خیلی زود جنبش سبز را در سال 2009 کنار گذاشت. تغییرات اساسی نیاز به زمان دارد. در واقع، ممکن است ایرانیان برای مقابله با رژیم خود خیلی بیشتر از مصریان نیازمند حمایت آمریکا باشند.امروز شاید تنها راه آمریکا راه اندازی جنش سبز 2 باشد.»

این مقاله یکی از راههای حمایت مجدد آمریکا از جنبش سبز ایران را تامین فناوری مورد نیاز برای مخالفان عنوان کرد: «اگر فناوری سطح بالایی در اختیار مخالفان حکومت ایران قرار گیرد آنها خواهند توانست تا با دولت مقابله کنند.»
این مقاله بر لزوم نامرئی بودن حمایت آمریکا از جنبش سبز تاکید کرد و گفت: «حمایت غرب از جنبش سبز می‌تواند سبب تقویت مخالفان گردد اما به شرطی که واشنگتن سعی نکند رژیم فعلی را با حکومتی به سبک دموکراسی غربی عوض کند و از این رو آمریکا نباید به مردم ایران شکل حکومت‌شان را دیکته کند.»

این مقاله با استناد به یک نظرسنجی  ادعا کرد: طبق نظرسنجی اخیر تلفنی موسسه صلح بین‌الملل از مردم ایران، اکثر مردم ایران خواستار ایجاد روابط نزدیک‌تر با آمریکا هستند.
بر اساس گزارش ارگان شورای روابط خارجی آمریکا مقامات واشنگتن اظهار داشته‌اند که از این به بعد زبان محکم‌تر، بخشی از رویکرد رسمی واشنگتن نسبت به ایران خواهد بود. چنانچه هیلاری کلینتون در صحبت‌های اخیرش در مورد حوادث ایران گفته است: «ما باید کاری کنیم که نظام سیاسی ایران، صدای مخالفان ایرانی را بشنود».

 

اخراج از کلاس به جرم حفظ حجاب در ایران!
هفته گذشته طی اقدامی عجیب و هتاکانه یکی از اساتید دانشکده شیمی دانشگاه تربیت معلم دانشجوی دختر را به دلیل استفاده از پوشش چادر از آزمایشگاه اخراج کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، روز 2 اسفند پس از حضور یکی از دانشجویان محجبه همراه با چادر در آزمایشگاه دانشکده شیمی استاد "ا.ش" با بیان این جمله که " اگر می خواهی با چادر در کلاس حاضر شوی دیگر سر کلاس من نیا " وی را از کلاس اخراج کرد.

لازم به ذکر است که این عمل شنیع در حالی روی داد که متاسفانه با تسامح مسئولین دانشگاه موارد دیگری نیز از اینگونه اقدامات ضد اسلامی در دانشگاه تربیت معلم دیده شده است.

دانشجویان دانشگاه تربیت معلم با محکومیت شدید این عمل سخیف خواستار برخورد شدید مسئولان با این فرد هتاک شدند.

نکته قابل ذکر آنکه قانون منع استفاده از چادر در آزمایشگاه ها و بخش های پزشکی در سایر دانشگاه ها همچون دانشگاه شاهد باعث ایجاد تنش برای دانشجویان محجبه و چادری شده و بارها نمونه این اتفاق رخ داده است.

به نظر این رفتار رضاخانی اساتیدی چون "ا.ش" جز با برخورد مستقیم و صلبی با این افراد و رفع قوانین منع حجاب در آزمایشگاه ها و بخش های پزشکی قابل حل نیست.

 

دغدغه دکتر بروجردی تبیین وجوه ناشناخته امام خمینی بود

مرحوم دکتر محمود بروجردی، داماد حضرت امام خمینی(ره) و همسر خانم زهرا مصطفوی روز شنبه درگذشت.

کلمه: سید علی قادری یکی از دوستان اوست که می گوید از زمانی که پنج ساله بوده مرحوم بروجردی را می شناخته است. وی که در دوره هایی در وزارت امور خارجه همراه داماد امام(ره) بود خاطرات بسیاری از این مرحوم دارد. نویسنده کتاب خمینی روح الله، از دغدغه های بروجردی می گوید؛ دغدغه کشف وجوه ناشناخته امام خمینی (ره). چرا که وی معتقد بود اگر خاطرات و تحلیل های بزرگان جمع آوری نشود نسل بعد ضرر خواهند کرد.

گفت و گوی کلمه را در ادامه بخوانید:

آقای قادری! از چه هنگام با مرحوم دکتر بروجردی داماد حضرت امام(ره) آشنا هستید؟بنده اولین بار ایشان را سال 37 هنگامی که پنج سالم بود دیدم. ایشان برخی سال ها برای ییلاق به منطقه امام زاده قاسم شمران می آمد. من یک مرد کراواتی بسیار خوش پوش و رفتار را می دیدم که به منزل امام رفت و آمد می کرد. هنگامی که به وی سلام می کردی با روی باز پاسخت را می داد.

آن سال متوجه نشدم که نام این آقا چیست ولی سال 41 هنگامی که به فاصه یک باغ و یک منزل همسایه ما در منطقه امام زاده قاسم تهران شدند متوجه شدم که ایشان داماد آقا هستند.

بار دیگر کجا ایشان را ملاقات کردید؟بعدا ما کمتر ایشان را می دیدیم تا اینکه حادثه زلزله بویین زهرا اتفاق افتاد. در آن هنگام همه مردم تلاش داشتند به نوعی به مردم زلزله زده این شهر کمک کنند. منزل امام(ره) نیز تبدیل به محل جمع آوری کمک های مردمی به مردم زلزله بویین زهرا شده بود. مرحوم تختی نیز به منزل امام رفت و آمد می کرد. پسر شهید مدرس نیز امام زاده قاسم بود.

امام زاده قاسم؟امام زاده قاسم محله ای کنار جماران است. من متولد آنجا هستم و امام گاهی تابستان ها به آنجا می آمدند و همسایه ما می شدند. من آنجا آقای بروجردی را می دیدم. در سال 42 که زلزله اتفاق افتاد امکانات و کمک های مردمی زیادی در منزل امام جمع شده بود که من ایشان را آنجا کنار مرحوم تختی و پسر شهید مدرس می دیدم.

آن موقع ایشان کراوات خود را در آورده بودند و آستین های خود را بالا زدند و همراه با بقیه کمک می کرد تا وسایلی که مردم کمک می کردند را بار کامیون ها کنند. آن موقع تنها با همدیگر سلام و علیک می کردیم. خاطرم هست یک بار آقای دکتر بروجردی یک پاکت انگور خریده بود و با خود می آورد که بخشی از پاکتش پاره شده بود و اطراف آن زنبور جمع شده بود که منظره بانمکی برای من بود. این ها خاطراتی است که باید مفصل نشست و آن ها را نوشت. یعنی لطافت این خاطرات با نوشتن است و با شفاهی گفتن خیلی نمی توان لب کلام را ادا کرد.

چه خاطره ای از دوران بعد انقلاب از ایشان دارید؟این جریان گذشت تا بعد از انقلاب که به تدریج یک سری آشنایی بین من و ایشان به وجود آمد. مخصوصا زمانی که حضرت امام به خیابان دربند آمدند و در جماران مستقر شدند. این منطقه حوزه استحفاظی ما بود. من مسئول کمیته انقلاب شده بودم؛ مسئول کمیته ناحیه پنج یعنی تجریش به بالا بودم. امام خمینی(ره) نیز آنجا ساکن شده بود که ما مرتب حاج احمد آقا و دکتر بروجردی را می دیدیم و گفت و گوهای خاصی با هم داشتیم. تا سال 68 که دکتر بروجردی به دفتر مطالعات سیاسی، بین المللی وزارت امور خارجه آمدند. من آن هنگام مسئول دفتر مطالعات سیاسی، بین المللی وزارت امور خارجه بودم. ایشان آمدند و مسئولیت گروه ایران شناسی دفتر را پذیرفتند.

البته قبلا ایشان قائم مقام وزارت خارجه را نیز بر عهده داشت. یعنی همان اوایل کار که بنده در وزارت خارجه نبودم ولی بعد از اینکه ایشان به دفتر مطالعات آمدند ارتباطات ما زیادتر شد. به طوری که معمولا ما ناهار را با هم می خوردیم و همیشه کنار همدیگر بودیم. خاطرم هست گاهی برای نماز دکتر بروجردی می ایستادند و من به ایشان اقتدا می کردم و گاهی من می ایستادم جلو و دکتر بروجردی به من اقتدا می کرد. منظورم این است که روابط ما صمیمی شده بود.

ایشان همچنین در شورای تحقیقات وزارت امور خارجه نیز عضو بودند که آنجا نیز گاهی چهار الی پنج ساعت با هم بودیم. در طول چند سال که با هم بودیم بیش از چهار الی پنج هزار خاطره از حضرت امام از ایشان شنیدم.

ایشان بعد از اینکه به عنوان سفیر راهی فنلاند شدند شما همراه ایشان بودید؟خیر. ایشان قبل از اینکه به فنلاند بروند مشاور وزیر شدند که من هم همین سمت را داشتم. یعنی بعد از فارغ شدنم از دفتر مطالعات وزارت امور خارجه ایشان نیز از دفتر ایرانشناسی دفتر مطالعات بیرون آمدند ولی هر دو مشاور وزیر بودیم. در جلسات وزیر هنگامی که همدیگر را می دیدیم با هم گپ و گفت داشتیم و از هر دری حرف می زدیم.

بعد از اینکه ایشان به فنلاند رفتند دیگر ما از هم جدا شدیم و ارتباطی نبود ولی گهگاه از طریق تلفن یا دوستان مشترک حال همدیگر را می پرسیدیم. آخرین باری که همدیگر را دیدیم به سال گذشته باز می گردد که برای یک سمینار راجع به حضرت امام(ره) به مشهد دعوت شده بودیم که یک صبح تا شب به صورت مفصل با هم حرف زدیم.

ویژگی اخلاقی ایشان چگونه بود؟نکته ای که باید اشاره کنم این است که سن ایشان خیلی بیشتر از من بود و من در حد فرزند ایشان بودم ولی ارتباط ما خیلی نزدیک بود. البته نه تنها با من بلکه ویژگی شخصیتی شان طوری بود که با همه صمیمی بود. رفتار ایشان طوری بود که با همه رابطه برقرار می کرد و از جمله افرادی بود که روابط عمومی شان بسیار عالی بود و با برخی نیز خیلی زود صمیمی می شد. مخصوصا ایشان چون می دانستند من در حال کار پژوهشی و علمی راجع به امام(ره) هستم؛ آقای بروجردی علاقمند بودند تا در انتقال مطالب به من کمک کنند.

آقای قادری! ایشان از انتساب خود به بیت امام خمینی(ره) در اخذ جایگاه های اجتماعی استفاده نمی کرد؟ ایشان نه تنها از جایگاه خود در بیت حضرت امام (ره) استفاده نمی کردند بلکه اینقدر برای شان عادی بود که اصلا متوجه نبودند که داماد رهبر انقلاب هستند.

ایشان نه اینکه از داماد امام بودنش استفاده نمی کرد بلکه به هیچ وجه در رفتار خود نشان نمی داد. این نشان دهنده نهایت تواضع وی بود. تنها هم به ایشان خلاصه نمی شد. در تمام اعضای بیت امام این خصوصیت جریان داشت. مثلا اگر با حاج احمد آقا نیز برخورد می داشتید این خصوصیت را در ایشان می دیدید.

از دکتر بروجردی و حاج احمد آقا بیشتر، دختر حضرت امام(ره) تواضع داشت. ایشان علی رغم اینکه دختر امام بودند ولی هیچ گاه نخواست از آن استفاده کند. خانم زهرا مصطفوی استاد خانم من در دانشگاه بودند. اگر کسی ایشان را نمی شناخت به هیچ وجه متوجه نمی شد که این خانم دختر حضرت امام خمینی (ره) هستند. یعنی اینقدر رفتار ایشان عادی و صمیمی بود کسی نمی توانست حدس بزنند که ایشان با امام رابطه ای دارند. خیلی جالب است اشاره کنم هنگامی که از خانم من امتحان ترم به عمل آورد نشست و با خانم بنده در خصوص منطق سر ورقه بحث کرده بود.

آقای دکتر بروجردی نیز همین طور رفتار می کردند. هنگامی که بحث ایران شناسی پیش می آمد ایشان خیلی بلندنظرانه برخورد می کردند و از تنگ نظری ابا داشتند. البته بلند نظری ویژگی اصلی اکثر اطرافیان امام خمینی(ره) و نزدیکان ایشان است ولی در ایشان خیلی پررنگ بود.

تا آنجا که توان داشت سعی می کرد یک خصوصیت مثبت در یک فرد معمولی پیدا کرده و آن را به رخش بکشد. این کار بسیار جالب است که خصوصیت دکتر بروجردی بود. به هیچ وجه غیبت نمی کرد.

در سال های اخیر چقدر با دکتر بروجردی ارتباط داشتید؟تابستان سال گذشته آخرین ارتباط من با ایشان بود. البته به صورت تلفنی و واسطه نیز ارتباط داشتیم اما اینکه نشسته و از هر دری با همدیگر حرف بزنیم و در خصوص مشکلات صحبت کنیم پارسال شهریور در مشهد پیش آمد که خیلی طولانی شد.

در این ملاقات آقای بروجردی در خصوص فعالیت های چند ساله اخیرش به شما چه گفتند؟ایشان اخیرا زیاد فعالیت نداشتند. مقداری بیمار شده بود و نزد پزشک رفت و امد داشتند. مشکلات دیگری داشتند و خیلی حال شان خوب نبود. ولی علی رغم این مشکلات همچنان سر کارشان حاضر می شدند و علاقمند به فعالیت بودند. تا آنجا که می دانم ایشان مدتی مسئول مرکز گفت و گوی تمدن ها بودند.

آقای دکتر بروجردی یک مسئول دفتری داشتند که همسایه ما هستند. گاهی هم حال و احوال همدیگر را از طریق مسئول دفترشان می پرسیدیم و ارتباطات این طوری برقرار می شد. مسئول دفتر ایشان نیز همیشه از ایشان به خوبی یاد می کرد. گاهی اوقات ما با هم پیپ می کشیدیم.

سال گذشته که با همدیگر صحبت کردید دغدغه ایشان راجع به مسایل روز چه بود؟ما یک دغدغه مشترک داشتیم که آن باعث می شد خیلی با همدیگر صحبت کنیم. این دغدغه مشترک ما این بود که باید بخش هایی از اندیشه امام که هنوز جامعه موفق به آشنایی با آن نشد را به مردم نشان دهیم. امام خیلی بزرگ تر از آن است که اکنون در کتاب ها و سمینارها و ... گفته می شود. دغدغه بروجردی کشف وجوه ناشناخته حضرت امام(ره) بود.

ایشان دغدغه داشت اگر بزرگان ما مثل امام خمینی (ره) بروند و مطالب، خاطرات، تحلیل هایشان استخراج و جمع آوری نشود آن وقت نسل بعدی بسیار ضرر می کند. آقای بروجردی نسبت به جمع آوری خاطرات امام بسیار دغدغه داشتند که من به ایشان توصیه کردم که بروند به موسسه تنظیم و نشر آثار امام و خاطرات خود را بیان کنند که همان طور خبر دارم ایشان این کار را کرده بودند و به موسسه تنظیم و نشر آثار امام رفته و خاطرات خودشان را گردآوری کرده بودند.

ولی ظاهرا هنوز منتشر نشدهبله، تنها گردآوری شده است. هنوز منتشر نشده است ولی مفصل گفته اند. من نیز خاطرات مفصلی از ایشان دارم که هنوز موفق نشده ام آن ها را مکتوب کنم. من هرچه نوشتم راجع به شخصیت امام نوشتم. باید روزی بنشینم و خاطراتی که به صورت مفصل برای من گفتند مکتوبش کنم.

بالاخره ایشان انسان مثبتی بودند. خوش اخلاق، مثبت نگر و کسی که به هیچ وجه خود را داماد امام نمی دانست. طوری رفتار می کرد که کسی نفهمد به شخصیتی وابسته است. سعی می کرد حرمت امام را نگه داشته و از وی سوء استفاده ای نکند. نه تنها سوء استفاده نمی کرد بلکه عزت نفس بالایی داشت.

 

مواضع هاشمی متناقض است/ تفاوت خطبه‌های 29خرداد رهبر انقلاب با سخنان تیرماه هاشمی زمین تا آسمان است

مواضع هاشمی متناقض است/ تفاوت خطبه‌های 29خرداد رهبر انقلاب با سخنان تیرماه هاشمی زمین تا آسمان است

آیت الله حیدری گفت: آقای هاشمی از یکطرف عنوان می کند به ولایت فقیه مقیدم، هر کاری که ایشان دستور بدهند انجام می دهم و در صورتی که حرف و نظرم مخالف نظر رهبر انقلاب باشد اعتباری ندارد اما از سوی دیگر مواضع متفاوتی را اتخاذ می کند.

 آقای هاشمی رفسنجانی در جلسه روز گذشته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از آنکه از حضور قطعی خود در انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان خبر داد، گفت که هرگز به دنبال پُست و مسئولیت نیست و علت حضورش در پست های متعدد از ابتدای انقلاب تاکنون "دستور و تکلیف" امام راحل و رهبر معظم انقلاب بوده است.

سخنان آقای هاشمی درباره پیروی‌اش از دستورات رهبر انقلاب با ابهامات مختلفی روبرو شده است. به اعتقاد منتقدان آقای هاشمی، رهبر معظم انقلاب بارها به خواص تکلیف کرده اند که مرز خود را با جریان فتنه و سران وابسته آن مشخص کنند اما آقای هاشمی در 20 ماه گذشته این تکلیف را هرگز اجابت نکرده که حتی در مواردی موضع مقابل آن را گرفته است.

در همین راستا، آیت الله محسن حیدری (آل کثیری)، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با شبکه ایران با اشاره به سخنان روز گذشته رئیس مجلس خبرگان گفت: قظعا در مواضع و سخنان هاشمی تناقض و اشکال جدی وجود دارد.

به گفته عضو مجلس خبرگان رهبری آقای هاشمی از یکطرف عنوان می کند به ولایت فقیه مقیدم، هر کاری که ایشان دستور بدهند انجام می دهم و در صورتی که حرف و نظرم مخالف نظر رهبر انقلاب باشد اعتباری ندارد اما از سوی دیگر مواضع متفاوتی را اتخاذ می کند.

آیت الله حیدری تصریح کرد: باوجود اینکه آقای هاشمی در جلسات مجلس خبرگان و جلسات خصوصی اش می گوید ولایت فقیه را قبول دارم و ایشان را رهبری بی بدیل می دانم اما در عمل رویکرد دیگری را در پیش می گیرد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت که "به عنوان نمونه میان مواضع 29 خرداد 88 رهبر معظم انقلاب با خطبه های 26 تیر هاشمی از زمین تا آسمان تفاوت دارد."

وی در پایان عنوان کرد: آقای هاشمی نه تنها از مواضعش در مقابل جریان فتنه کوتاه نیامده و در محکومیت سران داخلی فتنه موضع شفافی نداشته است بلکه همچنان بر خطبه های خود در روز 26 تیرماه تاکید دارد.


 

این دستغیب آن دستغیب نیست /شهید دستغیب: اگر علی محمد برکنار نشود شیراز را ترک می‎کنم

در حالی که نزدیک شدن به اجلاسیه اسفندماه خبرگان بحث‎های دامنه داری را در رابطه با ریاست این مجلس براه انداخته است و همن امر موجب شده تا جریان رسانه ای هاشمی رفسنجانی دست به طراحی‎های گسترده برای جلوگیری از تصمیم خبرگان ملت نسبت به تغییر ریاست آن شوند،

کلمه: علی محمد دستغیب که اطرافیان او و رسانه‎های بیگانه از عنوان آیت الله و مرجع تلقید! برای خطاب قراردادنش استفاده می‎کنند، با انتشار نامه سرگشاده ای تلاش کرد تا در آستانه این اجلاسیه، خوراک مناسبی از مباحث ضد انقلابی در اختیار رسانه‎های مخالف نظام قرار دهد.

علی محمد دستغیب که به مدد استفاده از لقب دستغیب توانست به مجلس خبرگان راه یابد و پس از اظهارنظرهای ضد انقلابی خود و در حالی که اعضای خبرگان مصمم به اخراج وی از این مجلس بودند، به مدد التفاط رهبر معظم انقلاب در مسند نمایندگی این مجلس باقی ماند، در ماه‎های فتنه به عنوان یکی از مراجع تقلید ساختگی اهالی فتنه به ایفای نقش پرداخته است.
در همین زمینه نشریه 9 دی در شماره اخیر خود با انتشار گزارش مفصلی، به بیان نسبت علی محمد با شهید محراب سیدعبدالحسین دستغیب پرداخته و بنا بر پاره‎ای گزارشات محلی، از احتمال تغییر فامیل این خواهرزاده شهید محراب از "عزیز سربی" به دستغیب خبر داده است. در این گزارش با نقل خاطراتی از شهید محراب آیت الله دستغیب به ارسال نامه ایشان به آیت الله مشکینی و شکایت از  اقدامات مخوف باند علی محمد در استان فارس اشاره شده و به نقل از یکی از نزدیکان شهید محراب، از تهدید آن مرحوم مبنی بر ترک شیراز در صورت ادامه اقدامات علی محمد در دادستانی فارس خبر داده شده است. در ادامه این گزارش را می خوانید:
این دستغیب آن دستغیب نیست
ظهور در يك ظهر تابستاني
يك روز تابستاني سال 1387 بود كه دو ادعاي دوم خرداديها، نگاه تحليلگران سياسي را به خود جلب كرد. نخست؛ «در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري تقلب خواهد شد!» دوم؛ «دفتر علي محمد شيرازي با ايجاد يك پايگاه مجازي و انتشار رساله عمليه وي، او را مرجع، معرفي كرد.»
طبيعي بود كه از ابتدا كشف ارتباط مشخص بين «ادعاي زودهنگام تقلب» و «ادعاي ظهور يك مرجع تقليد» ساده نبود. "آيا اعطاي انبوه لقب «آيت الله» و «مرجعيت» خط سياسي مشخصي را دنبال ميكرد؟ چند روز پيش از آن هم از اعلام مرجعيت «بيات زنجاني» گزارشهائي منتشر شده بود. همزمان رسانههاي اجنبي با ولعي تمام، لقب «آيتالله» را به "محمد موسوي خوئيني ها"، "محمد موسوي بجنوري"، "حسين موسوي تبريزي"، "محمد تقي خلجي"، "فاضل ميبدي"،"مصطفي محقق داماد" و "محسن كديور شيرازي" و... اعطا ميكردند.
«خط سياسي» دريافت كنندگان اين القاب، مشخص بود همه در سلك جناح اصلاحطلب بودند. همان جناحي كه «ادعاي زودهنگام تقلب» را نيز مطرح ميكرد. پيوند دو ادعاي «تقلب» و «مرجعيت دستغيب» 10 ماه بعد بر همگان عيان شد. افق اين دو ادعا را پژوهشگراني كه از پيوندهاي نانوشته گروهكهاي همسوي چون «تبهكاران زنجيرهاي» و «مهدي هاشمي معدوم»، «مجمع موسوي خوئينيها»، «سازمان بهزاد نبوي» و... مطلع بودند، حدس ميزدند.
درباره نسب دستغيب
علي محمد بن علي اكبر بن علي محمد بن هدايت الله در ۲۳ اسفند ۱۳۱۳ در شيراز به دنيا آمد. او خواهر زاده شهيد محراب آيت الله سيد عبدالحسين دستغيب است.
هواداران وي در پايگاه مجازي او نكاتي را براي معرفي او ذكر كردهاند كه قابل توجه است. از جمله در بخش زندگي نامه وي، با ارائه شجرهنامهاي، نسب وي را از طريق خاندان جليل دستغيب به زيد ابن امام زين العابدين ميرسانند. اما برخي گزارشهاي محلي درباره نسب وي روايت ديگري را ادعا ميكنند و ميگويند وي در نسب، اسم و حتي صنف، به خاندان جليل دستغيب مرتبط نيست. بلكه وي فرزند "عزيز سُربي" است كه پس از تغيير نام خانوادگي خود قصد بهره برداري از نام خاندان دستغيب را دارد.
به نظر ميرسد بايد براي نقد رفتار افراطي اطرافيان آقاي دستغيب به روايتهاي مستند تكيه كرد. براي اداي حق مطلب در خصوص نسب وي به پايگاه مجازي آيت الله سيد علي اصغر دستغيب، استناد ميكنيم. اين پايگاه در آبان ماه 1388 نوشت:
«شهيد بزرگوار... سيد عبد الحسين دستغيب... دو همشيره داشتند که يکي از آنها با آقاي سيد علي اکبر دستغيب و ديگري با آقاي عزيز سربي ازدواج کردند. مرحوم سيد علي اکبر دستغيب و مرحومه سيده همدم (نصرت الشريعه) دستغيب پسر عمو و دختر عمو بودند... و حاصل ازدواج ايشان سه پسر- آقايان سيد علي محمد، سيد محمد و سيد علي اصغر- و يک... دختر است. حضرات آيات سيد علي محمد و سيد علي اصغر دستغيب هم اکنون نمايندگان مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري هستند... بنابراين آقايان فوق الذکر هم از جهت پدري و هم از جهت مادري از سادات ميباشند. مرحوم  آقای عزيز سربي سيد نبود و فقط همسر ايشان از سادات دستغيبي بودند، بعدها بعضي از فرزندان ايشان فاميل خود را از سربي به دستغيب تغيير دادند، لذا آنان از سيادت برخوردار نيستند.»
طرفداران علي محمد دستغيب در پايگاه او، وي را [تنها] مصداق ظهور مرجعيت پس از 80 سال در خاندان دستغيب قلمداد كردهاند. در واقع وي را سرآمد ديگر فضلاي اين خاندان شريف و حتي شهيد آيت الله سيد عبدالحسين دستغيب، معرفي نمودهاند. (دستغيب دات آي آر. زندگينامه).
در اين مقال قصد مقايسه مقام علمي ديگر فضلاي اين خاندان جليل با وي را نداريم. اما پرهيز او از برگزاري يك مناظره كه بارها از سوي افرادي چون حجت الاسلام انجوي نژاد مطالبه گرديد و بي پاسخ ماند، نكته قابل تاملي است.
علي محمد دستغيب، از نوجواني با ارشاد دائي خود شهيد دستغيب به دروس حوزوي روي آورد.
دو مسجد و يك انقلاب اسلامي
در جريان انقلاب اسلامي و نيز سالهاي دفاع مقدس، دو مسجد در شيراز كانون فعال جوانان انقلابي بود. يكي مسجد «شيشهگرها» كه با هدايت آيت الله شيخ عبد الحسين حائري شيرازي(ره) و سپس فرزندش آيت الله محي الدين حائري فعاليت ميكرد و ديگري مسجد «آتشيها» بود که بعدها مسجد قُبا ناميده شد.
امامت مسجد اخير با آيت الله سيد ابوالحسن دستغيب - دائي ديگر علي محمد دستغيب - بود. وي در سال ۱۳۴۸ ش. امامت اين مسجد را به علي محمد سپرد. در اين شرايط گروهي تفرقه افكن با سوء استفاده از رقابتها و هيجانات جوانان انقلابي اين دو مسجد، كوشيدند توانائي شگرف اين دو سنگر توحيدي را مضمحل سازند.
این تكاپو با تلاش شبكههاي مخفي جاسوسي براي نفوذ در ميان گروههاي انقلابي و اضمحلال یا انحراف آنها ابعاد وسيعتري به خود ميگرفت. با اين وصف انقلاب اسلامي در سايه تفضلات الهي و مجاهدتهاي حضرت امام(ره) و ملت انقلابي ايران به پيروزي رسيد. بديهي بود كه بخش هائي از بازماندگان نامكشوف شبكههاي جاسوسي، ارتباطات خود را با محافل انقلابي  تداوم بخشيدند تا فرصتهاي مقتضي را براي مهار انقلاب اسلامي در يابند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، علي محمد دستغيب مسئوليتهاي مهمي را در استان فارس بر عهده گرفت. وي مدتي "سرپرست پادگان هوابرد شيراز" و نيز "سرپرستي حزب جمهوري اسلامي در فارس" بود. با حكم آقاي منتظري به عنوان «رئيس دادگاه انقلاب استان فارس» و همزمان مسئوليت نمايندگي وي را در دانشگاه شيراز عهدهدار شد. وي سپس به مجلس خبرگان رهبري راه يافت. براي حضور در انتخابات اولين دوره اين مجلس، اجتهاد وي از سوي چند تن از جمله جلال الدين طاهري- امام جمعه مستعفي اصفهان- تائيد شد.
اميد و ناكامي
مناصب علي محمد دستغيب پس از انقلاب اسلامي، به "اطرافيان" وي ميدان عمل وسيعي داد. زماني كه وي در دادگاه انقلاب بود، "اطرافيان" زد و خوردهاي شتابزده وسيعي را به نام برخورد با ضد انقلاب و خوانين منطقه در پيش گرفتند و به تسويه حسابهاي شخصي و تصاحب املاك و اموال مردم پرداختند. تندروي آنها، شكوائيههائي را در پي داشت و موجبات نگراني شهيد دستغيب را فراهم آورد. آيت الله شيخ علي موحدي در اين خصوص ميگويد:
«سيد علي محمد دستغيب در سال 1360 قاضي دادگاه انقلاب بود که گروهي از عناصر چپ دور او نفوذ کرده بودند و کارهاي خلافي از جمله گرفتن زمينهاي مردم را انجام ميدادند که باعث ناراحتي و نگراني شهيد دستغيب شد و ايشان چند بار به سيد علي محمد دستغيب تذکر دادند ولي او قبول نميکرد و به راه خودش ادامه ميداد.»
موحدي شهادت شرعي ميدهد که شهيد دستغيب از فعاليت افراد مسجد قبا و خواهرزادهاش، راضي نبود و به آنها هيچ گاه روي خوش نشان نميداد. آن شهيد، با تداوم رفتار ظالمانه اطرافيان علي محمد دستغيب، طي نامهاي خطاب به آيتالله مشکيني- مسئول وقت گزينش و اعزام قضات - خواستار برکناري وي از دادگاه انقلاب شد. موحدي كه خود حامل اين نامه بوده، تصريح ميكند:
«من نامه را به قم بردم و وقتي نامه را به آيت الله مشکيني دادم ايشان پس از خواندن نامه گفتند که آقاي عبدالحسين دستغيب (شهيد آيت الله دستغيب) از عملکرد سيد علي محمد دستغيب در دادگاه شيراز ناراحت هستند و تهديد کردند که اگر ايشان را تعويض نکنم از اين جا(شيراز) ميرود. سيد علي محمد دستغيب وقتي از اين واقعه اطلاع پيدا کرد زود استعفا داد و به مکه رفت.»
چندي بعد سيد عبدالحسين دستغيب، در 18 آذر 1360 در حالي كه رياست حوزه علميه فارس، نمايندگي حضرت امام خميني(ره) در اين استان، امامت جمعه شيراز و توليت آستان مقدس حضرت شاهچراغ را بر عهده داشت، به شهادت رسيد.
آيا بين شهادت سومين شهيد محراب و باندي كه در اطراف علي محمد نفوذ كرده بودند، رابطه اي برقرار بود؟ در پي شهادت او، اطرافيان علي محمد دستغيب اميدوار بودند وي به جاي دائي خود به عنوان نماينده حضرت امام(ره) در استان و امام جمعه شيراز منصوب گردد. اما آيت الله محي الدين حائري شيرازي به اين مقام برگزيده شد. توليت آستان مقدس حضرت شاهچراغ نيز پس از شهيد دستغيب از سوي حضرت امام(ره) به آيت الله سيد مهدي دستغيب-برادر شهيد دستغيب- واگذار گرديد.
اين انتصابات، باند مخوف اطرافيان علي محمد دستغيب را تا حدودي ناكام ساخت. اما چنانكه خواهيم ديد آنها از مجراي ديگري بركشيده شدند.
فعاليتهاي علمي و آموزشي دستغيب، محمل مناسبي براي تحكيم موقعيت اطرافيان وي بود. آنها با تكيه بر خلا نظارت بر تاسيس و مديريت مدارس علميه استان، به توفيقات قابل توجهي نيز دست يافتند.  البته موقعيت علمي و معنوي آيت الله شيخ حسنعلي نجابت شيرازي(ره) و برخي ديگر از فضلاي شيراز نيز بيش از آن بود كه علي محمد دستغيب در فارس موقعيت ممتازي داشته باشد.
در سال 1368 ش. آيت الله نجابت، دارفاني را وداع گفت و پيكرش در جوار مضجع شهيد دستغيب آرام گرفت. "اطرافيان" علي محمد دستغيب، وي را به گونهاي وارث علمي و فقهي آيت الله نجابت توصيف كردند.
از سال ۱۳۶۸  و همزمان با رحلت آيت الله نجابت وي به توصيه "اطرافيان" به تدريس خارج فقه و اصول نيز پرداخت. بازسازي مسجد قبا، تاسيس کتابخانه باقر العلوم(ع)، اداره مدارس علميه ابوصالح(عج)، مکتب الاخلاص، بيت الزهراء(س)، امام صادق(ع) - در بخش گويم از توابع شهرستان شيراز- فعاليت آموزشي-فرهنگي وسيعي را براي اطرافيان دستغيب مهيا ميساخت.
آنها پذيرش الگو، سرفصلها و هدايت مركز مديريت حوزه علميه قم را رد ميكردند و شعار "استقلال مدارس علميه خود از نفوذ حكومت" را سر ميدادند.  آيت الله شيخ علي موحد عضو شوراي ناظر بر حوزههاي علميه استان فارس در اين باره ميگويد:
«کساني آمدند از اين خلاء موجود در تاسيس مدارس حوزههاي علميه استفاده و طلبه هايي را جمع و مدارسي را تاسيس کردند و عقيده دارند که خودشان هم بايد حاکم بر سياستهاي اين مدارس باشند و تقريبا وضع حوزه علميه سيد علي محمد دستغيب اينگونه است و ميخواهد خودش حاکم بر مدارس باشد. نماينده حوزه علميه قم براي بررسي وضعيت حوزه علميه وي به او مراجعه کرده و ايشان گفتند زير بار مصوبات حوزه علميه قم نميروند.»
اينگونه بود كه طي سال گذشته حاصل نظارت گريزي "اطرافيان" علي محمد دستغيب  را در آشوبهاي مهيب و تهاجمهاي خونبار به مردم روزهدار در روز قدس عيان گرديد.
ميتوانيم براي آشنائي بيشتر با دستغيب، خود را جاي فتنه گران گذاشته تا ببينيم وي چه نقشي را ميتوانست براي فتنهگران ايفا كند.
صفحات تاريخ را به 8 سال پيش بر ميگردانيم. در خرداد 1381 هاشم آغاجري، با توهم "خود لوتر پنداري"! طي سخناني به ساحت مقدس ائمه هدي(س) و مراجع عظام اهانت كرد.  گروهك بهزاد نبوي-سازمان منافقين انقلاب اسلامي- به جاي اينكه عضو خود را برجاي خويش بنشانند، طي بيانيهاي به حمايت از او برخواست. در پاسخ به اين اقدام،  "جامعه مدرسين حوزه علميه قم" طي اطلاعيهاي "سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي" را فاقد مشروعيت توصيف و متدينين را از همكاري با آن برحذر داشت. اين گروهك كه خود را با بحران مشروعيت مواجه ديد، براي انحراف افكار عمومي، ايجاد يك شوك خبري در امت اس

:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1389 | نظرات ()